arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

herşeyde bi hayır vardır diyorum kızlarr..aslında ben pek üzülmedimm..ben 4 senedir 2.bebişimi istiyomm..1 oğlum var..bu ay onu sünnet ettircemm..eğer hamiş kalsaydım oğluşumla isdediğim gibi ilgilenemezdimm..amaaaaa önümüzdeki ay adet olursamm ..çokkkkkkk üzülürümm..malumm ondan sonra ramazan ayı varr...ramazanda çalışmalar pek randımanlı olmuyooo...yaniii çokkkkkk çalışmam lazımmm çokkkk

kitty senc ene yapayım önümüzdeki ay yine ilaç ve çatlatma iğnesi falan olayım mı ne diyosun?

canım daha bu ay senin icin bitmediki belkide bebiş olur hicbirine gerek kalmaz opuyorumnanaktan

bu ay için hiç umudum yok canım.bu hani erken gösteren testler varya bildiğin bi mark avar mı canım ya?alayım yarın yapayım bi belli olur mu daha bir hafta oldu?

bu ay için hiç umudum yok canım.bu hani erken gösteren testler varya bildiğin bi mark avar mı canım ya?alayım yarın yapayım bi belli olur mu daha bir hafta oldu?

yok canım ama alma bekle bence opuyorumnanaktan senin cizeelge niye olmadı yaw resim ggörünmüyor

ninikim o verdigim linke tıkla acılan sayfada resim görülüyor ya yukarıdaki linki kopyala yapıstır bence sen kopyalarken orda url yazıyor onuda kopyalıyorsun ondan olmuyor

ben elki hamileyim yazayımmı?:roflol:

yaz canım opuyorumnanaktan

hah tamam su alttakini oldugu gibi kopyala yapıstır canım

Kod:
http://ticker.7910.org/as1cxGb-O6k0010MjYzfDAwNzk1N2R8x0FCVUNBSyBHRUwgQVJUSUs.gif

kızlaarr adet oldumm..içimde azcık umudum vardı oda gittiii..başka tarihe kaldı artıkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…