arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

tatlım valla şafak 2 yazınca ..ve topik bebeğini bekleyenler olunca...:))

neyse o zaman hayırlısıyla snada gönlünce nasib etsin Allah canım..

delikafaduldenBEbeğini bekleyenler topiği değill.BEliritii topiği:roflol::sm_cool::sm_cool:

delikafaduldendelikafaduldenBenim kahverengilerr geldii ..Biliyodum olmadığını zaten .Canım listeden çıkartırsın.Çünkü mayıs ayında yokum 1 ay tatile gidiyorum sositososito

Kimse belirtilere takılmasın kızlarrr ..inşallahh sizinkiler foss olmaz.Benim 28 aydır hep foss yerimseniben

selam kizlar benim sancilar gunumden 1 hafta once basladi ve ayni adet olcak gibiydi sonra 17sine yani gecti adet gunumde dedim kesin olurum sanci agri falan derken olmadim bugun 19 yani hafif arada sanci oluyo ama siddetli sancim yok suan bakalim hayirlisi haftaya kan tahlili yaptiracam

merhaba, her ay düzenli adet görüyorum. yalnız adet görmeden önce 4-5 gün kahverengi siyah lekelenmeler oluyor. bu ay da her zamanki gibi adet günümden 2 gün önce çok hafif kahverengi lekelenmeler oldu. sonrasında kanamam olmadı. 9 gün geçti hala regl olmadım. 2 gün evvel test yaptım. sonuç negatif. buna rağmen gebe kalmış olabilir miyim sizce.

nagihan canım listeden çıkarırsın..mayıs adeti boş vermeye gerek yok.Haziranda bakarız artıkşutarafagitti

nagihancım beni silebilirsin.hala adet olmadım ama dün kanda baktırdım;maalesef negatif .:çok üzgünüm:durmak yok yola devam :1rolleyes:

kizlar napiyonuz benim 17siydi gunum gelen giden yok bugun 20si 17sinden 1 hafta oncesi goguslerim sisiti kasiklarda sisti agridi tam 17sine dahada artti dedem kesin olucam ama olmadim bakalim hayirlisi suan goguslerim cok az agriyo kasiigim arada sanci var sert ama yani bekliyom persembeye falan kan tahliline gitcem idrar tahlili yapmicam yaniltiyo psikoloji bozuyo

Nagihancım topiğin çok güsel herkezle ilgileniosun. bu çok mutlu etti beni. rica etsem benide eklermisin listeye benin günüm 28 i. henüz çok erken ama ne biliyim belki liste uğurlu gelir:teytey:. teşekkür ederim şimdiden

aynıyız desene arkadaşım sende belrtiler varmı benim çok kötü midem bulanıyo öğüslerimin ucu uyuşuyo

arkadaşım inş hamilesindir. :CüvCüv:
yaaa canım benim günüm 28 i ve hiç bişey hissetmiorum. sence bişeyler hissetmek için erkenmi. uff yaaa. sen ne kadar zamandı deniosun. bide özel bişey yaptınmı bu ay. ovulasyon testi felan??????ben ilk defa bu ay yaptım. 6 aydırda korunmuyoruz. dokotra gittik eşimdede bendede sorun yokmuş. tabi tüpler kapalı değilse eğer onu film çekmeden bilemiolarya... düzenli regl oluyorum 27-28 günde bir. ve sanırım 14-15 inde yumurtladım. o iki günde eşimle temasta bulunduk, oldumu acaba.kafam çok karışıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı çokkkkkkk heyecanlıyım ben yaaaa. :1no2: neyse işte öle yaniyazayım dedim rahatlatıyorum böyle yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…