arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ya kıslar dediğinz siteler girip testi yaptım ama düzensiz oldugum için kesin sonuç alamdım..hani biş varya adet tarihinin ilk gününden itibaren sayılıo falan ..o olayı bilen varmı???

ya kıslar dediğinz siteler girip testi yaptım ama düzensiz oldugum için kesin sonuç alamdım..hani biş varya adet tarihinin ilk gününden itibaren sayılıo falan ..o olayı bilen varmı???
canım ben şöyle yapıyorum arkadaşlarımda öyle yapıyor adetinin ilk gününden itibaren say 10 gününde dur ogün ilişki sonra bire boş bir dolu olacak şekilde ilişki
yani şöyle 10 gün 12 gün 14 gün 16 gün 18 gün 20 gün 22 gün şeklinde sonun akadar böyle git
ilişkiden sonra belinin altına yastık koy artı ilişki olmadan 2 saat önce eşine az şekerli türk kahvesi veya neskafe içir sade olsun ama bunlar spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor dr söyledi bana

aklım karışık canım ya şu yumurtlama günü olayını hala çözemedm..ama siz yardım ederseniz öğrenicemm...
anlattım cnaım inşallah faydası olur bak ne diyecem bu zaman zarfındada sen incir kürü ve hayıt tohumu kullansana faydasını görürsün muhakkak çok faydasını gören var adetlerinde düzene girer böylece

saol canım bende iyiyim nasıl olayım yaa mesai başladı çalışıyorum güyaaa

iyi oolmana sevindim canım opuyorumnanaktankolay gelsin sana ozman opuyorumnanaktan

hadi kızlar ben kactım kayınvalidem beni ikeada kahvaltıya davet etti gelince görüsürüz opuyorumnanaktanöpuldunuz hepiniz Şeniz

iyi oolmana sevindim canım opuyorumnanaktankolay gelsin sana ozman opuyorumnanaktan

hadi kızlar ben kactım kayınvalidem beni ikeada kahvaltıya davet etti gelince görüsürüz opuyorumnanaktanöpuldunuz hepiniz Şeniz
ohhh ohhh benim yerimede gez kızz hadi iyi günler canım sana

vay vay vay afferin kız git hadi iyi gezmeler saa canım öptüm...:dance:

iltercim saol canıım yaaa..tam istdiklerimi yazmışsın.ekstra bilgger içn saol...incir olayınıda yapcamm.bu kuru incir nerde satılıo

Son düzenleme:
aklım karışık canım ya şu yumurtlama günü olayını hala çözemedm..ama siz yardım ederseniz öğrenicemm...

canım en sonki adetinin ilk gününü yazıyorsun sonra ondan bir önceki adet tarihinin ilk günü sonrada ondan bir önceki adet tarihinin ilk gününü yazıyorsun hayatım o sana kaçgünde adet gördüğünü ve şu şu tarihler ararsı diye çıkartıyor istersen adet tarihlerini yaz ben yapayım

iltercim sacanıım yaaa..tam istdiklerimi yazmışsın.ekstra bilgger içn saol...incir olayınıda yapcamm.bu kuru incir nerde satılıo
rica ederim nedemek uzman olduk artık 1 yıldır bebek isteyince üzerinede pko olunca böyle oluyor canım ben 14 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum gitmediğim dr kalmadı tatlım yaa
benim diğer topikteki arkadaşlarım bu yöntemle hamile kaldılar bence uygula bunu
haa birde yazmayı unuttum ilişkiden sonra kalkma hemen yastık koy belinin altına duşunu sabah al tamam mı canımm
iltercakircim günaydın hoşgeldin...a.s.
günaydın canım hoş bulduk nasılsın bakalımm

tatlıcik canım yaa kusura bakma inciri sormuştum cevaplamayı unuttum sanırım kuru yemişçilerde falan olur canım ben aydın da olduğum için burası incir memleketi her yerde satılıyor canım ama kuru yemişçilerde bulunur diye düşünüyourm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…