günaydın herkese nasılsınız
hoşbulduk canım nasılsın bakalımgünaydın canım hosgeldin opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın bakalım
saol canım bende iyiyim nasıl olayım yaa mesai başladı çalışıyorum güyaaaiyiyim canım sen nasılsın ?zemuszemus
hoşbulduk güzelim nasılsınilterçakırcım hoşgeldinn
hoşbulduk güzelim nasılsın
canım ben şöyle yapıyorum arkadaşlarımda öyle yapıyor adetinin ilk gününden itibaren say 10 gününde dur ogün ilişki sonra bire boş bir dolu olacak şekilde ilişkiya kıslar dediğinz siteler girip testi yaptım ama düzensiz oldugum için kesin sonuç alamdım..hani biş varya adet tarihinin ilk gününden itibaren sayılıo falan ..o olayı bilen varmı???
aklım karışık canım ya şu yumurtlama günü olayını hala çözemedm..ama siz yardım ederseniz öğrenicemm...
anlattım cnaım inşallah faydası olur bak ne diyecem bu zaman zarfındada sen incir kürü ve hayıt tohumu kullansana faydasını görürsün muhakkak çok faydasını gören var adetlerinde düzene girer böyleceaklım karışık canım ya şu yumurtlama günü olayını hala çözemedm..ama siz yardım ederseniz öğrenicemm...
saol canım bende iyiyim nasıl olayım yaa mesai başladı çalışıyorum güyaaa
ohhh ohhh benim yerimede gez kızz hadi iyi günler canım sanaiyi oolmana sevindim canım opuyorumnanaktankolay gelsin sana ozman opuyorumnanaktan
hadi kızlar ben kactım kayınvalidem beni ikeada kahvaltıya davet etti gelince görüsürüz opuyorumnanaktanöpuldunuz hepiniz Şeniz
iyi oolmana sevindim canım opuyorumnanaktankolay gelsin sana ozman opuyorumnanaktan
hadi kızlar ben kactım kayınvalidem beni ikeada kahvaltıya davet etti gelince görüsürüz opuyorumnanaktanöpuldunuz hepiniz Şeniz
aklım karışık canım ya şu yumurtlama günü olayını hala çözemedm..ama siz yardım ederseniz öğrenicemm...
rica ederim nedemek uzman olduk artık 1 yıldır bebek isteyince üzerinede pko olunca böyle oluyor canım ben 14 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum gitmediğim dr kalmadı tatlım yaailtercim sacanıım yaaa..tam istdiklerimi yazmışsın.ekstra bilgger içn saol...incir olayınıda yapcamm.bu kuru incir nerde satılıo
günaydın canım hoş bulduk nasılsın bakalımmiltercakircim günaydın hoşgeldin...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?