arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kızlar bende butun hamılelık belırtılerı var gunumde gectı ama neden bulantı yok acaba daha sonralarımı baslar yanı eger hamıleysem 4 ahftalık bulantı nezaman baslar

MELEKLERıNıN YOLUNU GÖZıYEN ANNE ADAYLRI

akep,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,14

semyelim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,14

sweetbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,15

dudi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

kadişim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

zeliha t37,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,16

pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

der 35,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,17

ince çeşme,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

ecem1912,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18

pan ati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

esma3a3a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

pufi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

dila06,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,19

ayca,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,20

kestane,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,21

muzurperi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22

umitcan4116,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,22

ümitcan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

whiterose.23,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

jasmin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,23

bilser,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,28

beyazgelincik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,28

irem 74,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,28

ARKADAŞLAR BEKLıYORUM HADıııııııhihoyyyt

Son düzenleme:
Kızlar bende butun hamılelık belırtılerı var gunumde gectı ama neden bulantı yok acaba daha sonralarımı baslar yanı eger hamıleysem 4 ahftalık bulantı nezaman baslar

CANIM hele bidur bi6tı haftalık felan olsun belki bulanır şimdi hemen arama onlar filmlerde hemen bulantı ama inşallah hamilesindir benim liste uğurlu gelir bekliyorum haberini :CüvCüv:

ayböyle güzel şeyler duymak negüzel canım ekledim senide inşallah uğurlu gelir bana gelmedi ilk goli yiyen bendim inşallah buay umudum nekadardır istiyorsun canım sen bebek

selammlarrr nagihancım bu mayıs ayı için demi öyleyse benimde 14 mayıs adet tarihim.şimdi 3-4 gün sonra çalışmalar başlıycam bakalım hayırlısı bu ay nolucak...

evet akip cim mayıs farketmez belirtiler işte herkes faydalansın birbirinden paylaşalım istedim

nagihan bacim erkenmi diyosun bulanti icin midemde yanma var ama normaldede benim midem rahatsizdi iste bekliyom 2 3 gun daha sonra ogrenince yazarim benim hic gunum sasmadigi icin 3 gun gecti ama bulantida olmayinca kafam karismisti saol rahatladim

her zaman belırtı vermeyebılır

kızlarrrrr hamile yok muşakkıdı bu ay benim için geçmiş olsada girip okuyorum çünkü sizleri merak ediyorum..:tomato:

ayyy surekli lavaboya gidip durmaktan yoruldumacaba oldummu diye evham yapiyom ama benim adetim hic gecikmeden oldugu icin heyecanlaniyomm

kızlarrrrr hamile yok muşakkıdı bu ay benim için geçmiş olsada girip okuyorum çünkü sizleri merak ediyorum..:tomato:

aryaa naber bende iki gün sonra arkandan geliyorum canımkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakma moralim çok bozuk bugünde test yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi klava:

selam, 11'inde regl olmam gerekiyordu benim. hala olmadım. 3 ve 4 gün önce test yaptım negatif. bu testlerin yanlış olma olasılığı nedir sizce?

selam, 11'inde regl olmam gerekiyordu benim. hala olmadım. 3 ve 4 gün önce test yaptım negatif. bu testlerin yanlış olma olasılığı nedir sizce?

arkadaşım kan testi yaptırsana hastanende bedava yapıyorlarmış istersen pahalı diye düşünüyorsan orda yaptır için rahatlasın

ayböyle güzel şeyler duymak negüzel canım ekledim senide inşallah uğurlu gelir bana gelmedi ilk goli yiyen bendim inşallah buay umudum nekadardır istiyorsun canım sen bebek

sağol ilgin için. umarım bu ay bebişin gelir. duacınım canım.

biz 6 aydır korunmuyoruz. fakat eşimin mesleğinden dolayı sürekli şehirdışında. ayda bir 4-5 gün gelebiliyo. martta hep burdaydı. nisan dada hep burda olcak ama mayısda yine başlıyo işleri. o yüzden bu ay olsun çok istedim. bu sorunumuzdan dolayı doktora gittik. eşimin sperm testeri yapıldı. normal çıktı. benim tahlillerim yapıldı. genetik kan pıhtılaşması çıktı bende.hamile kalmaya engel bir durum değil bu. hamileliğim boyunca hergün kan sulandırıcı iğne yapılcak bana düşük olmasın die. onun dışında jinekolojik muayene yapıldı. normalmiş yumurtalarımın gelişimi. doktor dediki hiçbir sorun yok tabi tüpler tıkalı değilse. size rahim filmi öneririm dedi. bende yumurta takibi yapsak yada ilaçla daha çok yumurta elde etsek dedim. doktorda eğer tüpler kapalı ise boşuna gider dedi. bende korktum yaptırmadım. nisan ayını ovulasyon testi alarak değerlendireyim dedim. eğer kalmazsam sanırım mayısda çektiririm film. bilemiyorum.
benim son reglim 1 inde oldu 27-28 günde bir hasta oluyorum. ovulasyon testinde ayın 13 ünde 2.çizgiyi hafif gördüm. ayın 14 ve 15 inde çift çizgileri çok belirgin gördüm. o iki gün çalıştık bide 17 sinde çalıştık okadar. bilmiyorum yaaa. şu an hiç bişey hissedemiorum. acaba hamile kalmışmıyımdır. ilk testi ne zaman yapsam.:uhm:

ayyyyyyyyyyy nagihancım çok uzattım kusura bakma lütfen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…