Kızlar bende butun hamılelık belırtılerı var gunumde gectı ama neden bulantı yok acaba daha sonralarımı baslar yanı eger hamıleysem 4 ahftalık bulantı nezaman baslar
Nagihancım topiğin çok güselherkezle ilgileniosun. bu çok mutlu etti beni. rica etsem benide eklermisin listeye benin günüm 28 i. henüz çok erken ama ne biliyim belki liste uğurlu gelir:teytey:. teşekkür ederim şimdiden
kızlar bende dayanamadım az önce test yaptım negatif canım sıkıldı ama hastalığıma daha 3 gün var
nagihan ordamıısn?
nagihan bacim erkenmi diyosun bulanti icin midemde yanma var ama normaldede benim midem rahatsizdi iste bekliyom 2 3 gun daha sonra ogrenince yazarim benim hic gunum sasmadigi icin 3 gun gecti ama bulantida olmayinca kafam karismisti saol rahatladim
her zaman belırtı vermeyebılır
kızlarrrrr hamile yok muşakkıdı bu ay benim için geçmiş olsada girip okuyorum çünkü sizleri merak ediyorum..:tomato:
selam, 11'inde regl olmam gerekiyordu benim. hala olmadım. 3 ve 4 gün önce test yaptım negatif. bu testlerin yanlış olma olasılığı nedir sizce?
ayböyle güzel şeyler duymak negüzel canım ekledim senide inşallah uğurlu gelir bana gelmedi ilk goli yiyen bendim inşallah buay umudum nekadardır istiyorsun canım sen bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?