arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Çok acil yardıma ihtiyacım var. Biraz önce iş yerimde gebelik testi alıp yaptım, 2 çizgi çıktı ama ------I------ bu şekilde yani yanyana dik yerine çizdiğim gibi bir artı şekli çıktı testte hiç böyle birşeyle karşılaşan oldumu. Adetimin ilk gününden itibaren bugün 29. gün hastalanmadığım için test alıp yaptım seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim

canım ben daha hiç 2 çizgiyle karşılaşmadım inşallah hamilesindir ama bence birdaha yap derim ben yada direk kan testi yaptır canım daha net sonuç alırsın hiç öyle bir şey duymadım çünki

canım ben daha hiç 2 çizgiyle karşılaşmadım inşallah hamilesindir ama bence birdaha yap derim ben yada direk kan testi yaptır canım daha net sonuç alırsın hiç öyle bir şey duymadım çünki

Teşekkür ederim yardımın için canım, şimdi bir arkadaşımla konuştum aynısı ona da olmuş aynı gün hastalanmış.

günaydın kızlarrrr.nabersiniz?yaa benim karnım ve kasıklarım ağrıyo az az,dün akşamüstüden beri.yarın adet günüm normalde,korkuyorum çok yaaa,hastalanmak istemiyoruummm

günaydın kızlarrrr.nabersiniz?yaa benim karnım ve kasıklarım ağrıyo az az,dün akşamüstüden beri.yarın adet günüm normalde,korkuyorum çok yaaa,hastalanmak istemiyoruummm

İNŞALLAH HASTALANMAYIZ CNM BENİMDE PAZAR GÜNÜ NASIL MİDEM BULANIYOR ANLATAMAM:bbo:

Ninik kitty iltercakir TATLİCİK slm kızlar nasılsınız ve diğer kızlar sizede slmlar var mı güzel haberlerşakkıdı

ya kızlar bana yardım edermisiniz?çok sık idrara çıkıyoırum,alt karın bölgemde şişlik var ve baskı olunca damar atması gibi bişi oluyo,idrarım bi koyu bi açık ve kokusuda değişti,canım hep buz veya dondurma yada soğuk su gibi şeler istiyo ,baş dönmem var,midem arada bi bulanıyo ama çok deil,göğüslerimde şişlik ve ağrılar oluyo,sadece 3 günüm kaldı inşallah hamileyimdir .sizde böle şeyler oluyomu?

süper ya inşallah canım bütün belitileri taşıyorsun kan testi yaptırmayı neden düşünmüyorsun?

walla cnm ağzımın hiç tadı yok midem bulanıo bekliyorum pazar gününü işte ama hamileyim galiba öyle hissediyorum.sen nasılsın cnm?

HADİ İNŞALLAH CANIM YA BİZDE TIK YOK BARİ SİZDE BİŞEYLER OLSUNDA MUTLU OLALIM....alkisalkisalkis

ya bilmiyorum test yapıyorum ama negatif çıkıyo korkuyorum hiç cesaretim yok biraz zaman geeçsin kan tahlili yapcam .günüm geçer geçmez yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…