arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

CNM AYNILARI BENDE DE VAR BENİMDE 3 GÜNÜM VAR SADECE GÖĞSÜMDE ŞİŞLİK VAR AMA AĞRI YOK KOYULAŞMA VAR HAFİF BENİMDE CNM SOĞUK ŞEYLER İSTİYOR TEST YAPTINMI BEN YAPTIM 2.ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI.BEKLİYORUM SABIRLA.İNŞALLAH HAMİŞİZDİR:Saruboceq:BİRDE BEYAZ AKINTIM VAR.

sositosositoCANIM KOYUŞLAŞMA VARSA KESİN DİYORLAR AMA YİNE UMUTLANDIRMIŞ OLMAYIM SENİ HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA NE GÜZEL OLUR...sositosositosositososito

saol cnm ama negatif düşünme pozitif düşün bu ay geçtimi senin hastalandınmı?

GEÇMEDİ TATLIMDA DOKTORUN HİÇ Bİ DEDİĞİNİ YAPMADIK 2 GÜNDE BİR İLİŞKİ DEDİ MESELA UYGULAMADIK.Bİ DE ÇOK STRESLİ Bİ AY GEÇİRDİM CANIM SANMIYORUM TUTUCAĞINI...:gitme:mafoldumben

sositosositoCANIM KOYUŞLAŞMA VARSA KESİN DİYORLAR AMA YİNE UMUTLANDIRMIŞ OLMAYIM SENİ HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA NE GÜZEL OLUR...sositosositosositososito

CNM TESTTEMİ KOYULAŞMA VARSA?2 ÇİZGİ BELLİ OLUYOR BAYA AMA DİĞERİ KADAR KOYU DEĞİL.İNŞALLAH TATLIM YA KARNIMDA ŞİŞ AMA İNSAN YİNEDE ULTRASYONDA GÖRENE KADAR EMİN OLAMIYOR İŞTE.İLKİNDE ÇOK HEVES ETMİŞTİK EŞİM O YÜZDEN HEVES ETME DİYOR GÜNÜ GEÇMEDEN KAN TESTİNE DE GÖTÜRMÜYORAMA BEN POZİTİF DÜŞÜNÜCEM İLKİNDE ÇOK NEGATİFTİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SENİNDE İYİ HABERLERİNİ VERDİRİR İNŞALLAH CNM BAKARSIN BU AY OLMASADA BİR DAHAKİ AYDA SANA SEVİNİRİZ.BELKİDE BU AY SEVİNİRİZ:CüvCüv:

walla cnm bende öyleydim geçen aylar ama bu ay yumurtlamamı filan hesapladım incir yedim kocama keçi boynuzu yedirdim.yumurtlama haftamda sadece 2 günde bir oldu diğer zamanlar istediğimizde bence bu ay olmazsada önümüzdeki aya bomba gibi gir kendini motive ett cnm.bende senin gibiydim geçtiğimiz aylar.

ya kızlar benim adetim geceli 3.gün bugun biliyosunuz.dün akşamdan beri kahverengi akıntım var birkere akşam geldi birde şimdi bu nedir?kasıklarımda ağrıyo zaten((

canım benim idrar testi yaptım kendım ama negatif cıkmıstı 1 hafta önce şimdi ise yapmaya korkuyorum azda olsa umudum var hepten yıtırmek ıstemıyorum

canım benim idrar testi yaptım kendım ama negatif cıkmıstı 1 hafta önce şimdi ise yapmaya korkuyorum azda olsa umudum var hepten yıtırmek ıstemıyorum

canım aynen bende 1gun adetım gectiğinde yaptım negatifti şimdi 5gün gecmeden yapmaya korkuyorum çookkk.hatta ödüm patlıyo çok umutluyum çünkü(

CNM bekle o zaman 3 gün daha ama beklemekte zor:sinifsinif:geç döllenme olmuşsa kimisinin günü geçsede çıkmıyor.sabır sabır tatlım walla.

ınşallah hepimiz hamişizdir :) Ben biraz önce kan tahlili yaptırdım dayanamayıp.

Benim normalde olmayan belirtilerimde şunlar; sol göğsüme ara ara sancı giriyor ve göğüslerim hafif şişti ara ara da hassaslaşıyorlar. Karnımın alt bölgesi şiş. iştahsızım ve canım hiçbirşey yemek istemiyor. Minübüsteki herkes kötü kokuyor burnuma. Ve ara ara ellerim, boynum,kollarım ve bacaklarım kaşınıyor.

Bu arada herkesin bünyesine ve hamile kaldığı aya göre belirtiler değişirmiş kızlar. Bugün kan testi sonucumu alır almaz yazıcam size neticeyi.

inşallah güzel haberlerini alırız cnmhihoyyytevet kimisinde hiç belirti olmuyor.anlamak zor yani.kaşıntı bende de var ve sırtımda hiç sivilce çıkmazdı sivilce doldu.kafamçokkarıştı

cnm inşallah üstüne görmedir çok mu var akıntı bence test yap hamileysen kahverengi tehlikeli hemen dr gidersin.

yok canımçok az koyu sarı sütlükahve rengi.beklenen adet gününde olabilirmiş okudum internette yerleşme kanaması deniliyor..kadından kadına nekadar sürececeği değişirmiş.ama benim 2gün gecince dün akşam geldi bir damla birde bugün 1-2 damla çamaşırıma gelmiş..testte çıkmıyoki benim gün içinde ancak yarın sabah..:Saruboceq:

amin canım inşallah göğüslerdeki koyuluktan bahsediyorum ben tatlım

üstüne görmedir o zaman tatlım sıkma cnnı stres yapma bekle bakalım yarın güzel haberler ver bize inşallahh.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…