ya kızlar bana yardım edermisiniz?çok sık idrara çıkıyoırum,alt karın bölgemde şişlik var ve baskı olunca damar atması gibi bişi oluyo,idrarım bi koyu bi açık ve kokusuda değişti,canım hep buz veya dondurma yada soğuk su gibi şeler istiyo ,baş dönmem var,midem arada bi bulanıyo ama çok deil,göğüslerimde şişlik ve ağrılar oluyo,sadece 3 günüm kaldı inşallah hamileyimdir .sizde böle şeyler oluyomu?
[sıze="2"][color="ındigo"]hadi inşallah canım ya bizde tık yok bari sizde bişeyler olsunda mutlu olalım....alkisalkisalkis[/color][/sıze]
VALLA BENİMKİNİDE KİTTY HALLETTİ CANIM BENDE BECEREMEDİM ÇÜNKÜ...:bbo:
CNM AYNILARI BENDE DE VAR BENİMDE 3 GÜNÜM VAR SADECE GÖĞSÜMDE ŞİŞLİK VAR AMA AĞRI YOK KOYULAŞMA VAR HAFİF BENİMDE CNM SOĞUK ŞEYLER İSTİYOR TEST YAPTINMI BEN YAPTIM 2.ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI.BEKLİYORUM SABIRLA.İNŞALLAH HAMİŞİZDİR:Saruboceq:BİRDE BEYAZ AKINTIM VAR.
saol cnm ama negatif düşünme pozitif düşün bu ay geçtimi senin hastalandınmı?
sositosositoCANIM KOYUŞLAŞMA VARSA KESİN DİYORLAR AMA YİNE UMUTLANDIRMIŞ OLMAYIM SENİ HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA NE GÜZEL OLUR...sositosositosositososito
[sıze="2"][color="ındigo"]geçmedi tatlımda doktorun hiç bi dediğini yapmadık 2 günde bir ilişki dedi mesela uygulamadık.bi de çok stresli bi ay geçirdim canım sanmıyorum tutucağını...:gitme:mafoldumben[/color][/sıze]
CNM AYNILARI BENDE DE VAR BENİMDE 3 GÜNÜM VAR SADECE GÖĞSÜMDE ŞİŞLİK VAR AMA AĞRI YOK KOYULAŞMA VAR HAFİF BENİMDE CNM SOĞUK ŞEYLER İSTİYOR TEST YAPTINMI BEN YAPTIM 2.ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI.BEKLİYORUM SABIRLA.İNŞALLAH HAMİŞİZDİR:Saruboceq:BİRDE BEYAZ AKINTIM VAR.
canım benim idrar testi yaptım kendım ama negatif cıkmıstı 1 hafta önceşimdi ise yapmaya korkuyorum azda olsa umudum var hepten yıtırmek ıstemıyorum
canım benim idrar testi yaptım kendım ama negatif cıkmıstı 1 hafta önceşimdi ise yapmaya korkuyorum azda olsa umudum var hepten yıtırmek ıstemıyorum
canım aynen bende 1gun adetım gectiğinde yaptım negatifti şimdi 5gün gecmeden yapmaya korkuyorum çookkk.hatta ödüm patlıyo çok umutluyum çünkü(
ya kızlar benim adetim geceli 3.gün bugun biliyosunuz.dün akşamdan beri kahverengi akıntım var birkere akşam geldi birde şimdi bu nedir?kasıklarımda ağrıyo zaten((
İnşallah hepimiz hamişizdir :) Ben biraz önce kan tahlili yaptırdım dayanamayıp.
Benim normalde olmayan belirtilerimde şunlar; sol göğsüme ara ara sancı giriyor ve göğüslerim hafif şişti ara ara da hassaslaşıyorlar. Karnımın alt bölgesi şiş. iştahsızım ve canım hiçbirşey yemek istemiyor. Minübüsteki herkes kötü kokuyor burnuma. Ve ara ara ellerim, boynum,kollarım ve bacaklarım kaşınıyor.
cnm inşallah üstüne görmedir çok mu var akıntı bence test yap hamileysen kahverengi tehlikeli hemen dr gidersin.
cnm testtemi koyulaşma varsa?2 çizgi belli oluyor baya ama diğeri kadar koyu değil.inşallah tatlım ya karnımda şiş ama insan yinede ultrasyonda görene kadar emin olamıyor işte.ilkinde çok heves etmiştik eşim o yüzden heves etme diyor günü geçmeden kan testine de götürmüyorama ben pozitif düşünücem ilkinde çok negatiftim allahım en kısa zamanda seninde iyi haberlerini verdirir inşallah cnm bakarsın bu ay olmasada bir dahaki ayda sana seviniriz.belkide bu ay seviniriz:cüvcüv:
yok canımçok az koyu sarı sütlükahve rengi.beklenen adet gününde olabilirmiş okudum internette yerleşme kanaması deniliyor..kadından kadına nekadar sürececeği değişirmiş.ama benim 2gün gecince dün akşam geldi bir damla birde bugün 1-2 damla çamaşırıma gelmiş..testte çıkmıyoki benim gün içinde ancak yarın sabah..:Saruboceq:
Bu arada herkesin bünyesine ve hamile kaldığı aya göre belirtiler değişirmiş kızlar. Bugün kan testi sonucumu alır almaz yazıcam size neticeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?