arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

amin canım inşallah göğüslerdeki koyuluktan bahsediyorum ben tatlım

:roflol:ben testteki koyuluğa takmışımm ya birkere..ama hiç ağrımıo göğüslerim sadece şiş.bende en yoğun şey 3 gündür ağzımdaki kötü tat ama öyle böyle değil sürekli kötü ağzımın içi.

inşallah güzel haberlerini alırız cnmhihoyyytevet kimisinde hiç belirti olmuyor.anlamak zor yani.kaşıntı bende de var ve sırtımda hiç sivilce çıkmazdı sivilce doldu.kafamçokkarıştı

Canım bir arkadaşımla konuştum o da hamile kaldığında kaşınmış :) İnşallah bizde hamileyizdir. Bu arada belirtilere yazmayı unuttum benimde azımın hiç tadı yok ve yediğim hiçbirşeyden zevk almıyorum.

kıslar ya bişi sorcam arnızda benim gibi pcos hatası olan varsa bilir....sac dökülmemin sebebi bu rahatszlğmmı acaba....ayyyy dert bitmioki......

SORMA CNM WALLA HABİRE BİŞEYLER YİYİYORUM AĞZIMDAKİ ACILIK YÜZÜNDEN YAKINDA DOBİŞKOOLUCAM BÖYLE GİDERSE:icecream:

KİTTY KİTTYYYYY PENNNSEEEE ELMAMI YEERRRSE......KİTTYCİK NERDESİN NE KAHVALTIYMIŞ BE....lülülülülülü

hesaplayıcıya gore dun adet gunumdu ama bugunde gelmeyınce test yaptım ama tek cızgısenağlamasenağlama

hesaplayıcıya gore dun adet gunumdu ama bugunde gelmeyınce test yaptım ama tek cızgısenağlamasenağlama

Canım benimde bugün 29. günüm sabah test yaptım ----I---- bu şekilde iki çizgi çıktı ama biri yatay. Sonrada arkadaşımın ısrarı üzerine kan verdim sonucunu bekliyorum ama kan verdiğim yerdeki kadın test bozuktur bu hamile olduğunuzu göstermez umutlanmayın dedi bana, sonuc nerdeyse gelir az bekle beraber ağlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…