Canım benimde bugün 29. günüm sabah test yaptım ----I---- bu şekilde iki çizgi çıktı ama biri yatay. Sonrada arkadaşımın ısrarı üzerine kan verdim sonucunu bekliyorum ama kan verdiğim yerdeki kadın test bozuktur bu hamile olduğunuzu göstermez umutlanmayın dedi bana, sonuc nerdeyse gelir az bekle beraber ağlarız.
ÜZÜLME CANIM İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYA ARTIK....BEKLİCEZ NAPALIM BAŞPKA YOLU YOK..:teselli:
canım dıger topıgede yazmıssın benımkıde yatay t seklınde cıktı ama kesınlıkle negatıf benımkı sen inş hamılesındır:Saruboceq:
evet canım beklıyecegız ama cok sıkıldım beklemekten yaaamirmirmirmir
evet canım beklıyecegız ama cok sıkıldım beklemekten yaaamirmirmirmir
Ne kadar zamandır bekliyorsun ?
BİLİYORUM VE ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM İNAN....İNŞALLAH ALLAHIM BİRAN ÖNCE NASİP ETSİN CANIM....:Saruboceq:
22 yasındayım 10 aylık evlıyım 3 ay oncede dusuk yaptım ama bu 3 ay 3 sene gıbı gectı cok yıprandım ozellıkle kayınvalıdemın sozunden canım
YA BEN BU İNSANLARI ANLAMIYORUM YEMİN EDERİM YA VALLA NE İLGİNÇLİKTİR YA HAYRET BİŞŞEY HİÇ TAKMA GÜZELİM SALLA GİTSİN CANIM TAMMA?:teselli:
takmamaya calısıyorum ama olmuyo bu sefer ıcıme atıyorum canım boyle ınsanların hıc allaha kadere ınancı yok
slm arkadaşlar ben yenı katıldım aranıza.24 yasındayım 2 senelık evlıyım.4 aydır bebek dusunuyorum.ama her ay husrana ugradm.mayıs ayının 13unde adet gordum.bakalım 3 gun kaldı gunume ınsallah bu ay hamıle kalırım.
allaha havale et zaten canım ağzını bile açma allah bi şekilde gösteriyor hiç merak etme....
22 yasındayım 10 aylık evlıyım 3 ay oncede dusuk yaptım ama bu 3 ay 3 sene gıbı gectı cok yıprandım ozellıkle kayınvalıdemın sozunden canım
slm arkadaşlar ben yenı katıldım aranıza.24 yasındayım 2 senelık evlıyım.4 aydır bebek dusunuyorum.ama her ay husrana ugradm.mayıs ayının 13unde adet gordum.bakalım 3 gun kaldı gunume ınsallah bu ay hamıle kalırım.
başınız sağolsun canım benim ALLAH kalanlara ömür versin[/QUOTE
sağol canım amin inşallah
basınız sagolsun nagişim cok üzüldüm allah rahmet eylesin :çok üzgünüm: seni cok merakettik canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol ablacım bizde çok perişan olduk eşim çok kötü oldu dayanamadım ona bakmaya ağlamaktan bitti birde aniden olunca şk olduk gece yattık telefon geldi eşim elini kolunu duvarlara vurmaya başladı gece yola çıktık arabayı zor kullandı arabadada kendini pearçaladı çok zormuş ya niyeyse benhiç ağlamadım zadece eşim ağladıkça ağladım neden dir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?