arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım dıger topıgede yazmıssın benımkıde yatay t seklınde cıktı ama kesınlıkle negatıf benımkı sen inş hamılesındır:Saruboceq:

canım dıger topıgede yazmıssın benımkıde yatay t seklınde cıktı ama kesınlıkle negatıf benımkı sen inş hamılesındır:Saruboceq:

Evet canım öyleymiş ya bir arkadaşımında başına gelmiş o da hamile çıkmamış. Napalım kısmet bu ay olmazsa inşallah önümüzdeki ay olur bozma sende moralini.

BİLİYORUM VE ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM İNAN....İNŞALLAH ALLAHIM BİRAN ÖNCE NASİP ETSİN CANIM....:Saruboceq:

inş canım ben tek kendıme deıl bebek ısteyen herkese edıyorum dualarımı ıns yakın zamanda kabul eder Rabbım dualarımızı:Saruboceq:

22 yasındayım 10 aylık evlıyım 3 ay oncede dusuk yaptım ama bu 3 ay 3 sene gıbı gectı cok yıprandım ozellıkle kayınvalıdemın sozunden canım

YA BEN BU İNSANLARI ANLAMIYORUM YEMİN EDERİM YA VALLA NE İLGİNÇLİKTİR YA HAYRET BİŞŞEY HİÇ TAKMA GÜZELİM SALLA GİTSİN CANIM TAMMA?:teselli:

YA BEN BU İNSANLARI ANLAMIYORUM YEMİN EDERİM YA VALLA NE İLGİNÇLİKTİR YA HAYRET BİŞŞEY HİÇ TAKMA GÜZELİM SALLA GİTSİN CANIM TAMMA?:teselli:

takmamaya calısıyorum ama olmuyo bu sefer ıcıme atıyorum canım boyle ınsanların hıc Allaha kadere ınancı yok

slm arkadaşlar ben yenı katıldım aranıza.24 yasındayım 2 senelık evlıyım.4 aydır bebek dusunuyorum.ama her ay husrana ugradm.mayıs ayının 13unde adet gordum.bakalım 3 gun kaldı gunume ınsallah bu ay hamıle kalırım.

inş canım korunuyormuydun daha once

22 yasındayım 10 aylık evlıyım 3 ay oncede dusuk yaptım ama bu 3 ay 3 sene gıbı gectı cok yıprandım ozellıkle kayınvalıdemın sozunden canım

Canım ya çok üzüldüm düşük yapmana ama demekki hamile kalabiliyorsun, kayınvaliden hala ne diye konuşuyor anlamadım. Hamile kaldığın zaman acısını çıkartırsın ondan canım gerile gerile geçersin karşısından inşallah en kısa zamanda gelir o günler. Üstelik çok da gençsin. Ben 31 yaşıma giricem yakında, 1,5 ay önce evlendim ve hiç korunmadık.

kızlar he buarada ben gene hastalandım kırmızılar beni bırakmıyor ama buay çok acayip oldum gene günümden önce oldum geçen ay 8 de oldum buay 6sında oldum ama 1de az peçeteye leke geldi kesildi ertesi gün gece kan boşaldı vc de gene gitti 2gün gelmedi sonra hastalandım birde kaşıntı çattı gelen giden biryandan misafirler kızlar yoruldum birde hastalanmam baya bi üzüldüm anlıyacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…