Hadı bakalım 3 gunumuz kaldı gerı sayım basladı aylında..sende belırtı varmı pekı?
başınız sağolsun canım benim ALLAH kalanlara ömür versin[/QUOTE
sağol canım amin inşallah
basınız sagolsun nagişim cok üzüldüm allah rahmet eylesin :çok üzgünüm: seni cok merakettik canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol ablacım bizde çok perişan olduk eşim çok kötü oldu dayanamadım ona bakmaya ağlamaktan bitti birde aniden olunca şk olduk gece yattık telefon geldi eşim elini kolunu duvarlara vurmaya başladı gece yola çıktık arabayı zor kullandı arabadada kendini pearçaladı çok zormuş ya niyeyse benhiç ağlamadım zadece eşim ağladıkça ağladım neden dir bilmem
Başın sağolsun canım..
Evet canım ara ara hamile olduğumu hissediyordum, sol göğsüme ara ara ağrı giriyordu , göbeğimin alt tarafı şişmişti, azımın hiç tadı yoktu iştahsızdım ama yanılmışım. Kan testi sonucumu aldım sonuç negatif, neyse sabahtan beri çok stres yapmıştım rahatladım en azından artık olmadığını biliyorum. Zaten bu ay hamile kalsam çocuk kova olucaktı istemiyordum, bu da teselli biçimim. Umarım sen hamilesindir canım.
yok kız kova kötü mü olur benim abim kova çok fazla hassar bir kişiliği varCanını sıkma cnm bunda da vardır muhakkak bir hayır.kız kova burcu kötümü oluyorCADIARZU
merhaba kızlar nasılsını
aryaa canım bugün işlerim çoktu fazla giremedim
yeni geldim diğer topiğede bakayım dedim anca yani canım
aryaa cım yaa benim çok belim ağrıdı bugün hiç geçmedi yaa
Canım ya çok üzüldüm düşük yapmana ama demekki hamile kalabiliyorsun, kayınvaliden hala ne diye konuşuyor anlamadım. Hamile kaldığın zaman acısını çıkartırsın ondan canım gerile gerile geçersin karşısından inşallah en kısa zamanda gelir o günler. Üstelik çok da gençsin. Ben 31 yaşıma giricem yakında, 1,5 ay önce evlendim ve hiç korunmadık.
kızlar selam ben kedi tanışalımmı?kaydirigubbakcemile3
yok kız kova kötü mü olur benim abim kova çok fazla hassar bir kişiliği var
Canını sıkma cnm bunda da vardır muhakkak bir hayır.kız kova burcu kötümü oluyorCADIARZU
Evet canım ara ara hamile olduğumu hissediyordum, sol göğsüme ara ara ağrı giriyordu , göbeğimin alt tarafı şişmişti, azımın hiç tadı yoktu iştahsızdım ama yanılmışım. Kan testi sonucumu aldım sonuç negatif, neyse sabahtan beri çok stres yapmıştım rahatladım en azından artık olmadığını biliyorum. Zaten bu ay hamile kalsam çocuk kova olucaktı istemiyordum, bu da teselli biçimim. Umarım sen hamilesindir canım.
sağol ablacım bizde çok perişan olduk eşim çok kötü oldu dayanamadım ona bakmaya ağlamaktan bitti birde aniden olunca şk olduk gece yattık telefon geldi eşim elini kolunu duvarlara vurmaya başladı gece yola çıktık arabayı zor kullandı arabadada kendini pearçaladı çok zormuş ya niyeyse benhiç ağlamadım zadece eşim ağladıkça ağladım neden dir bilmem
kızlar he buarada ben gene hastalandım kırmızılar beni bırakmıyor ama buay çok acayip oldum gene günümden önce oldum geçen ay 8 de oldum buay 6sında oldum ama 1de az peçeteye leke geldi kesildi ertesi gün gece kan boşaldı vc de gene gitti 2gün gelmedi sonra hastalandım birde kaşıntı çattı gelen giden biryandan misafirler kızlar yoruldum birde hastalanmam baya bi üzüldüm anlıyacağınız
DELİ KIZhihoyyyt
YA KİTTY NE YİYO BÖLE ANLAMADIM, cokacimcoookSABAH GİTTİ HALA GELECEK
DERİN MEVZULAR HERALDE KAYNANASINI ÇOK ÖZLEMİŞ AYIRLAMIYOR NAPÇAN....delikafadulden
KİTTY KİTTYYYYY PENNNSEEEE ELMAMI YEERRRSE......KİTTYCİK NERDESİN NE KAHVALTIYMIŞ BE....lülülülülülü
Kızları nasıl bilmiyorum da, erkek kardeşim kova benim anneme çok çektiriyor o yüzden kova istemiyordum ama şimdi sıradaki burç Balık o daha fena erkek olursa sulu gözlü olur benneyaptımki
kız sabah burdaydım sonra parton geldi maaşları çıkar ödeme yapalım biraz dedi onla uğratım hünahımı alma laelaelaelaelae bu aradada 4 topiğe birden bakınca arada kayboluyorum ortalıktan sırnaşık şeyhadi ordan ben seni sabahtan beri izliyorum geziyorsun topik topiklülülülülülüwalla cnm benimde bugün çok midem bulandı.ve gözüm karardı.:1ninca:
inşallah canım yaaawalla cnm benim kova yok hiç etrafımda bu ay olsa iyi olur o zaman aileye bir tanede kova gelsin di mi ama:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?