arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagihan cnm benı sormuşsun ben iyim ii gidiyor hamılelik bulantılarım var ama artık olcak o kadar:)
cnm asıl senı üzen eşinin üzülmesi olmuş ALLAH sabır versin eşine de çok zor bir durum ...

Hadı bakalım 3 gunumuz kaldı gerı sayım basladı aylında..sende belırtı varmı pekı?

Evet canım ara ara hamile olduğumu hissediyordum, sol göğsüme ara ara ağrı giriyordu , göbeğimin alt tarafı şişmişti, azımın hiç tadı yoktu iştahsızdım ama yanılmışım. Kan testi sonucumu aldım sonuç negatif, neyse sabahtan beri çok stres yapmıştım rahatladım en azından artık olmadığını biliyorum. Zaten bu ay hamile kalsam çocuk kova olucaktı istemiyordum, bu da teselli biçimim. Umarım sen hamilesindir canım.

Canını sıkma cnm bunda da vardır muhakkak bir hayır.kız kova burcu kötümü oluyorCADIARZU

merhaba kızlar nasılsını
aryaa canım bugün işlerim çoktu fazla giremedim
yeni geldim diğer topiğede bakayım dedim anca yani canım
aryaa cım yaa benim çok belim ağrıdı bugün hiç geçmedi yaa

hadi ordan ben seni sabahtan beri izliyorum geziyorsun topik topiklülülülülülüwalla cnm benimde bugün çok midem bulandı.ve gözüm karardı.:1ninca:

EVET CANIM HAMILE KALABILIYORUM DEMEKKI DIYE ONA SEVINIYORUM AMA BIR YANDANDA DIGER TOPIKLERDE COK OKUYORUM ILK HAMILE KALIP DUSUK YAPIP SONRA SENELERCE COCUK BEKLEYENLER VAR YA BENDE OYLE OLURSAM DIYE ZATEN BI HAMILE KALIYIM VALA BEBEK GIBI NAZ YAPACAM KAYNANAMI KULLANACAM ELIMDE BELKI ONDAN SONRA BIDAHA HAMILE KAL DEMEZkaydirigubbakcemile3

Canını sıkma cnm bunda da vardır muhakkak bir hayır.kız kova burcu kötümü oluyorCADIARZU

Kızları nasıl bilmiyorum da, erkek kardeşim kova benim anneme çok çektiriyor o yüzden kova istemiyordum ama şimdi sıradaki burç Balık o daha fena erkek olursa sulu gözlü olur benneyaptımki

AYY CANIM BI ALEMSIN YA BURCUNU BILE HESAPLAMIŞkaydirigubbakcemile3HAYIRLISI OLSUN CANIM

çok üzüldüm canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah eşine sabır versin cok zor insanın babasını kaybetmesi senağlama

ani şok etkisiyle kanaman baslamıs olabilir canım üzüntüden olmustur :çok üzgünüm:

DELİ KIZhihoyyyt
YA KİTTY NE YİYO BÖLE ANLAMADIM, cokacimcoookSABAH GİTTİ HALA GELECEK

DERİN MEVZULAR HERALDE KAYNANASINI ÇOK ÖZLEMİŞ AYIRLAMIYOR NAPÇAN....delikafadulden

KİTTY KİTTYYYYY PENNNSEEEE ELMAMI YEERRRSE......KİTTYCİK NERDESİN NE KAHVALTIYMIŞ BE....lülülülülülü

kızlar alacagınız olsun lmaz::umursamaz: biz ilişkimizi güclendirmeye calısıyoruz naber zemuszemus

Kızları nasıl bilmiyorum da, erkek kardeşim kova benim anneme çok çektiriyor o yüzden kova istemiyordum ama şimdi sıradaki burç Balık o daha fena erkek olursa sulu gözlü olur benneyaptımki

aman cnm yükselinene benzer belki sen doğum saatini sevdiğin bir burca ayarlarsın olmazmıkaydirigubbakcemile5

hadi ordan ben seni sabahtan beri izliyorum geziyorsun topik topiklülülülülülüwalla cnm benimde bugün çok midem bulandı.ve gözüm karardı.:1ninca:
kız sabah burdaydım sonra parton geldi maaşları çıkar ödeme yapalım biraz dedi onla uğratım hünahımı alma laelaelaelaelae bu aradada 4 topiğe birden bakınca arada kayboluyorum ortalıktan sırnaşık şey
walla cnm benim kova yok hiç etrafımda bu ay olsa iyi olur o zaman aileye bir tanede kova gelsin di mi ama:roflol:
inşallah canım yaaa
eğer ben bu ay hamile isem bana doğum günü hediyesi olacak 15 doğum günüm çünki ve doğumumu yaptığımdada abime verecem al dayısı doğum günü hediyen diye sırnaşık şey

selam kıslar ben geldim aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
bugun iş yerinde ağrıdan öldüm ya kıslar bısey sorcam size 2 aydır çocuk için çalışıyoruz ve 2 aydır düzenli olan adetlerim hep öne kaymadı başladı neden acaba:uhm:adet tarihlerime bakın 18mart 18 nisan 14 mayıs 9 haziran yumurtlama zamanını da nasıl hesaplıcam şimdi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…