arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bir ara benimde hep öyle olurdu canım sonradan iyice sapıttı wallakaydirigubbakcemile3

birde dayısına benzeyen bir oğlan olmalı:)))olucağuna bak inşallah yeni yaşına meleğinle girersin cnmhihoyyyt

canım burda yumurtlama gununu hasaplama topıgı varya ondan hesaplayabılırsın ama belkı obur ay hamıle kalabılırsın cunku hamıle kalacak kısılerın bazısı 1 yada 2 ay oncekı adetı erken gelıo dusurdugum bebegımde benımde oole olmustu

birde dayısına benzeyen bir oğlan olmalı:)))olucağuna bak inşallah yeni yaşına meleğinle girersin cnmhihoyyyt
kız keşke dayısına benzese abim çok yakışıklıdır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inşallah canım hep beraber halay çekelim isteyen herkesin olsun yaa

canım saol onu da takıp edıyorum da uyguluyodum bu ay da geri gelince sapıttım en ıyısı akıntıyı takıp etmek dediğin gibi olur inş da meleğim beni bekletmez daha dogrusu hepimizin melekleri bizleri bekletmezopuyorumnanaktan

nerdesin kitty ya sinir oldum burda merak ettim

ancak ayrılabildik canım yaw opuyorumnanaktan

KEDILERI COK SEVERIMkaydirigubbakcemile3

kedilerde seni sever ablası opuyorumnanaktan

slm cnm nerdesiniz anlamadım bugün herkes kaçakkaydirigubbakcemile

ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:

ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QUOTE]

:roflol:

canım senın ıcın baktım ovulasyon tarıhıne 16 hazıran 21 hazıran arası gosterıo ama adetının ılk gununden ıtıbaren 10 gun say ve 10.gunden ıtıbaren gunasırı ılskıde bulun

ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QUOTE]

aman aman maşallah cnm ne güzel ama ninikin dediği gibi yani bunca saat hem kahvaltı hem öğle yemeği hemdee akşamıda yerdiniz:roflol:bizi yemeğe götüren yok ya çekemiyoruz kusura bakma artık:1rolleyes:

VALLA CANIM ÖZLEDİM YA YOKLUĞUN BELLİ OLDU VALLA
İLİŞKİNİZİ GÜÇLENDİRİN TABİKİDE NE YAPTINIZ BU SAATE KADAR Bİ ÖZET GEÇ YANİ BİLELİM BARİ....yerimseniben

bende seni özledim cicimmmopuyorumnanaktan önce bulustuk sonra kahvaltı yaptık sonra alısveris magzası o gittigimiz yer oorayı dolastık praktiker e gittik ordanda birseyler aldık birde bana dondurma aldı sonra o evine ben evime gel bizde kalın dedi yok dedim simdi gideyim baska gun gelirim dedimopuyorumnanaktan

SENİ UYANIK SENİ NEDEN KAÇTIN PEKİ ÇAĞIRMIŞ GİTSEYDİN YA...:roflol::roflol:

oooo ne halay çekicem hemde halay nedemek kol bastı oynuyacağım wallazemuszemus
aynen vallahi zaten benim adam hergün sabah bana kol bastı dinletiyor arabada iyicene öğrendim delikafadulden
ancak ayrılabildik canım yaw opuyorumnanaktan

kedilerde seni sever ablası opuyorumnanaktan

ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:
kızz benim yerimede gezdin miii
ohh vallahii bizim kayınvaldemiz yokki bizi kahvaltılara götürsün :umursamaz:

kızlar bizde birbirimizi yiyoruz cogu zman kaydirigubbakcemile3sonra yemek yemenin birbirimizi yemekten daha iyi oldugunu kesfettik sırnaşık şey :roflol: artık yemek yiyoruz birbirimizi yemeyi bıraktık :roflolbez olacaz yakında walladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…