kız sabah burdaydım sonra parton geldi maaşları çıkar ödeme yapalım biraz dedi onla uğratım hünahımı alma laelaelaelaelae bu aradada 4 topiğe birden bakınca arada kayboluyorum ortalıktan sırnaşık şey
aman muhasebecimisin cnm yoksa sende bende bıraktım işi ama meslektaşız galiba.nefret ediyorum muhasebedenşaka yapıyorum cnm sen işlerine de bak arada tabi ama bizide unutma burda haberlerini bekliyorum burda ben
inşallah canım yaaa
eğer ben bu ay hamile isem bana doğum günü hediyesi olacak 15 doğum günüm çünki ve doğumumu yaptığımdada abime verecem al dayısı doğum günü hediyen diye sırnaşık şey
selam kıslar ben geldim aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
bugun iş yerinde ağrıdan öldüm ya kıslar bısey sorcam size 2 aydır çocuk için çalışıyoruz ve 2 aydır düzenli olan adetlerim hep öne kaymadı başladı neden acaba:uhm:adet tarihlerime bakın 18mart 18 nisan 14 mayıs 9 haziran yumurtlama zamanını da nasıl hesaplıcam şimdi :bbo:
AYY CANIM BI ALEMSIN YA BURCUNU BILE HESAPLAMIŞkaydirigubbakcemile3HAYIRLISI OLSUN CANIM
kız keşke dayısına benzese abim çok yakışıklıdır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2birde dayısına benzeyen bir oğlan olmalı:)))olucağuna bak inşallah yeni yaşına meleğinle girersin cnmhihoyyyt
aman cnm yükselinene benzer belki sen doğum saatini sevdiğin bir burca ayarlarsın olmazmıkaydirigubbakcemile5
canım burda yumurtlama gununu hasaplama topıgı varya ondan hesaplayabılırsın ama belkı obur ay hamıle kalabılırsın cunku hamıle kalacak kısılerın bazısı 1 yada 2 ay oncekı adetı erken gelıo dusurdugum bebegımde benımde oole olmustu
ninikim beni özledinmi cicim yaw :kedi:
kız keşke dayısına benzese abim çok yakışıklıdır kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inşallah canım hep beraber halay çekelim isteyen herkesin olsun yaa
nerdesin kitty ya sinir oldum burda merak ettim
KEDILERI COK SEVERIMkaydirigubbakcemile3
slm cnm nerdesiniz anlamadım bugün herkes kaçakkaydirigubbakcemile
İyi fiki bak bu kadar ince detayı düşünmemiştim ben kaydirigubbakcemile5[/QUOT
sen ne diosun cnm bende ince detay çok neleri düşündüğümü bir bilsen delisin dersinlaelaelaelaelae
canım saol onu da takıp edıyorum da uyguluyodum bu ay da geri gelince sapıttım en ıyısı akıntıyı takıp etmek dediğin gibi olur inş da meleğim beni bekletmez daha dogrusu hepimizin melekleri bizleri bekletmezopuyorumnanaktan
VALLA CANIM ÖZLEDİM YA YOKLUĞUN BELLİ OLDU VALLA
İLİŞKİNİZİ GÜÇLENDİRİN TABİKİDE NE YAPTINIZ BU SAATE KADAR Bİ ÖZET GEÇ YANİ BİLELİM BARİ....yerimseniben
ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:
bende seni özledim cicimmmopuyorumnanaktan önce bulustuk sonra kahvaltı yaptık sonra alısveris magzası o gittigimiz yer oorayı dolastık praktiker e gittik ordanda birseyler aldık birde bana dondurma aldı sonra o evine ben evime gel bizde kalın dedi yok dedim simdi gideyim baska gun gelirim dedimopuyorumnanaktan
aynen vallahi zaten benim adam hergün sabah bana kol bastı dinletiyor arabada iyicene öğrendim delikafaduldenoooo ne halay çekicem hemde halay nedemek kol bastı oynuyacağım wallazemuszemus
kızz benim yerimede gezdin miiiancak ayrılabildik canım yaw opuyorumnanaktan
kedilerde seni sever ablası opuyorumnanaktan
ben kayınvalidemle bulustum ancak ayrıldık canım ya esimden cok onu görüyorum walla kaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?