arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

VALLA İMRENİYORUM BÖÖYLE ŞEYLER DUYUNCA İNAN BRAVO ASLA BAĞLARINI KOPARMA CANIM O TARAFLA TAMAM.BİZİM ARAMIZDA ASLA ÖYLE BİR İLİŞKİ YOK HELE HELE KAYINPEDERİM ADAM BENİ GÖRÜNCE YATAKLARA DÜŞÜYOR YADA EVDE BULUNMUYOR GENELDE.....delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

nagihan cnm benı sormuşsun ben iyim ii gidiyor hamılelik bulantılarım var ama artık olcak o kadar:)
cnm asıl senı üzen eşinin üzülmesi olmuş ALLAH sabır versin eşine de çok zor bir durum ...

iyi olmana sevindim bulantılarda olsun artık evet eşimin üzülmesi beni mafetti onu öyle görmek birde babasını borkta görmüş yıkamalarına yardım etmiş allah sabır versin eşimede kardeşlerinede

başın sağolsun naagihancım Allah kalanlarınıza ömür versin.

sağol canım öyle tabi allah herkese uzun ömür nasip etsin amin

ablacım sen nasılsın kırmızılar geldimi senin biraz okudum sayfa çok ilirlemiş fazla okuyamadım yorgundum akşam cospli dışgebelikmişmi hamileliği anlıyamadım ablacım ben onu

başınız saolsun canım eşine ve size allah büyük sabırlar versin babanızın mekanı cennet olsun güzelim

nagihan başın saolsun canım :1hug:
ninik kısss ah mı ettin yoksa bize bak ben de temmuza kaldım:roflol::roflol:

eşim üzülüyor ikimizin arasında kalıyor canım bende sallamıyorum biz gizliden evlenmiştik onun öfkesi gecmedi 2 yıldır delikafadulden seninki daha zor bir durum canım allah yardımcın olsun :Saruboceq:

ablacım sen nasılsın kırmızılar geldimi senin biraz okudum sayfa çok ilirlemiş fazla okuyamadım yorgundum akşam cospli dışgebelikmişmi hamileliği anlıyamadım ablacım ben onu

hosgeldin canımopuyorumnanaktan benim kırmızılar hala gelmedi canım gecen hafta test yaptırmıstım 0.1 cıkmıstı hala adet olmadım bir kac gun icinde tekrar bir test yapayım diyorum canım beklemekten kafayı yedim kafamçokkarıştıcosmocumda melegini kaybetti canım :çok üzgünüm:

başınız saolsun canım eşine ve size allah büyük sabırlar versin babanızın mekanı cennet olsun güzelim

çok sağolun amin derdini veren allah dermanınıda veriyor kaynanam yanlız kaldı şimdi

sğol canım neyapalım allah tan geliyor hastaydı ama geziyordu kalp işte affetmiyor

YOK BE CANIM YAPARMIYIM HİÇ ÖYLE ŞEY
KİTTYNİN DEDİĞİNE TAMAM DEMELİYDİM BENDE YANLIŞ ŞİMDİ BARİ TEMMUZ OLSUN DİYORUM....:roflol:

hosgeldin canımopuyorumnanaktan benim kırmızılar hala gelmedi canım gecen hafta test yaptırmıstım 0.1 cıkmıstı hala adet olmadım bir kac gun icinde tekrar bir test yapayım diyorum canım beklemekten kafayı yedim kafamçokkarıştıcosmocumda melegini kaybetti canım :çok üzgünüm:[/QUOTE]

nekadar geçti günün hadi inşallah ablacım hamilesindir allahın inşallah zemuszemuskaydirigubbakcemile cosmo ay çok üzüldüm ya

YOK BE CANIM YAPARMIYIM HİÇ ÖYLE ŞEY
KİTTYNİN DEDİĞİNE TAMAM DEMELİYDİM BENDE YANLIŞ ŞİMDİ BARİ TEMMUZ OLSUN DİYORUM....:roflol:

bence ahı tuttu ninikin :roflol: temmuz tek basına cekilmez sizde gelin cümbür cemaat dedi galiba :roflol::roflol:

VALLA SANKİ HİÇ KALAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR YA.....HAYRET BİŞEY İNSANLAR FARKINDA OLMADAN HAMİLE KALIR BİZ YOK YUMURTLAMA GÜNÜ YOK POZİSYON AL YOK BİRAZ YAT Bİ HALT OLDUĞU DA YOK VALLA.....laelaelaelaelae

nekadar geçti günün hadi inşallah ablacım hamilesindir allahın inşallah zemuszemuskaydirigubbakcemile cosmo ay çok üzüldüm ya

bugun canım son satın üzerinden 43 gun gecti gecen ay 29 da olmustum 27 de olur diye bekledim olmadı dedim yine 29 da olur herhalde yine olmadı gecti test yaptırdım cıkmadı birsey hala olmadımda bekliyorum doktora gitmedim hala gitsem söktürücü verecek bende icmicem bir işe yaramicak yani bekleyeyim olursa 3. gunu gideyim dedim kızlar daha cok sey ögrenirsin o gun gidersen dediler bekliyorum bakalım :1hug:

kocam zaten gebelik testi ovulasyon testi ve orkid icin calısıyor sanki delikafadulden:roflol:

Valla aklım tüm gün bi kociş de :1rolleyes:bide sizde :1rolleyes:

canım çok üzüldüm yaaa:çok üzgünüm: inşallah allah birdaha anne yapar hayırlısıyla kucağına alırsın neden öyle oluyor tatlım ya neki sorun acaba öğrendinmi bende yeni geldim görün ce üzüldüm :çok üzgünüm:

KOCALAR BUGÜNLER İÇİN VAR BACIM....alkisalkisalkis

böyle olumsuz düsünüp vereme gucu sonsuz olan guzel allahımı incitme canım gelecek melegin pozitif ol olacak de olsun olmicak dersen olmaz tabikide :mymeka:

yeni arkadaşlar gelmiş galiba kızlar sizleri çok özledim valla ister inanın ister inanmayın hergün aklımdaydınız ama giremedim neyazıkki

böyle olumsuz düsünüp vereme gucu sonsuz olan guzel allahımı incitme canım gelecek melegin pozitif ol olacak de olsun olmicak dersen olmaz tabikide :mymeka:

pozitif düşünce beyin gücü haa....allah doğru zamanı biliyor tabikide
biz ancak böyle bekle bekle kafayı yiyoruz artık düşünmekte istemiyorum zaten...

Senin ateş ölçümlerin sonuçları ne çıktı bişey yazdılar mı sitedekiler....?

ya şimdi başım daha çok derte benim arkadaşlar eşim geri dönmek istiyor bursa inegöle birde annesini getirecekmiş kırkına gittiğimizde neyapacağımı bilmiyorum geri asla dönmem dedim ama kaynana gelecek kaçışım yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…