nagihan cnm benı sormuşsun ben iyim ii gidiyor hamılelik bulantılarım var ama artık olcak o kadar:)
cnm asıl senı üzen eşinin üzülmesi olmuş ALLAH sabır versin eşine de çok zor bir durum ...
başın sağolsun naagihancım Allah kalanlarınıza ömür versin.
kızlar bizde birbirimizi yiyoruz cogu zman kaydirigubbakcemile3sonra yemek yemenin birbirimizi yemekten daha iyi oldugunu kesfettik sırnaşık şey :roflol: artık yemek yiyoruz birbirimizi yemeyi bıraktık :roflolbez olacaz yakında walladelikafadulden
başınız saolsun canım eşine ve size allah büyük sabırlar versin babanızın mekanı cennet olsun güzelimiyi olmana sevindim bulantılarda olsun artık evet eşimin üzülmesi beni mafetti onu öyle görmek birde babasını borkta görmüş yıkamalarına yardım etmiş allah sabır versin eşimede kardeşlerinede
sağol canım öyle tabi allah herkese uzun ömür nasip etsin amin
VALLA İMRENİYORUM BÖÖYLE ŞEYLER DUYUNCA İNAN BRAVO ASLA BAĞLARINI KOPARMA CANIM O TARAFLA TAMAM.BİZİM ARAMIZDA ASLA ÖYLE BİR İLİŞKİ YOK HELE HELE KAYINPEDERİM ADAM BENİ GÖRÜNCE YATAKLARA DÜŞÜYOR YADA EVDE BULUNMUYOR GENELDE.....delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
ablacım sen nasılsın kırmızılar geldimi senin biraz okudum sayfa çok ilirlemiş fazla okuyamadım yorgundum akşam cospli dışgebelikmişmi hamileliği anlıyamadım ablacım ben onu
başınız saolsun canım eşine ve size allah büyük sabırlar versin babanızın mekanı cennet olsun güzelim
nagihan başın saolsun canım :1hug:
ninik kısss ah mı ettin yoksa bize bak ben de temmuza kaldım:roflol::roflol:
bence ahı tuttu ninikin :roflol: temmuz tek basına cekilmez sizde gelin cümbür cemaat dedi galiba :roflol::roflol:
nekadar geçti günün hadi inşallah ablacım hamilesindir allahın inşallah zemuszemuskaydirigubbakcemile cosmo ay çok üzüldüm ya
Valla aklım tüm gün bi kociş de :1rolleyes:bide sizde :1rolleyes:
bugun canım son satın üzerinden 43 gun gecti gecen ay 29 da olmustum 27 de olur diye bekledim olmadı dedim yine 29 da olur herhalde yine olmadı gecti test yaptırdım cıkmadı birseyhala olmadımda bekliyorum doktora gitmedim hala gitsem söktürücü verecek bende icmicem bir işe yaramicak yani bekleyeyim olursa 3. gunu gideyim dedim kızlar daha cok sey ögrenirsin o gun gidersen dediler bekliyorum bakalım :1hug:
kocam zaten gebelik testi ovulasyon testi ve orkid icin calısıyor sanki delikafadulden:roflol:
VALLA SANKİ HİÇ KALAMICAKMIŞIM GİBİ GELİYOR YA.....HAYRET BİŞEY İNSANLAR FARKINDA OLMADAN HAMİLE KALIR BİZ YOK YUMURTLAMA GÜNÜ YOK POZİSYON AL YOK BİRAZ YAT Bİ HALT OLDUĞU DA YOK VALLA.....laelaelaelaelae
böyle olumsuz düsünüp vereme gucu sonsuz olan guzel allahımı incitme canım gelecek melegin pozitif ol olacak de olsun olmicak dersen olmaz tabikide :mymeka:
KOCALAR BUGÜNLER İÇİN VAR BACIM....alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?