yeni arkadaşlar gelmiş galiba kızlar sizleri çok özledim valla ister inanın ister inanmayın hergün aklımdaydınız ama giremedim neyazıkki
ya şimdi başım daha çok derte benim arkadaşlar eşim geri dönmek istiyor bursa inegöle birde annesini getirecekmiş kırkına gittiğimizde neyapacağımı bilmiyorum geri asla dönmem dedim ama kaynana gelecek kaçışım yok galiba
pozitif düşünce beyin gücü haa....allah doğru zamanı biliyor tabikide
biz ancak böyle bekle bekle kafayı yiyoruz artık düşünmekte istemiyorum zaten...
Senin ateş ölçümlerin sonuçları ne çıktı bişey yazdılar mı sitedekiler....?
canım ateşin sabitleşmiş ve yüksek tekrar bir test yaptır istersen geç döllenme olmuş olabilir... inşallah meleğin geliyordur
kıttycım ooo sen buralara gelırmıydın güncelleseydın keşke hergün yorumlardık cnm benım ben pek anlayamadım 14. veyada 24. gün yumurtlamışsın yada 2 sefer yumurtladın ..ama walla ateşin hamiş ateşi gibi maşallah... belki geç döllenme kan testınde çıkmamaış olabilir inş. öyledır cnm ama biraz daha geçsin dr. görün derim ben .. sevgıler
offffffffffffffffffffffffffffff bu cok kötü olmus canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hemde çok kötü oldu şimdi hangi derdime yanayım bilmiyorum kaynana hergün görümcemin çocuklarına dayın beni istanbula götürecek diyor güya çocukları kıskandırıyormuş bende hiç sölenmedim götüreceğim demedim gelirken eşim gene dedi kırkında gelince götürürüm diye gene sölenmedim ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff ooofff
hemde çok kötü oldu şimdi hangi derdime yanayım bilmiyorum kaynana hergün görümcemin çocuklarına dayın beni istanbula götürecek diyor güya çocukları kıskandırıyormuş bende hiç sölenmedim götüreceğim demedim gelirken eşim gene dedi kırkında gelince götürürüm diye gene sölenmedim ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffff ooofff
sanki dört gözle kocasının ölmesini bekliyormus gibiklava: eşin şimdi duygussal bakıyor olaya babasını kaybetmenin üzüntüsüyle düsüncesi degişir inşalah cunku seni bu derece üzen biriyle ayn ı evde yasamak seni cok kötü yapacak birdde cocuklara degil sanki sana nispet yapıyor gibi dayınız beni götürecek diyor klava:
sadece bunlar var canım baska yorum yazan yok
sanki dört gözle kocasının ölmesini bekliyormus gibiklava: eşin şimdi duygussal bakıyor olaya babasını kaybetmenin üzüntüsüyle düsüncesi degişir inşalah cunku seni bu derece üzen biriyle ayn ı evde yasamak seni cok kötü yapacak birdde cocuklara degil sanki sana nispet yapıyor gibi dayınız beni götürecek diyor klava:
NE ZOR Bİ DURUMDUR BU YA Bİ YANDA KARISI Bİ YANDA ANASI...
ablacım ben çıkayım misafirlerim gelir erken yemeğimi yapayım yiyelim kimse gelmeden gelen olmassa açarım gene
eşimde uyuyor yazık yorgun acıkmıştır şimdi hadi iyi akşamlar
ALLAH ALLAH OTERıTELER TAMAM DEMıŞLER BU ıŞE KIZIM SEN NASIL BıŞEYSıN YA....VALLA BAK Bı BOMBA PATLATIRSAN BENDE SANA PATLATÇAM ONA GÖRE....:mymeka: ÖNCE BENıM OLMAM LAZIM
NE ZOR Bı DURUMDUR BU YA Bı YANDA KARISI Bı YANDA ANASI...
ablacım sana şunu söyliyeyim kaynata öldüğünün ertesi gün bir başladı gülmeye biri birşey söylesin kahkaha atıyor inanmassın memlekete götürdük babasını dönerken bile güldü ara sıra birde fal baktırmış dönüşte gülerek bana söylüyor birde
NE ZOR Bİ DURUMDUR BU YA Bİ YANDA KARISI Bİ YANDA ANASI...
evet çok zor ama ben o kadınla aynı evde duramam giderim eşimede söyledim sen ananı getir ben o gidene kadar anneme giderim dedim
ablacım sana şunu söyliyeyim kaynata öldüğünün ertesi gün bir başladı gülmeye biri birşey söylesin kahkaha atıyor inanmassın memlekete götürdük babasını dönerken bile güldü ara sıra birde fal baktırmış dönüşte gülerek bana söylüyor birde
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN VALLA.....ALLAH ONDAN GELCEK HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ ONA ÇEVİRSİN....
nasıl bir kadın bu yalmaz: tanımadıgımız halde biz bile adamın ölümüne üzüldük onda duygu yok demekki ruhsuz biri o canım ya guzel allahım onu senden uzak tutsun inşalah :Saruboceq:
evet çok zor ama ben o kadınla aynı evde duramam giderim eşimede söyledim sen ananı getir ben o gidene kadar anneme giderim dedim
CANIM BİLİYORUM AMA ŞU ANDA EŞİNDE ÇOK ZOR Bİ DÖNEMDEN GEÇİYOR HAYATIM BÖYLE Bİ İKİLEMDE BIRAKMA BENCE EŞİNİ CANIM.BENCE ŞU ANDA BUNUN MEVZUSUNU BİLE YAPMA EN AIZNDAN ACISI HAFİFLESİN BİRAZ...ŞU ANDA EN ÇOK SENİN DESTEĞİNE İHTİYACI VAR CANIM...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?