arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yeni arkadaşlar gelmiş galiba kızlar sizleri çok özledim valla ister inanın ister inanmayın hergün aklımdaydınız ama giremedim neyazıkki

bizde seni cok özledik canım ya opuyorumnanaktanhemde cok merakettik :1hug: evet yeni kızlar var canım geldiklerinde tanısırsın onlarda bizim gibi bebek mahkumu :roflol::roflol:

offffffffffffffffffffffffffffff bu cok kötü olmus canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bakmadım dur aklıma gelmişken bakayım ne yazmıslar canım

canım ateşin sabitleşmiş ve yüksek tekrar bir test yaptır istersen geç döllenme olmuş olabilir... inşallah meleğin geliyordur

sadece bunlar var canım baska yorum yazan yok

ablacım ben çıkayım misafirlerim gelir erken yemeğimi yapayım yiyelim kimse gelmeden gelen olmassa açarım gene

ablacım ben çıkayım misafirlerim gelir erken yemeğimi yapayım yiyelim kimse gelmeden gelen olmassa açarım gene

tamam canım kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
eşimde uyuyor yazık yorgun acıkmıştır şimdi hadi iyi akşamlar

ssanada canım :1hug: tekrar basınız sagolsun eşinin senin destegine ihtiyacı var bunu unutma canım a.s

burcum hosgeldin canım Şeniznasılsın?opuyorumnanaktan

ALLAH ALLAH OTERıTELER TAMAM DEMıŞLER BU ıŞE KIZIM SEN NASIL BıŞEYSıN YA....VALLA BAK Bı BOMBA PATLATIRSAN BENDE SANA PATLATÇAM ONA GÖRE....:mymeka: ÖNCE BENıM OLMAM LAZIM

olsun kız ninikimopuyorumnanaktan duaet ibenim icin :Saruboceq:senin ahın tutuyor senden tırstım :roflol: içinizde şansı en az olan benim hem yaştan dolayı hemde hastalıklarımdan dolayı olursa guzel bir supriz olacak bana eşime guzel bir evlilik yıl dönumu hediyesi olacak 19 haziran evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan

NE ZOR Bı DURUMDUR BU YA Bı YANDA KARISI Bı YANDA ANASI...

evet canım cok zor nagişimin işi allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…