hoşbulduk ablacım iim sen nasılsın?ösledim sizi yaaaopuyorumnanaktan
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN VALLA.....ALLAH ONDAN GELCEK HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ ONA ÇEVıRSıN....
nasıl bir kadın bu yalmaz: tanımadıgımız halde biz bile adamın ölümüne üzüldük onda duygu yok demekki ruhsuz biri o canım ya guzel allahım onu senden uzak tutsun inşalah :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ablacım amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
burcum hosgeldin canım Şeniznasılsın?opuyorumnanaktan
olsun kız ninikimopuyorumnanaktan duaet ibenim icin :Saruboceq:senin ahın tutuyor senden tırstım :roflol: içinizde şansı en az olan benim hem yaştan dolayı hemde hastalıklarımdan dolayı olursa guzel bir supriz olacak bana eşime guzel bir evlilik yıl dönumu hediyesi olacak 19 haziran evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan
VALLA KIZIM BENİM HASTALANCAĞIM GÜNÜ MÜ BULDUN YA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAPICAK.VALLA İNŞALLAH ÖYLESİNDİR BE..BAK CANIGÖNÜLDDEN İSTİYORUM BUNU İNAN..CANIM BENİM Bİ BAKIYORSUN İKİMİZ BİRDEN HAMİLEYMİŞİZ İKİMİZİN BİRDEN MÜJDESİNİ VERİRİSİN ARTIK EŞİNEdelikafadulden EŞİNE NEYSE BENİMKİND3N....
laelaelaelaelae MNYAĞIM BEN BE laelaelaelaelae
CADIARZUnoluyo konu ne??
kızlar ben orda bak 15 gün olmuştur gideli gittiğimden beri oturmuyorum gelene gidene bakıyorum yemek çay vesaire kimse napıyorsun demiyor kızına da aynı yerde oturuyor babasının gömdü birdaha anasının evine gelmedi 1hafta sonra geldi temizlik yapılacak anası kızına kızım gelme yat dinlen burda bu temizliği yapar diyor kızı hamileye 5 aylık sanki düşecek birde telefon açıyor şurayı burayı temizleğin diye kaynana çay bile koymadı aygaza çıkıyor sabahın 8 de bolkona orda oturuyor ben kalkana kadar hiç kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı kızı geldi 7sinde yemek verecektik biz kahvaltı yapmıştık onlar geldi eşiyle onlara kahvaltılarını hazırladı kızına sandalye getiriyor masa hazırlıyor ben temizlik yapıyorum
kızlar ben orda bak 15 gün olmuştur gideli gittiğimden beri oturmuyorum gelene gidene bakıyorum yemek çay vesaire kimse napıyorsun demiyor kızına da aynı yerde oturuyor babasının gömdü birdaha anasının evine gelmedi 1hafta sonra geldi temizlik yapılacak anası kızına kızım gelme yat dinlen burda bu temizliği yapar diyor kızı hamileye 5 aylık sanki düşecek birde telefon açıyor şurayı burayı temizleğin diye kaynana çay bile koymadı aygaza çıkıyor sabahın 8 de bolkona orda oturuyor ben kalkana kadar hiç kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı kızı geldi 7sinde yemek verecektik biz kahvaltı yapmıştık onlar geldi eşiyle onlara kahvaltılarını hazırladı kızına sandalye getiriyor masa hazırlıyor ben temizlik yapıyorum
VALLA KIZIM BENİM HASTALANCAĞIM GÜNÜ MÜ BULDUN YA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ YAPICAK.VALLA İNŞALLAH ÖYLESİNDİR BE..BAK CANIGÖNÜLDDEN İSTİYORUM BUNU İNAN..CANIM BENİM Bİ BAKIYORSUN İKİMİZ BİRDEN HAMİLEYMİŞİZ İKİMİZİN BİRDEN MÜJDESİNİ VERİRİSİN ARTIK EŞİNEdelikafadulden EŞİNE NEYSE BENİMKİND3N....
laelaelaelaelae MNYAĞIM BEN BE laelaelaelaelae
ücüz olsa iyi ben bekleye bekleye dokuz dogruyorum canım ya delikafadulden:roflol:hayırlısı ablacım sende 3üz doğurursun geçersin herkesi:roflol:
güzelim malesef insanlar ayrım yapıyorlar ki bilmiyorlar sonunda bunun hesabı mutlaka sorulur..allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyor elden..allah sanada sabır versin..:Saruboceq:kızlar ben orda bak 15 gün olmuştur gideli gittiğimden beri oturmuyorum gelene gidene bakıyorum yemek çay vesaire kimse napıyorsun demiyor kızına da aynı yerde oturuyor babasının gömdü birdaha anasının evine gelmedi 1hafta sonra geldi temizlik yapılacak anası kızına kızım gelme yat dinlen burda bu temizliği yapar diyor kızı hamileye 5 aylık sanki düşecek birde telefon açıyor şurayı burayı temizleğin diye kaynana çay bile koymadı aygaza çıkıyor sabahın 8 de bolkona orda oturuyor ben kalkana kadar hiç kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı kızı geldi 7sinde yemek verecektik biz kahvaltı yapmıştık onlar geldi eşiyle onlara kahvaltılarını hazırladı kızına sandalye getiriyor masa hazırlıyor ben temizlik yapıyorum
he baska gun bulamdım inşalah ikimizde aynı gün ögreniriz canım :Saruboceqpuyorumnanaktan
VARYA BAK OLUR MU OLUR HA....BU SİTEYİ YIKARIM ULEN O ZAMAN.........Çok üzgünüm çoook
ben kaynana konusunda çok şanslıydım ama çok erken kaybettim..çok iyi bir kayınvalidem vardı ben aramasam o arardı nasılsın kızım diye..ama malesef 7 ay önce vefat etti..keşke yaşasaydı..elimizden geleni yaptık..olmadı..örü bu kadarış diyoruz.nur içinde yatsın..:Saruboceq:bu kaynanalara şaşıryorum yaww-tatlicadiarzu-
hoşbulduk güzelim..hihoyyyt hihoyyythe baska gun bulamdım inşalah ikimizde aynı gün ögreniriz canım :Saruboceqpuyorumnanaktan
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan
ücüz olsa iyi ben bekleye bekleye dokuz dogruyorum canım ya delikafadulden:roflol:
kaynanayı neyapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikce altına odun atmalı :roflol: :sm_cool:
VARYA BAK OLUR MU OLUR HA....BU SİTEYİ YIKARIM ULEN O ZAMAN.........Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?