arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar ben orda bak 15 gün olmuştur gideli gittiğimden beri oturmuyorum gelene gidene bakıyorum yemek çay vesaire kimse napıyorsun demiyor kızına da aynı yerde oturuyor babasının gömdü birdaha anasının evine gelmedi 1hafta sonra geldi temizlik yapılacak anası kızına kızım gelme yat dinlen burda bu temizliği yapar diyor kızı hamileye 5 aylık sanki düşecek birde telefon açıyor şurayı burayı temizleğin diye kaynana çay bile koymadı aygaza çıkıyor sabahın 8 de bolkona orda oturuyor ben kalkana kadar hiç kahvaltı hazırlamadı yemek yapmadı kızı geldi 7sinde yemek verecektik biz kahvaltı yapmıştık onlar geldi eşiyle onlara kahvaltılarını hazırladı kızına sandalye getiriyor masa hazırlıyor ben temizlik yapıyorum

hoşbulduk ablacım iim sen nasılsın?ösledim sizi yaaaopuyorumnanaktan

bende seni özledim canım ya opuyorumnanaktanyoksun fazla forumda :sm_confused:ben iyiyim canım bende hala tık yok canım ya :roflol: millet ikinci sayıma gecti ben hala aynı yerde sayıyorum :roflol:

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN VALLA.....ALLAH ONDAN GELCEK HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ ONA ÇEVıRSıN....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

CADIARZUnoluyo konu ne??

gelin kaynana olayı canım

alllah o kadını ıslah etsin canım ne diyeyim cok sinirlendim üzüntüden senin kanaman erken oldu işte klava:

[canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki ama sen bunu eşin için yapıcaksın canım be kaynananda kimmiş.sen eşini sevdiğin için yapıcaksın biliyorum çok zor ama bi süre lütfen sık dişini...allaha havale et onu

he baska gun bulamdım inşalah ikimizde aynı gün ögreniriz canım :Saruboceqpuyorumnanaktan

kittycat, naagihan, ninik selam kızlar..nasılsınız?

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktan

hayırlısı ablacım sende 3üz doğurursun geçersin herkesi:roflol:
ücüz olsa iyi ben bekleye bekleye dokuz dogruyorum canım ya delikafadulden:roflol:

güzelim malesef insanlar ayrım yapıyorlar ki bilmiyorlar sonunda bunun hesabı mutlaka sorulur..allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyor elden..allah sanada sabır versin..:Saruboceq:

kaynanayı neyapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikce altına odun atmalı :roflol: :sm_cool:

bu kaynanalara şaşıryorum yaww-tatlicadiarzu-
ben kaynana konusunda çok şanslıydım ama çok erken kaybettim..çok iyi bir kayınvalidem vardı ben aramasam o arardı nasılsın kızım diye..ama malesef 7 ay önce vefat etti..keşke yaşasaydı..elimizden geleni yaptık..olmadı..örü bu kadarış diyoruz.nur içinde yatsın..:Saruboceq:
hoşbulduk güzelim..hihoyyyt hihoyyyt

alllah o kadını ıslah etsin canım ne diyeyim cok sinirlendim üzüntüden senin kanaman erken oldu işte klava:[/QUOTE]

evet ablacım ya çünki başka sebebi yok erken geldi birde kan boşalması oldu eşim doktora götürdü özele gittik doktor yok hastaneye gittik dolu birşey olduk zannetim
allahın dan bulsun benden değil zati kaynatayı hiç sevmiyordu öldüğündede evde yokmuş adam gece 12 buçukta ölüyor tovalette kadın kızında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…