ben kaynana konusunda çok şanslıydım ama çok erken kaybettim..çok iyi bir kayınvalidem vardı ben aramasam o arardı nasılsın kızım diye..ama malesef 7 ay önce vefat etti..keşke yaşasaydı..elimizden geleni yaptık..olmadı..örü bu kadarış diyoruz.nur içinde yatsın..:Saruboceq:
İŞTE BUNU SÖYLETEBİLMEK ÇOK ÖNEMLİ MEKANI CENNET OLSUN.BAK KEŞKE YAŞASAYDI DİYORSUN DUA EDİYORSUN DİMİ....BİDE BELA OKUMAK VAR İŞTE....
evet ablacım ya çünki başka sebebi yok erken geldi birde kan boşalması oldu eşim doktora götürdü özele gittik doktor yok hastaneye gittik dolu birşey olduk zannetim
allahın dan bulsun benden değil zati kaynatayı hiç sevmiyordu öldüğündede evde yokmuş adam gece 12 buçukta ölüyor tovalette kadın kızında
ben kaynana konusunda çok şanslıydım ama çok erken kaybettim..çok iyi bir kayınvalidem vardı ben aramasam o arardı nasılsın kızım diye..ama malesef 7 ay önce vefat etti..keşke yaşasaydı..elimizden geleni yaptık..olmadı..örü bu kadarış diyoruz.nur içinde yatsın..:Saruboceq:
hoşbulduk güzelim..hihoyyyt hihoyyyt
bende kaynana konusunda çok şanslıyım Allah razı olsun oğlunu sevdiği gbi sever benide,başımızdan eksik etmesin Rabbim.
bende kaynana konusunda çok şanslıyım allah razı olsun oğlunu sevdiği gbi sever benide,başımızdan eksik etmesin rabbim.
:gitme:tamam ninkim kendine iyi bak öptum şenizşeniz opuyorumnanaktan
tamam canım by.....
ben de sızle sohbet etmek ıstıyorum off ya ama malesef yemek yapmak zorundayım arada bakıyorum ne kadar çok sey konuşmussunuz gevezeleropuyorumnanaktan
ben de sızle sohbet etmek ıstıyorum off ya ama malesef yemek yapmak zorundayım arada bakıyorum ne kadar çok sey konuşmussunuz gevezeleropuyorumnanaktan
tamam canım by.....
akıllı bir anneymişte ondan oğlunu sevdiği için zaten senide seviyor.....huzursuzluk olursa ne olucak en fazla arada sırada görebilecek oğlunu sonuçta....ayrıca kötülükten ne çıkar yani...ölümlü dünya anasını satyım değer mi kalp kırgınlığına
ÇATLA PATLA SEN YEMEK YAP ANAM HADİ HADİ.....:roflol:
hıhh :dilcikar: bakıyorum da sen de çıkamamışsın hanı gıdıyodun bı turlu kıttyı bırakamıyosun kaydirigubbakcemile3
ne yemek yapcanıs fikir verin bana yaa eşim için farketmes de şunu yap demiyo ki,neyapsam die düşünmesi daha zor bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?