arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

normal kanama degilmiş anlattıgına göre canım belkide bebiş vardı gitti o kızı ona en buyuk kazıgı atar canım sen hic meraketme

allah rahmet eylesin canım ne guzel keske butun kaynanalar böyle olsa sanki ne yapıyorsa gelinler onlara

bende kaynana konusunda çok şanslıyım allah razı olsun oğlunu sevdiği gbi sever benide,başımızdan eksik etmesin rabbim.

akıllı bir anneymişte ondan oğlunu sevdiği için zaten senide seviyor.....huzursuzluk olursa ne olucak en fazla arada sırada görebilecek oğlunu sonuçta....ayrıca kötülükten ne çıkar yani...ölümlü dünya anasını satyım değer mi kalp kırgınlığına

ben de sızle sohbet etmek ıstıyorum off ya ama malesef yemek yapmak zorundayım arada bakıyorum ne kadar çok sey konuşmussunuz gevezeleropuyorumnanaktan

ben de sızle sohbet etmek ıstıyorum off ya ama malesef yemek yapmak zorundayım arada bakıyorum ne kadar çok sey konuşmussunuz gevezeleropuyorumnanaktan

benimde yemek yapmam lazım adam ac kalacak benim yuzumden :roflol: cenemiz düştü yine canım :roflol:

öyla tabii kötülükten ne çıkar,dünya kme kalmış..kızı da yok zatenn kıza hasretmişa.s

hadi kızlar ben kactım ymek yapayım kocam beni evden kovmasın delikafadulden sonra gelirim ben opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…