arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar benimde yarın beklenen adet günüm ama bendeki bazı belirtiler beni umutlandırıyo eğer yarın vucut ısım düşmezse dayanamayıp test yapcam yarın 322.gün varsa testte çıkar değilmi lütfen bana fikir verin

kızlar ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sarım hamileym bu dün doktora gidicem

canım benim adetime 3 gün kala silik çıktı bence çıkar

arkadaşım hayırlı olsun şimdiden. allah tamamına erdirsin. vanım testi bugünmü yaptın, dünmü?

dün yaptım canım 5 dk içinde ikinci çizgi silikte olsa belirdi. teşekkür ederim darısı istiyenlerin başına

Son düzenleme:
Darısı isteyen herkesin başına bende geçtiğimiz cumartesi ögrendim . . Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah ve bizlere bağışlasın . .

merhaba arkadaşlar bende gün sayanlardanım. adet tarihim 28 nisan. bu bekleme süreci çok yıpratıyor insanı arkadaşlar. baştan sona okudum yazılanları. yanlız olmadığını bilmek güzel

ben 3 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim. herşey o kadar yolunda gidiyor du ki . birini dört buçuk aylıkken diğeri de 5 aylıkken beni bıraktılar. nasip değilmiş . tedavi ile olmuştu. ben evlendikten sonra çok korundum .korunmayı bıraktıktan sonra 2 yıl olmayınca tüp bebek yaptırdık.eşim de ve bende hiç problem yok. nisan abaşında tekrar doktora gittim tedavi için doktorum başlamadı.normal yolla da olabileceğini düşünüyorum dedi.yani anlayacağınız ümitle 28 ini bekliyorum

nagihan abla biz 8 aylık evliyiz 7 aydır deniyoruz hep negatif.dün testi yaptıktan sonra cok canım sıkıldı zor tuttum kendimi ağlamayayım die hep söz verdim kendime ama olmuyo ama hastalığıma daha 2 gün var bakalım herşey kısmet o dediğin nası oluyo

canım adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri aynı oluyo zaten. benim bu ay farklı olarak akıntılarım yumurtlama döneminde ve sonrasında çok oldu. birde sağ kasığım adet günüme 12 varken ağrıdı. yani ağrılarım normalde adete 3 gün kala başlarda bu ay erken oldu.ve bel ağrısı var. birde göğüslerimdeki hatta kol ve bacaklardaki damarlarım çok belirginleşti.göbeğimden kasığıma kadar kahve bir çizgi var normalde bu gebelik belirtisi ama ben daha önce dikkat etmedim o çizgi bu ay mı oluştu yoksa daha önceki gebeliktemi oluştu.mide bulatılarım zaten oluyor psikolijik her ay. bu bahsettiklerim olmuyordu.birde gaz ve kabusluk var ama bunları daha önce zaman zaman yaşadım

selam kızlaar, benimde adetime 5-6 gün var şuanda hiç belirtim yok gibi bitek ara ara belim ağrıyo.. ama bundan 2-3 gün evvel yani tahmini eğerki varsa yerleşme zamanında çok belim ağrıyordu kasıkda batmalar vardı.. şimdi geçti o yüzden ümidimde gitti... Allah hepimize hayırlı hamilelikler nasip etsin..

hadi hayırlısı iremcigim allah gönnüne göre versin

benim de 4 gün kaldı arkadaşlar, yumurta akı kıvamı akıntım var, kasıkta bazen sol bazen sağ çok nadir batmalar oluyo, başka da hiç bişi yokkkk ,,, acabaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
temennim hepimiz için inşaalllllahhhhhhh:ecrin_bebek::CüvCüv:

4 gün kaldı diyorum ama son 2 aydır ovitrelleden sanırım 32.günde oluyorum bu ayda aynı olur herlade dimi, çünkü ğnemi 16.günde oldumç bugün 28.günüm az kaldı

eeeeeeeeeeee daha ne olsun denizcigim allah gönnüne göre versina.s.

4 gün kaldı diyorum ama son 2 aydır ovitrelleden sanırım 32.günde oluyorum bu ayda aynı olur herlade dimi, çünkü ğnemi 16.günde oldumç bugün 28.günüm az kaldı

beklenen gün gelecekse çekılen çileler kutsaldır allah gönnündekini versın:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…