arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

arkadaşlar merhaba:)
bende yeni sayılırım sitede daha önce bi dönem incelerdim siteyi sonra bıraktım.çünkü bende de pko başlangıcı vardı bie ay klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra 1 yumurtam olmasına rağmen ilk ayda hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı.bir ay dinlenme sürecinden sonra tekrar klomen kullandım ve 4 yumurtam oluştu.doktor belki ikiz üçüz olur dedi ama ben bu sitede bazı arkadaşların yazısını okudum kiste dönüşmüş.bende bundan korktum.iğnemi 30 mayısta vurulmuştum 12 günden sonra gel dedi doktor cuma günü gidicem 13.gün olduğu için ama sabrım kalmadı pek.bilgisi olan var mı?bana da fikir verin yardımcı olun hepimizin son günleri allah herkesin gönlüne göre versin:):kedi:

Nagihancım saol kuzum seninde başın sağolsun
Valla oku oku bitiremedim, kaynatmışsınız epeyce....
.
canım çok üzüldüm yaaa inşallah allah birdaha anne yapar hayırlısıyla kucağına alırsın neden öyle oluyor tatlım ya neki sorun acaba öğrendinmi bende yeni geldim görün ce üzüldüm

normal kanama degilmiş anlattıgına göre canım belkide bebiş vardı gitti o kızı ona en buyuk kazıgı atar canım sen hic meraketme

ablacım kafam karıştı şimdi nasıl öğrenirim ben bunu fikrin varmı oooffffff ya neyapacağım sağlık ocağınamı gitsem acaba inşallah öyle değildir ya yoksa çok kötü olurum

canım geçmiş olsun bende kılomeni çok kullandım ama benim kiste dönüştü baya bir kist olmuştu kılomen yaptı kesin diyemem ama 20 kadar kist olmuştu ama ben hamile kalamadım kılomen dende çatlama iğnesindende hamile kalamadım inşallah sen hamile kalırsın canım aramızada hoşgeldin tatlım hadi hayırlısı canım haberimiz olsun burdaki arkadaşlar çok fedakardır iyidir yardımcı olurlar sanada

arkadaslar ıyı aksamlar ben bu sıteye üye olalı yaklasık 1 hafta oldu sohbetlerınıze bakıyorum ınanın ımrenıyorum sıze ne guzel dostluk kurmussunuz .ayrıca okuduguma gore nagıhaan arkasımızın kaynatası vefat etmıs ınan cok uzuldum allah buyuklerımızı basımızdan eksık etmesın.kayın valıde konusuna gelınce nekadar ıyı olursa olsun bence ayrı oturmak daha ıyı allahım yardımcın olsun.BIZDE 2 AYDIR BEBEK DUSUNUYORUZ bakalım hayırlısı allahım herkezın kucagını doldursun

Merhaba arkadaşlar

Yeniyim burda yaklaşık 3 aylık evliyim ve en baştan beri korunmadan birlikte olduk.Eşimde bende çok istiyoruz bebeğimiz olmasını.En son 4 Mayıs da regli olmuştum ama bugün 2. kez idrar testi yaptım negatif.Günüm dolduğundada kan testi yapmıştık oda negatif çıktı.

2 haftadır mide bulantılarım ve hafif ağrılarım var, çok acıkıyorum idrarım koyu renkte, beyaz akıntılar var ama sonuçlar negatif ve üzülüyorum eşimse hamilesin boşuna üzülme diyor..

Rabbim hepimize yaşatsın annelik duygusunu.

hoş geldın cnm hemen görünmeyebiliyor biraz daha bekle reglın gelmezse tekrar kan testı yaptır.. cnm daha çok yenısın evliliğinin tadını çıkar bence olmazsa üzülme yani :1rolleyes:

benimde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyordu,göğüslerim çok hassaslaştı şiştiler.tam bi adet belirtisi gibi.günüme 2 gün kala umudumu yitirmeye başlamıştım kesin adet olacağım diye yinede bir yanım yok olmazsın diyordu.test aldım 2 gün kala yaptım veeee pozitif çıktı:) inanamadık eşimde bende birdaha test aldık yineee çift çizgi :) evet kızlar hamileyiiiiiiiimmmmmm yaşasııınnn:)

merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım.1 yıllık evliyim.4 aydır folik asit kullanıyorum.eşimle tam hesapladığımız tarihte hamile kaldım.şimdi 5 haftalık hamileyim. son adet günüm 4 mayıs.çok mutluyum RABBıM annelik duygusunu tatmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:)

ablacım kafam karıştı şimdi nasıl öğrenirim ben bunu fikrin varmı oooffffff ya neyapacağım sağlık ocağınamı gitsem acaba inşallah öyle değildir ya yoksa çok kötü olurum

inşallah o kadının yüzünden olmamıstır canım nerden ve nasıl ögernilir inan bilmiyorum canım :sm_confused:ben doktorlardan kacan biri olarak bu konuda sana yardımcı olamicam canım üzgünüm

amin canım isteyen herkesin melegini en kısa zamanda yollar inşallah güzel allahım :Saruboceq::Saruboceq: benimde sonuclar negatif cıktı canım ortada bebekte yok adette yok öylece bekliyorum beklemek insanı daha kötü yapıyor canım hergun daha cok umutlandırıyor birde olmayıncada uzun sure atamıyoruz bu üzüntüyü üzerimizden :çok üzgünüm: erken oldugu icin cıkmamıs olabilir bekle biraz sonra tekrar test yaptıır istersen yerimseniben inşallah melegin gelmiştir :Saruboceq:

heyoooooooooooooooo :sm_cool: :dance: tebrikler canım :teytey:
amin canım :Saruboceq::Saruboceq: güzel allahım sanada saglıkla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:

ne yemek yapcanıs fikir verin bana yaa eşim için farketmes de şunu yap demiyo ki,neyapsam die düşünmesi daha zor bee

yemek konusunda benimki hep basit seyler seviyor o yuzden işim kolay kızlar opuyorumnanaktan

valla canım ben taze fasulye pilav yaprak sarması yapıyorum canınız çekmesin kıslarr heeekaydirigubbakcemile3

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ellerine saglık canım ne guzel bir üclü olmus opuyorumnanaktan

hosgeldin canım :1hug: gecmiş olsun a.s. inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın canım :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar...kamersel hg tebrik ediyorum alkisalkisalkis Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..inş rabbim isteyen herkese bağışlar...

hosbulduk canım opuyorumnanaktan

offf kitty ya allah aşkına bana biakıl ver bu kadını öldürücem ben ya....iş yerindeki yardımcı byn dan bahsediyorum .....gayet iyi anlaştığım bi bayandı vekaraktersiz olduğunu yeni anşadım ve konuşmuyoruz.normal bana karşı olan sorumlulukları var ve kadın triplerde ve ona dedimki biz konuşmuyor olabiliriz ama işine bunu yansıtamazsın çay saatind ebazen çay veriyor bazen vermiyor odamı kafasına göre takılıyor bi temizliyor bi temizlemiyor varya zor tutuyorum kendimi patrona söylesem anında şutlar hiç dinlemez inan bende böyle bişey yapmam zaten ama napayım bu kadına ben ya....tek sinirlerim bozulmasın diye bugün bana çay verme dedim ve gidip kendim aldım....odamıda kendim temizlicek değilim heralde....ağız burun valla dağıtıcam ben bunun ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…