arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bu senin iyi niyetliligin yuzunden basına gelmiş ninikim sende benim gibi insanlara oldugundan fazla deger verip karsılıgındada iyilige karsı kötülük bulmussun bastan yüz verince böyle tipler sonunda tepene cıkarlar kendini yıpratacagına sert bir sekilde uyar bence eger bir daha böyle davranırsada ozaman gunah senden gitmiş olur söylersin patrona icabına bakar seni ezmesine izin verme kadının en buyuk dusmanı yine kadınlardır canım bunu hcbirzman unutma herzman bir hazımsızlık oluyor işte gazını almak lazım böylelerinin :roflol::roflol:

kitty inan kendimi nasıl zor tutuyorum sana anlatamam gerizekalı kuş beyinlinin 3 tane kredi ödemesi var onun işten çıkması hayatının bittiği anlamna geliyor....yani bak bu durumda bile o salağı ben düşünüyorum ya...oğlu hapiste yani kısacası sorunları var bideben mi vurayım amaolmuyor işte bana müstahak hala iyi niyetlyim allah kahhretsin ya....burdan çıkıp gitmeyi de ben kendime yediremiyorum o kimki yani sonuçta....ama kendime de böyle stres yapıyorum işte...:çok üzgünüm:

işini yapmayan ve gitmesi gerekende o sen degilsin canım yerimseniben birde artık öyle kolay iş bulunmuyor onun iş bulması daha kolay inanki 1 gunluk temizlige gidip en az 80-90 lira alıyorlar senin patronunla sorunun yoksa dıs kapının mandalı yuzunden işini bırakmanında analamı yok zaten belkide bu soytarının kafasında oraya aldırmak istedigi biri vardır senin yerine senin huzurunu bozup onun icin kacırtmaya calısıyorda olabilir canım yerimseniben

kızlar ben size birşey soracam ok kötüyüm bu gün ben
dün akşam üzeri test aldım 2 tane birini akşam üzeri yaptım negatif çıktı
gecede ( çok afedersiniz ) ilişki oldu o esnada kan geldi biraz ade3t olduğumu düşündüm
sonra sabah kalktım birdaha kanamam gelmemiş
testi tekrarladım ama yine negatif sizce nedir bu yaa

canım belkide bebiş vardı düsük tehlikesi yasadın bence ilişkiye girme bir sure istersen senin adet gunun nezmndı?

canım belkide bebiş vardı düsük tehlikesi yasadın bence ilişkiye girme bir sure istersen senin adet gunun nezmndı?
canım sat tarihim 12 mayıstı
bu ayın 12 gelmesi gerekiyor ama herzaman geçikiyor 2-3 gün o yüzden 14 olması lazım nettende hesapladım 14 çıkıyor kafam karıştı iyice yaaa

kittycat yaa ben bu ay ilk defa bukadar çok inandım bebişimin geldiğine ama bütün umutlarım suya düştü gibi geliyor hamile değilmişim gibi geliyor artık yaa
inşallah adetim gelmez bebiş vardır yaaa

inşallah adet olmazsın canım :Saruboceq:kadınlar hamile olduklarını hissedermiş canım bence inandıgın seyden hemen vazgecme yerimseniben

[color="ındigo"]canım kıttycım Çok saĞol desteĞın ıÇın.ınan keyfım yerıne geldı....[/color]

kittycat yaa ben bu ay ilk defa bukadar çok inandım bebişimin geldiğine ama bütün umutlarım suya düştü gibi geliyor hamile değilmişim gibi geliyor artık yaa
inşallah adetim gelmez bebiş vardır yaaa

canım daha belli olan bişey yok hayatım müzme canını bu yüzden

Son düzenleme:
inşallah adet olmazsın canım :Saruboceq:kadınlar hamile olduklarını hissedermiş canım bence inandıgın seyden hemen vazgecme yerimseniben
vazgeçmek asla istemiyorum zaten ama çokta yıpranmak istemiyorum bu ay hep dua ettim yüce rabbime bebişim yoksa adetim geç kalmasın diye
sonuçta isyan etmiyecem çok fazlada üzülmiyecem artık şuna inanıyorum allahım ne zaman ol derse ozaman olacak sağlıklı olsun kusursuz olsun bebişim allahım nezaman verirse
ama korkumda ya hamişsem ve o kanama düşüğe sebep verirmi diye

[color="ındigo"]canım kİttycİm Çok saĞol desteĞİn İÇİn.İnan keyfİm yerİne geldİ....[/color]

sevindim canım opuyorumnanaktan kimse icinde bozma moralini canım kimseninde seni üzmesine izin verme seni üzmekten cekinmeyen birini üzmemek icin cabalamanında bir anlamı yok zaten ben gelir yolarım onu ninikim sen yeterki üzülme canım opuyorumnanaktan

[sıze="2"][color="ındigo"]canım daha belli olan bişey yok hayatım müzme canını bu yüzden ....[/color][/sıze]
canım üzüntüm 3 dk zevk içim bebeğim varsa kaybetmek korkusu
yoksa zaten adetim gelsin razıyım çünki gerçekten artık sorgulamıyacam benim neden bebeğim olmuyor diye öyle olunca çok yıpranıyor insan sadece dua ediyorum allahım sağlıklı şekilde versin diye

ninik im birşeymi oldu canım biri seni üzdümü bitanem bewn kendi derdimden okuyamadım geçmişi ne oldu sana canım yaaa

inşallah hamilesindir canım :Saruboceq: eger yoksada sen zaten en guzelini dilemişsin yaradandan yerimseniben benim gibi olmak daha kötü bebek yok olmuyorumda daha cok insan yıpranıyor olacaksa olsada biran öncede kurtulsam diyorum

adetin gelmemesinin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum canım bukadar düzene sokuncaya kadar canım çıktı sadece 8 ay adetimi dünene sokmak için uğratım bilirim nasıl birşey olduğunu onun için öğle dua ediyorum yaa allahıma
bede pko var o yüzden 14 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum ben çok zor bir durum yani

canım merak etme insanlar farkına varmadam 3 ay geçiriyor nediyorsun sen.hemen kötüye yorma....ha eğer nasibi yoksa yapıcak bişey yok allah hep bişeyler için sebepler yaratmış....eğer öyle bişey olduysada allahtan sonuçta kendini suçlama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…