arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Pazartesi ye kadar böyle devam ederse pazartesi eşimle doktora gideceğiz..

hadi hayırlısı olsun inşallah pazartesi gunu guzel haberlerle ucarak gelirsin buraya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: adet olacakmıssın gibi agrıların varmı seninde canım

bende de bu ay çok şiddetli bel ağrısı oldu cnm o hamileliktende olabiliyormuş genelde kendini yorduğunda oluyormuş.minoset adeti geciktirecek kadar kuvvetli bir ilaç değil bildiğim kadarıyla cnm ama sen sık sık test yap sabah ilk idrarınla birkaç yerde okudum kan testi negatif çıkan çok hamişler var belli süre sonra artıo hormon.ama dr gidebilirsen de git tabi bence en garanti o cnm.inşallah hamişsindir:Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun inşallah pazartesi gunu guzel haberlerle ucarak gelirsin buraya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: adet olacakmıssın gibi agrıların varmı seninde canım

Adet olacakmış gibi değil ama hafif hafif arada ağrılarım oluyor bide bu sabah kalktığımda sağ tarafımda arka boşluğumda bir ağrı var geçmiyor.Benim adet sancılarım 1 hafta önceden başlar çok şiddettli olurdu bunlar öyle değil.

Evet tatile beraber gittiğimiz arkadaşlarda gebelikten olabilir dediler minoset plus genelde şikayeti olan hamilelere verilmiş bende o yüzden kullandım yoksa içmezdim.Pazartesiyi bekliyoruz doktor için ama ben dayanamam yarın yaparım yine test :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:hay Allah iyiliğini versin cnm ya.

gülme canım yaw:roflol::roflol: dogru ama bir oraya mudehale edemiyorlar onada karısmasınlar dimi ama:roflol::roflol::roflol:
herkeze hayırlı gunler

merhaba hosgeldin canım :1hug:

hoşbulduk ablacıma.s.
nevar neyok burda

iyiyim canım hala gelen giden yok:1hug: birde adet olacakmısım gibi olan bel agrıları kasık agrıları öldürüyor beni cok uzadı ama yaw sen nasılsın canım ?:1hug:

bana gülmeyin ama bu ay tam 7 tane testi bitirdim kocam kızıo artık:roflol:kittycim bu arada nasıl gülmeyeyim cnm ya çok hoşuma gitti:roflol:bende aynı düşünceleri paylaşıyorum senle karışmadıkları bir orası:roflol:

hosbulduk nasılsınız gorusmeyelı varmı yenı hamısler veya gun bekleyenler bakalım bu ay benım halım ne olacak yaklasık 1 senedır evlıyım konunmayı bırakalı 2 ay oldu ama ıste mıllete anlatamıyorsunkı bız korunuyorduk dıye gorenler bı tane yapta yanına yoldas olsun dıyor ama ıste demesı kolay gelıyor galıba

derler cnm laf bulamıyorlar ya başka nasıl dedikodumuzu yapıcaklar.daha yeni başlamışsın cnm ya yakında kalırsın inşallah.bende 1 sene ara vermiştim hayırdır olmuyormu diodu herkes o kadar cahil lafını bilmeyen insan varki:enbuyukkk:

evet inanın evlendım evlenelı hep bu sorularla karsı karsıyayım ama ıste ne yaparsın atsan atılmaz satsan satılmaz ama onlarla gorusmamaya ozel gosterıyorum valla psıkolojım bozulacak hamıle kalmakta en onemlı sey ınsanın kafasının rahat olması bakalım hayırlısı bu ay ne olacak onerılerınızı beklıyorum

benimde aynı öyle bir hafta öncesinden baslardı simdi kac haftadır aynı sıkıntıyı yasıyorum canım kafamçokkarıştı

ben iim ablacım bişe yok aman yaa bidaha belirti falan var demicem olsada yoktur dicm:)))))))

en iyisi oluır blirtiler bizi daha cok sıkıntıya sokuyor canım opuyorumnanaktan

haklısın canım sanki öyle pat diye oluyorda millet ancak yapın bir tane diyor sanki biz istemiyoruz

canım rekor bende galiba 10 ovulasyon 13-14 tane gebelik testi :roflol::roflol: karısmasınlar elerinden gelse karısacaklarda ona fırsat olmuyor işte :roflol::roflol:

:teytey:maşallah rekor var burda test rekoru kittycattakaydirigubbakcemile5
aferin bana:teytey::teytey: ama testi bir turlu gecemedim yawhep tek nette kaldım :roflol: cok calısmam lazım cooooooooooooooook:roflol::roflol:
gebelik testinde hep tek cizgi gördüm ovulasyondada ikinci cizgi hep silikti bir turlu aynı koyuluga gelmemişti yaw yumurtlama olmamısta olabilir ondan adet olmamısmdır diyorum kendi kendimme ama kızlar ovulsayon testi bile olsa ikinci cizgiyi görmek guzeldi yaw :roflol::roflol: inşallah hepimize gebelik testindede görmeyi nasip eder guzel allahım:Saruboceq:

:Saruboceq:amin ablacım inş. hepimiseenasip olur:ecrin_bebek:

kızlar sohbetinizede doyum olmuyor walla :umursamaz:hep beraber gelip hepinizde aynı anda kayboluyorsunuz lmaz:

Ay markete çıktım 5 dk alıp geleyim dedim terazisi bozulmuş onu bekledim baktım düzelmedi aldıklarımı koydum kenara geldim bu defa kapı açılmaz yarım saat de onla uğraştım yok üstteki komşuya çıktım eşimi arayım diye bide ben deneyim dedi tık açıldı kapı.Girdim üzerimi değişirken tel geldi görümcem hastalandınmı diye soruyor yerimseniben o benden daha heycanlı anlattım durumu sen hazırlıklara başla diyor..

basına gelmeyen kalmamıs canım ya opuyorumnanaktan tekrar hosgeldin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…