günaydım burcumzemuszemus hosgeldin canım opuyorumnanaktan
Pazartesi ye kadar böyle devam ederse pazartesi eşimle doktora gideceğiz..
Günüm 1-2 gün geçiyordu bazen.30 Mayıs ta tatile gittim orda çok şiddetli bel ağrım oldu havuzda çok yordum kendimi diye düşündüm sabah ve akşam minoset plus içtim 2 tane ağrım dindi.Doktora çıkmak istedim orda fakat gebelik planlarımız olduğu için ne röntgen çekebilecektim nede ilaç alabilecektim minoset kullan dediler.
hadi hayırlısı olsun inşallah pazartesi gunu guzel haberlerle ucarak gelirsin buraya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: adet olacakmıssın gibi agrıların varmı seninde canım
bende de bu ay çok şiddetli bel ağrısı oldu cnm o hamileliktende olabiliyormuş genelde kendini yorduğunda oluyormuş.minoset adeti geciktirecek kadar kuvvetli bir ilaç değil bildiğim kadarıyla cnm ama sen sık sık test yap sabah ilk idrarınla birkaç yerde okudum kan testi negatif çıkan çok hamişler var belli süre sonra artıo hormon.ama dr gidebilirsen de git tabi bence en garanti o cnm.inşallah hamişsindir:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol:hay Allah iyiliğini versin cnm ya.
herkeze hayırlı gunler
hoşbulduk ablacıma.s.
nevar neyok burda
Evet tatile beraber gittiğimiz arkadaşlarda gebelikten olabilir dediler minoset plus genelde şikayeti olan hamilelere verilmiş bende o yüzden kullandım yoksa içmezdim.Pazartesiyi bekliyoruz doktor için ama ben dayanamam yarın yaparım yine test :roflol:
hosbulduk nasılsınız gorusmeyelı varmı yenı hamısler veya gun bekleyenler bakalım bu ay benım halım ne olacak yaklasık 1 senedır evlıyım konunmayı bırakalı 2 ay oldu ama ıste mıllete anlatamıyorsunkı bız korunuyorduk dıye gorenler bı tane yapta yanına yoldas olsun dıyor ama ıste demesı kolay gelıyor galıba
Adet olacakmış gibi değil ama hafif hafif arada ağrılarım oluyor bide bu sabah kalktığımda sağ tarafımda arka boşluğumda bir ağrı var geçmiyor.Benim adet sancılarım 1 hafta önceden başlar çok şiddettli olurdu bunlar öyle değil.
ben iim ablacım bişe yok aman yaa bidaha belirti falan var demicem olsada yoktur dicm:)))))))
hosbulduk nasılsınız gorusmeyelı varmı yenı hamısler veya gun bekleyenler bakalım bu ay benım halım ne olacak yaklasık 1 senedır evlıyım konunmayı bırakalı 2 ay oldu ama ıste mıllete anlatamıyorsunkı bız korunuyorduk dıye gorenler bı tane yapta yanına yoldas olsun dıyor ama ıste demesı kolay gelıyor galıba
bana gülmeyin ama bu ay tam 7 tane testi bitirdim kocam kızıo artık:roflol:kittycim bu arada nasıl gülmeyeyim cnm ya çok hoşuma gitti:roflol:bende aynı düşünceleri paylaşıyorum senle karışmadıkları bir orası:roflol:
aferin bana:teytey::teytey: ama testi bir turlu gecemedim yawhep tek nette kaldım :roflol: cok calısmam lazım cooooooooooooooook:roflol::roflol::teytey:maşallah rekor var burda test rekoru kittycattakaydirigubbakcemile5
aferin bana:teytey::teytey: ama testi bir turlu gecemedim yawhep tek nette kaldım :roflol: cok calısmam lazım cooooooooooooooook:roflol::roflol:
gebelik testinde hep tek cizgi gördüm ovulasyondada ikinci cizgi hep silikti bir turlu aynı koyuluga gelmemişti yaw yumurtlama olmamısta olabilir ondan adet olmamısmdır diyorum kendi kendimme ama kızlar ovulsayon testi bile olsa ikinci cizgiyi görmek guzeldi yaw :roflol::roflol: inşallah hepimize gebelik testindede görmeyi nasip eder guzel allahım:Saruboceq:
:Saruboceq:amin ablacım inş. hepimiseenasip olur:ecrin_bebek:
Ay markete çıktım 5 dk alıp geleyim dedim terazisi bozulmuş onu bekledim baktım düzelmedi aldıklarımı koydum kenara geldim bu defa kapı açılmaz yarım saat de onla uğraştım yok üstteki komşuya çıktım eşimi arayım diye bide ben deneyim dedi tık açıldı kapı.Girdim üzerimi değişirken tel geldi görümcem hastalandınmı diye soruyor yerimseniben o benden daha heycanlı anlattım durumu sen hazırlıklara başla diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?