arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hadi bakalım aryacım sen hamilesin inşallah canım yaaa.içime doğuyo vallaaa

inşallah cnm ama bende düngece hep kötü rüyalar gördüm test yapıyorum negatif çıkıyor filan:sm_confused:sonra kan geliyor bir damla ama rüyanın sonunda krem rengi çok güzel bir elbise giyişim rüyada tek güzel yer orasıydı ben rüyalara fazla takılırımda genelde çıkar çünki.şu pazar bir gelmedi pazartesi kan tahlili yaptırıcam dr giderim hemen pozitif çıkarsa ilk bebeğim düştüğü için önlemini aldırtmam gerekiyor yoksa bu kabuslar hiç bitmeyecek.:1no2:

canım daha önce yazdıgın mesajları okudum ama tam olarak anlayamadım ne oldugunu sen hamile diilmisin canım şimid yaşadıgın problem tam olarak nedir...buarada pco oldugubu belirtmişsin bu rahatsızlk bendede var..korkmuorum desem yalan olur....nese sen durumunu daha ayrıntılı yazarmzn canımm

hala adet olmadım ya kan testı yaptırmayada korkuyorumbenneyaptımki

biliyorum o korkuyu canım ama istersen yaptır kan testini icin rahat etsin inşşallah güzel haber alırsın :Saruboceq:

nerden biliyorsun onu vericeğini ayrıca onu vermesi gerekiyorsa vericek yani....işim var canım gelirim birazdan bekle

yaw adet olmayan biri doktora gidince git adet olunca gel diyorlarmmıs yada sokturucu veriyorlarmıs ben söyleyenlerin yalancısıyım wallla :roflol::roflol:

herkese günaydın kızlar bugün yine test yaptım sanki biraz daha koyulaştıhihoyyytya hiç günler bu kadar yavaş geçmemişti daha önce.sizden ne var ne yok?

gunaydın canım bence sen gidip kan testini hemen yaptır canım güzel haberlerle geleceksin eminim buna opuyorumnanaktan

umudunu yitirme canım ya:1hug: sen vazgerecsen oda senden vazgecer onun için olacagına inanki olsun canım :teselli:

cnm neden böyle ümitsizliğe düşüosun hemen adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyorr..

ah canım benim psikolojik olarak kendine çok baskı yapıosun..rüyalar yaşıcaklarını diil senin bilinçaltında biriktirdiğin olayların yansımasıdır..ilk hamilileliğinin düşük olması sebebiyle bundanda korkuosun ve kötü rüyalar görüosun...sıkma kendini biatenm rahat ol ve boll bol dua et..allahın izniyle bişicikler olmazz..valla ne yalan söölüm pazarı sırf senin güsel haberlerin için ben bile merakla bekliorumm

ayy inşallah cnm yani banada öyle geliyor yoksa neden silik çıksın ben hamile olduğuma eminimde tek korkum yine kaybetmek.Allahıma sabah ezanında dua ettim sonrada hep kötü rüya gördüm nedense huzurla uyuyacağıma ben iyice panik atak oldum anlıyacağınız temmuzda 2 sene olucak evleneli burdaki insanlar o kadar cahilki soranlardan bıktım artık onlarıda geçtim eşimle benim ona çok ihtiyacımız var:çok üzgünüm:ama toparlanıcam rüyam ters çıkıcak pozitif düşünücem offff içim karardı:1shok:

saol canımıniçi ya :1hug:hemen haber vericem sizlere zaten bir siz bir eşim biliyor ailemden saklıycam hamile olsamda 3 ay herkesten saklıycam öyle karar aldım sonra onlarda benimle üzülüyorlar.bende sizde güzel haberler alıcağım günün yakın olduğunu o kadar kalpten hissediyorum ki opuyorumnanaktan

yaw adet olmayan biri doktora gidince git adet olunca gel diyorlarmmıs yada sokturucu veriyorlarmıs ben söyleyenlerin yalancısıyım wallla :roflol::roflol:

OFFF ÇENEMİ YORAMICAM ARTIK SANA.....DİREK TUTTUĞUM GİBİ KOLUNDAN DAYAK ZORUYLA GÖTÜRÜCEM SNİkaydirigubbakcemile

aryacım genelde ruyaların tersi cıkarmıs birde kan gördügün zman o ruya bozulurmus canım opuyorumnanaktan

canımm allah nasip kısmet ederse bende senin gibi yapcam..hatta doktorum bile bana 3 ay kimseyle paylaşma demişti...demicem diorum ama benim ağzım durmazki.....ya bide mesela biz şimid bebişe yani karar verdikya...soruolar mesela işte bebek düşünüomusunz falan die bende herkese düşünmüoruz diorum..çnk her ay sonunu benle beraber merakla geçirsinler istemiorum...hamile kalıp öle sölerim herkese...tabi kimse düşünmüoruz dediğim bu süreçte düşündüğümüzü bilmio..amaaaann bilmesin zaten lüzümsuzlar....sanki 40 yıllık evliyimde menapoza gircekmişim gib bebek yokmu diolarya deli oluorummm...

saol aryacım içimi rahatlatıyorsunuz ama şuan dr gitmeyi düşünmüyorum birazdaha bekliyecem en azından bugün bekiyecem
hayırlısı neyse o olsun varsa bebeğim inşallah annesine sıkı sıkı tutunurda birşey olmaz yoksada allahım zamanını bilir

OFFF ÇENEMİ YORAMICAM ARTIK SANA.....DİREK TUTTUĞUM GİBİ KOLUNDAN DAYAK ZORUYLA GÖTÜRÜCEM SNİkaydirigubbakcemile

yaw kolay birsey olsa ben niye kendime bu kadar acı cektireyimki canım ya mafoldumben ayrıca ben cocuklar ve hayvanlar icin deli olan biriyim kendimi bu güzellikten neden mahrum etmek isteyeyimki canım ya mafoldumben bende gitmek istiyorum kac gundur erkenden kalkıyorum randevu alıp gitmek icin ama olmuyor işte birde tek basıma nasıl gideyim kan testi icin gittim kalbim yerinen cıkacak zannettim mafoldumben sonra o kötü haberi aldım hastane basıma yıkıldı sanki biranda mafoldumben sen bakma benim salllamıyor gibi göründügüme icimde ne fırtınalar kopuyor bunu bir allah birde ben bilirim mafoldumben 1 yıldır adana´`ya bizimkilerin yanına gidemiiyorum herkes bebek varmı diye sorup duruyor benim milletle ugrasacak halimde kalmadı walla mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…