hadi bakalım aryacım sen hamilesin inşallah canım yaaa.içime doğuyo vallaaa
GÜnaydın kızlar hoŞgeldİnİz.....
ya benim hiç umudum kalmadı nedenseama nedendir bilmem karnımda bi seyirme var benim pıt pıt diyefisfisfis bel ağrılarımda şiddetli bugün biraz daha sanırım ben güzel haber veremeyeceğim arkadaşlar..bu arada beni de burda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim
hala adet olmadım ya kan testı yaptırmayada korkuyorumbenneyaptımki
nerden biliyorsun onu vericeğini ayrıca onu vermesi gerekiyorsa vericek yani....işim var canım gelirim birazdan bekle
herkese günaydın kızlar bugün yine test yaptım sanki biraz daha koyulaştıhihoyyytya hiç günler bu kadar yavaş geçmemişti daha önce.sizden ne var ne yok?
ya benim hiç umudum kalmadı nedenseama nedendir bilmem karnımda bi seyirme var benim pıt pıt diyefisfisfis bel ağrılarımda şiddetli bugün biraz daha sanırım ben güzel haber veremeyeceğim arkadaşlar..bu arada beni de burda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim
inşallah cnm ama bende düngece hep kötü rüyalar gördüm test yapıyorum negatif çıkıyor filan:sm_confused:sonra kan geliyor bir damla ama rüyanın sonunda krem rengi çok güzel bir elbise giyişim rüyada tek güzel yer orasıydı ben rüyalara fazla takılırımda genelde çıkar çünki.şu pazar bir gelmedi pazartesi kan tahlili yaptırıcam dr giderim hemen pozitif çıkarsa ilk bebeğim düştüğü için önlemini aldırtmam gerekiyor yoksa bu kabuslar hiç bitmeyecek.:1no2:
günaydın ninikcim moraller nasıl bugün herkes benim gibi solundan kalkmadı inşallah:çok üzgünüm:
Kİttycİm canım benİm nerdesİn?
ah canım benim psikolojik olarak kendine çok baskı yapıosun..rüyalar yaşıcaklarını diil senin bilinçaltında biriktirdiğin olayların yansımasıdır..ilk hamilileliğinin düşük olması sebebiyle bundanda korkuosun ve kötü rüyalar görüosun...sıkma kendini biatenm rahat ol ve boll bol dua et..allahın izniyle bişicikler olmazz..valla ne yalan söölüm pazarı sırf senin güsel haberlerin için ben bile merakla bekliorumm
sayılır canım solumdan kalmadım ama buraya gelirken ölüm geliyor resmen işyerine
saol canımıniçi ya :1hug:hemen haber vericem sizlere zaten bir siz bir eşim biliyor ailemden saklıycam hamile olsamda 3 ay herkesten saklıycam öyle karar aldım sonra onlarda benimle üzülüyorlar.bende sizde güzel haberler alıcağım günün yakın olduğunu o kadar kalpten hissediyorum ki opuyorumnanaktan
saol aryacım içimi rahatlatıyorsunuz ama şuan dr gitmeyi düşünmüyorum birazdaha bekliyecem en azından bugün bekiyecemcnm cinsel ilişkinin hamileliğe bir zararı yok drlar öyle diyor yani.sadece çok tehlikeli durumlarda yasaklıyorlar ama o da sadece önlem olarak.üstüne görme olabilir devamı gelmediyse.sakın stres yapma canını sıkma.ama istersen bir dr git için rahatlasın.:1hug:
OFFF ÇENEMİ YORAMICAM ARTIK SANA.....DİREK TUTTUĞUM GİBİ KOLUNDAN DAYAK ZORUYLA GÖTÜRÜCEM SNİkaydirigubbakcemile
ben geldim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?