aryacım genelde ruyaların tersi cıkarmıs birde kan gördügün zman o ruya bozulurmus canım opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsınız bakalım sabahtan bu yana ben birazdaha iyiyimhoşgeldin canım
saol aryacım içimi rahatlatıyorsunuz ama şuan dr gitmeyi düşünmüyorum birazdaha bekliyecem en azından bugün bekiyecem
hayırlısı neyse o olsun varsa bebeğim inşallah annesine sıkı sıkı tutunurda birşey olmaz yoksada allahım zamanını bilir
Günaydınnn
ben geldim kızlar
yaw kolay birsey olsa ben niye kendime bu kadar acı cektireyimki canım ya mafoldumben ayrıca ben cocuklar ve hayvanlar icin deli olan biriyim kendimi bu güzellikten neden mahrum etmek isteyeyimki canım ya mafoldumben bende gitmek istiyorum kac gundur erkenden kalkıyorum randevu alıp gitmek icin ama olmuyor işte birde tek basıma nasıl gideyim kan testi icin gittim kalbim yerinen cıkacak zannettim mafoldumben sonra o kötü haberi aldım hastane basıma yıkıldı sanki biranda mafoldumben sen bakma benim salllamıyor gibi göründügüme icimde ne fırtınalar kopuyor bunu bir allah birde ben bilirim mafoldumben 1 yıldır adana´`ya bizimkilerin yanına gidemiiyorum herkes bebek varmı diye sorup duruyor benim milletle ugrasacak halimde kalmadı walla mafoldumben
canımm allah nasip kısmet ederse bende senin gibi yapcam..hatta doktorum bile bana 3 ay kimseyle paylaşma demişti...demicem diorum ama benim ağzım durmazki.....ya bide mesela biz şimid bebişe yani karar verdikya...soruolar mesela işte bebek düşünüomusunz falan die bende herkese düşünmüoruz diorum..çnk her ay sonunu benle beraber merakla geçirsinler istemiorum...hamile kalıp öle sölerim herkese...tabi kimse düşünmüoruz dediğim bu süreçte düşündüğümüzü bilmio..amaaaann bilmesin zaten lüzümsuzlar....sanki 40 yıllık evliyimde menapoza gircekmişim gib bebek yokmu diolarya deli oluorummm...
hayırlısı saol canım benim iyiki varsınız sabahı zor ettim bugünaynen öyle cnm Zamanı vakti var.bugünde gelmezde üstüne görmedir herhalde çünkü kendimden biliyorum benim kanamam 1 ay az az pıhtı şeklinde olmuştu öyle gitmişti bebeğim bir kere gelip kesilenler tehlikesiz die biliyorum.hadi hayırlısı cnm:Saruboceq:
hoşbulduk canım sende üzme bakayımkendini olmazki böyle biliyorsun stres yasak bizlere toparla kendini canımcım elalemin dediklerinede bakayın yaagünaydın canım hosgeldin :1hug:a.s. sende katıl sohbetimize :1hug:
tekrar hosgeldin canım a.s.
kimsenini dediğiye ilgilenme zaten salla gitsin.seni çok iyiy anlıyorum hayatım vakit geçiyor zaten seni düşünmesem bu durumla ilgilenmem inan.eninde sonunda yapman gereken bu başka yol yok bebeğim senin ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum şürhen olmasın....bu engel olunamaz bi hal aldıysa o zaman bunun bi çaresine bak hayatım.eşindende sana destek olmasını iste böyle beklemekle hem zaman kaybediyorsun hemde kendini yıpratıyorsun....
Hoşbuldum kitty bende bugünde bişey yok normalde 3 Haziranda olmam gerekiyordu ama.Senin kaç gün geçti
hayırlısı saol canım benim iyiki varsınız sabahı zor ettim bugün
hoşbulduk canım sende üzme bakayımkendini olmazki böyle biliyorsun stres yasak bizlere toparla kendini canımcım elalemin dediklerinede bakayın yaa
benim son sat 29 nisandı canım kendime tanıdıgım en uzun sure 29 mayıstı ama olmadı hala bugune kadar 12 -13 gun gecti canım :1hug: seninde gunun epey gecmiş canım inşallah hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq:kan testi yaptırmısmıydın sen canım ?
Ben 5 Haziran da yaptırdım kan testini negatif çıktı:uhm: inşallah ikimizde tüm bekleyenlerde hamiledir hihoyyyt
kittycim bencede kayınvaldenle gitmesela nasıl olsa iyi anlaşıyorsunuz bende çok korkarak gitmiştim ilk gittiğimde ama bebiş için deymezmi hem geçen gittiğinde sonuç negatif oldu die hep negatif olucak değil ya en azından simir testi filan verirsin.benim arkadaşım inat etti 1 sene çocuk için uğraştı üzüldü delirdi dr git dedik götürtemedik en son zorla götürttük pes etti ve mantar çıktı o da hamile kalmayı engelliyormuş bir ay tedavi oldu 2.ay hamile kaldı demek istediğim tıpta herşeyin çaresi var ve imkansız die birşey yok.çok sıkıştırdım belki seni ama sevdiğimizdenyerimseniben
cnmm aacaba geç döllenmemi olduCADIARZU günün geçiyormuydu hiç düzenlimiydi adet günlerin?yada bir ilaç kullandınmı bu ay?
Ben 5 Haziran da yaptırdım kan testini negatif çıktı:uhm: inşallah ikimizde tüm bekleyenlerde hamiledir hihoyyyt
amin canım allah razı olsun guzel dilegin icin :Saruboceq: bende 4 haziranda yaptırmıstım canım benimkide negatif cıkmıstı bir kac gun icinde tekrarla testi bence canım opuyorumnanaktan
günaydın herkesee:))
sagol canım opuyorumnanaktan kayınvalideme kalsa bana arada ben kadın doguma doktoruna bir gitmek istiyorum falan filan diyor kendince beni götüürmeye calıısyor canım canım ama ben onunla gitmek istemiyorum birincisi rahat olmam onunla gidersem ikinciside onun birde benim oramın işine karısmasını istemiyorum walla canım sırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?