arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aynen öyle cnm Zamanı vakti var.bugünde gelmezde üstüne görmedir herhalde çünkü kendimden biliyorum benim kanamam 1 ay az az pıhtı şeklinde olmuştu öyle gitmişti bebeğim bir kere gelip kesilenler tehlikesiz die biliyorum.hadi hayırlısı cnm:Saruboceq:

kimsenini dediğiye ilgilenme zaten salla gitsin.seni çok iyiy anlıyorum hayatım vakit geçiyor zaten seni düşünmesem bu durumla ilgilenmem inan.eninde sonunda yapman gereken bu başka yol yok bebeğim senin ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum şürhen olmasın....bu engel olunamaz bi hal aldıysa o zaman bunun bi çaresine bak hayatım.eşindende sana destek olmasını iste böyle beklemekle hem zaman kaybediyorsun hemde kendini yıpratıyorsun....

Walla cnm hiç sorma bizim derdimiz başkalarını geriyor laf arıyor insanlar işte.ben hiçbirini umursamıyorum walla sanki onlara mı doğurucamyerimseniben benim dr da sakla dedi neden öyle dedi dersin?yoksa bizim drlarda mı nazara inanıyor:roflol:

hayırlısı saol canım benim iyiki varsınız sabahı zor ettim bugün

günaydın canım hosgeldin :1hug:a.s. sende katıl sohbetimize :1hug:

tekrar hosgeldin canım a.s.
hoşbulduk canım sende üzme bakayımkendini olmazki böyle biliyorsun stres yasak bizlere toparla kendini canımcım elalemin dediklerinede bakayın yaa

biliyorum canım opuyorumnanaktan eşim elinden geleni yapıyor canım sorun bende biraz inatcıyım ondan böyle oluyor ben kendi bildigimi okurum onun söyledigini yapmam bunu biliyor onun icin bana fazla karısmıyor canım :roflol:

Hoşbuldum kitty bende bugünde bişey yok normalde 3 Haziranda olmam gerekiyordu ama.Senin kaç gün geçti

benim son sat 29 nisandı canım kendime tanıdıgım en uzun sure 29 mayıstı ama olmadı hala bugune kadar 12 -13 gun gecti canım :1hug: seninde gunun epey gecmiş canım inşallah hamilesindir :Saruboceq::Saruboceq:kan testi yaptırmısmıydın sen canım ?

evet canım stres yasak:1hug: fakat ninikim bana doktora git doktora git deyip stres yapıyor canım:roflol::roflol:

kittycim bencede kayınvaldenle gitmesela nasıl olsa iyi anlaşıyorsunuz bende çok korkarak gitmiştim ilk gittiğimde ama bebiş için deymezmi hem geçen gittiğinde sonuç negatif oldu die hep negatif olucak değil ya en azından simir testi filan verirsin.benim arkadaşım inat etti 1 sene çocuk için uğraştı üzüldü delirdi dr git dedik götürtemedik en son zorla götürttük pes etti ve mantar çıktı o da hamile kalmayı engelliyormuş bir ay tedavi oldu 2.ay hamile kaldı demek istediğim tıpta herşeyin çaresi var ve imkansız die birşey yok.çok sıkıştırdım belki seni ama sevdiğimizdenyerimseniben

Ben 5 Haziran da yaptırdım kan testini negatif çıktı:uhm: inşallah ikimizde tüm bekleyenlerde hamiledir hihoyyyt

Ben 5 Haziran da yaptırdım kan testini negatif çıktı:uhm: inşallah ikimizde tüm bekleyenlerde hamiledir hihoyyyt

cnmm aacaba geç döllenmemi olduCADIARZU günün geçiyormuydu hiç düzenlimiydi adet günlerin?yada bir ilaç kullandınmı bu ay?

sagol canım opuyorumnanaktan kayınvalideme kalsa bana arada ben kadın doguma doktoruna bir gitmek istiyorum falan filan diyor kendince beni götüürmeye calıısyor canım canım ama ben onunla gitmek istemiyorum birincisi rahat olmam onunla gidersem ikinciside onun birde benim oramın işine karısmasını istemiyorum walla canım sırnaşık şey:roflol:

cnmm aacaba geç döllenmemi olduCADIARZU günün geçiyormuydu hiç düzenlimiydi adet günlerin?yada bir ilaç kullandınmı bu ay?

Günüm 1-2 gün geçiyordu bazen.30 Mayıs ta tatile gittim orda çok şiddetli bel ağrım oldu havuzda çok yordum kendimi diye düşündüm sabah ve akşam minoset plus içtim 2 tane ağrım dindi.Doktora çıkmak istedim orda fakat gebelik planlarımız olduğu için ne röntgen çekebilecektim nede ilaç alabilecektim minoset kullan dediler.

amin canım allah razı olsun guzel dilegin icin :Saruboceq: bende 4 haziranda yaptırmıstım canım benimkide negatif cıkmıstı bir kac gun icinde tekrarla testi bence canım opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:hay Allah iyiliğini versin cnm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…