arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

burdaki kızlardanda cok fırca yiyorum gitmedigim icin en son fırcamıda ninikten ve burcudan yedim canım kaydirigubbakcemile3:roflol:

ablacım git yaa Allah korusun sonra geç kalmşı olma bebiş için herşeye değer

walla cok gec kaldım canım ya ihmal ettim kendimi böyle gökten bana bebiş inmesini bekliyorum walla :roflol:

ben gidemiyorum canım bu sadece kadın doktoru icin degil hicbbirine gitmiyorum :kedi: 3. gun git canım ozman gitmen gerekiyormus kızlar öyle söyledi a.s bende 39 yasındayımkaydirigubbakcemile3

ben gidemiyorum canım bu sadece kadın doktoru icin degil hicbbirine gitmiyorum :kedi: 3. gun git canım ozman gitmen gerekiyormus kızlar öyle söyledi a.s bende 39 yasındayımkaydirigubbakcemile3

Belkide gitsen basit bir şekilde çözülecektir ama tabi zorla olmaz bu işler senin istemen lazım bunu hayrlısı olsun inşallah bunlara gerek kalmadan burdan hamiş haberlerimizi veririz :sm_cool:

ya ben sana ilk tanıştığımızda abla diyordum dimi?balık olunca böyle oluyor acayip hissediyorum şimdi kendimi abla demeyince eski moda dönelim
delikafadulden

Belkide gitsen basit bir şekilde çözülecektir ama tabi zorla olmaz bu işler senin istemen lazım bunu hayrlısı olsun inşallah bunlara gerek kalmadan burdan hamiş haberlerimizi veririz :sm_cool:

evet canım ama sanırım birinin sacımdan surukleyerek zorla götürmesini bekliyuorum:roflol::roflol:

ya ben sana ilk tanıştığımızda abla diyordum dimi?balık olunca böyle oluyor acayip hissediyorum şimdi kendimi abla demeyince eski moda dönelim
delikafadulden

gel balıgım gel opuyorumnanaktanbir geliyon bir yok oluyon :roflol:

kızlr herkes sırayla adet gününü yazsın yada geçtiyse yine adet olması gereken günü yazsın ve şu kadar geçikti yazsın liste oluşturalım sırayla yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…