amin canım :Saruboceq::Saruboceq: inşalah güzel allahım isteyen herkese böyle güzelll bir bebiş versin :Saruboceq::Saruboceq:
ninikim :gitme: niye sesin cıkmıyor bidenem opuyorumnanaktan
GELDİM CANIM BURDAYIM MSJ ALINDI
PATRONVARDI HALA BURDADA O ODASINA GİDİNCE YAZIYORUM İŞTElaelaelaelaelae
Kitty ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
2 yıldır canım
Doktor ne diyor bi problem görebildimi kusura bakma soruyorum ama.
yok canım doktora gitmedim gitmiş olsaydım cok sey söylerdi eminim :1hug:
ablacım git yaa Allah korusun sonra geç kalmşı olma bebiş için herşeye değer
Ben duramazdım sanırım gitmeden.Bende kızken bazı problemler yaşadım sürekli doktora gidip geliyordum.Bende erken yaşta rahim ağzı kanseri riski görüldü ama bekar olduğum içinde pek bişey yapamadı.Ben o yüzden korunmamayı tercih ettim bide yaş zaten 26 süprizzzzz Geçen ay gittim smear vermeye ama o zaman günüm yakındı şimdi olmaz dedi dahada gidemedim.Küçük bi kistim vardı o yüzden hastalanmazsam pazartesi hastalanırsamda bittikten sonra gidip muayne olmayı düşünüyorum.
ben gidemiyorum canım bu sadece kadın doktoru icin degil hicbbirine gitmiyorum :kedi: 3. gun git canım ozman gitmen gerekiyormus kızlar öyle söyledi a.s bende 39 yasındayımkaydirigubbakcemile3
walla cok gec kaldım canım ya ihmal ettim kendimi böyle gökten bana bebiş inmesini bekliyorum walla :roflol:
ben gidemiyorum canım bu sadece kadın doktoru icin degil hicbbirine gitmiyorum :kedi: 3. gun git canım ozman gitmen gerekiyormus kızlar öyle söyledi a.s bende 39 yasındayımkaydirigubbakcemile3
Belkide gitsen basit bir şekilde çözülecektir ama tabi zorla olmaz bu işler senin istemen lazım bunu hayrlısı olsun inşallah bunlara gerek kalmadan burdan hamiş haberlerimizi veririz :sm_cool:
ya ben sana ilk tanıştığımızda abla diyordum dimi?balık olunca böyle oluyor acayip hissediyorum şimdi kendimi abla demeyince eski moda dönelim
delikafadulden
ya ben sana ilk tanıştığımızda abla diyordum dimi?balık olunca böyle oluyor acayip hissediyorum şimdi kendimi abla demeyince eski moda dönelim
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?