arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

maşallah canım yaa hele bebişi göreyim göbişimde alırım hepsini:dance:

merhaba ben yeni bir üyeyim, adetime 2 gün kaldı tüm arkadaşlarım bekleme test yaptır diyorlar ancak korkuyorum, herzaman adetten önce gelen lekelenmelerim gelmedi hala, ayrıca zaman zaman kasıklarıma sancı giriyor ve inanılmaz halsiz ve uykuluyum, hadi inşallah bu sefer :)

ablacım hala hasta olmamışsın inşallah hayırla haberini alırız...

hosgeldin canım a.s.:1hug:yok hala hastalanmadım canım bekliyorum ya ondan gelmiyor canım ya :çok üzgünüm:

hosgeldin :1hug:bence bekle canım gununuyerimseniben erken oldugu icin cıkamyabilir yerimseniben inşallah melegin gelmiştir canım :Saruboceq:

Midem bulanıyorrr Allahım inşallah psikolojik değildir sabah test yapacağım yine daha fazla duramıycağım kaydirigubbakcemile3

bende geldim adetime daha 10 gün var normal adet belirtilerim başlamış durumda ama tabii bilinmez nasıl geçiçek bu 10 gün bilmiyorum merakla bekliyorum ikinci bebeğim için bu ay bıraktık korunmayı hadi hayırlısı:teytey::teytey:

inşallah, iyi dileklerin için teşk ederim, hepimizin hakkında hayırlısı

evet canım nezman hayırlıysa ozman gelsin meleklerimiz opuyorumnanaktan
Midem bulanıyorrr Allahım inşallah psikolojik değildir sabah test yapacağım yine daha fazla duramıycağım kaydirigubbakcemile3

bende öyle test yapa yapa bir hal oldum canım ya sonuc hep husrandelikafadulden

hosgeldin canım :1hug: hadi bakalım hayırlısı olsun canım burda bizimle konusarak gecirirsin o 10 gunu :dance:

hosgeldin canım :1hug: hadi bakalım hayırlısı olsun canım burda bizimle konusarak gecirirsin o 10 gunu :dance:

sağol canım walla bilmiyorum bu akıntı mevzusunu okuyodum hamilelikte akıntı olurmuş falan die oğlumda hamileyken akıntı oluyodu ama ilk aylarda oldumu hatırlamıyorum şimdi hiç akıntım falan yok kupkuru ama zaten daha 10 gün var bekleyip görücez adet belirtilerimde var ama onlar aynı zamanda hamilelik belirtileride taşıyo o yüzden bişey diyemiycem bakıcaz 10 gün sonra öğrenicez nasıl lsa ama insan sabırsızlanıyo canım yaaa:içelim:

oglunmu var canım allah bagıslasın:Saruboceq: kac yasında ? akıntı olması gerkiyormus canım ya hamişlerin cogunda varmıs yerimseniben

oglunmu var canım allah bagıslasın:Saruboceq: kac yasında ? akıntı olması gerkiyormus canım ya hamişlerin cogunda varmıs yerimseniben

3.5 yaşında oğlum
napalım o zaman bi dahaki aya yeniden deneriz ALLAH ne zaman dilerse o zaman verir amaa ben sanki oğlumdada ilk aylarda akıntı görmemiştim sonradan akıntım olmaya başlamıştı diye hatırlıyorum sen hamilemisin çoçuğun varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…