Bizim şimdiden 1 bebek patiği, 2 bebek ayakkabısı 1 kız 1 erkek için, 4 iç badi , 1 pantolon, 2 biberon küçük ve büyük, 1 emzik , 1 mama tabağı ve 1 de kaşık çatalımız varalışverişlerden olan hediye çeklerimizi hep bu şekilde değerlendirdik...
merhaba kızlar nasılsınız??
sizi bir ziyaret edeyim dedim :)
kitty cim artık şu haberini alsak yaw??
hosgeldin burcucum :)
ablacım hala hasta olmamışsın inşallah hayırla haberini alırız...
kızlar merhaba
merhaba ben yeni bir üyeyim, adetime 2 gün kaldı tüm arkadaşlarım bekleme test yaptır diyorlar ancak korkuyorum, herzaman adetten önce gelen lekelenmelerim gelmedi hala, ayrıca zaman zaman kasıklarıma sancı giriyor ve inanılmaz halsiz ve uykuluyum, hadi inşallah bu sefer :)
inşallah, iyi dileklerin için teşk ederim, hepimizin hakkında hayırlısı
Midem bulanıyorrr Allahım inşallah psikolojik değildir sabah test yapacağım yine daha fazla duramıycağım kaydirigubbakcemile3
bende geldim adetime daha 10 gün var normal adet belirtilerim başlamış durumda ama tabii bilinmez nasıl geçiçek bu 10 gün bilmiyorum merakla bekliyorum ikinci bebeğim için bu ay bıraktık korunmayı hadi hayırlısı:teytey::teytey:
hosgeldin canım :1hug: hadi bakalım hayırlısı olsun canım burda bizimle konusarak gecirirsin o 10 gunu :dance:
sağol canım walla bilmiyorum bu akıntı mevzusunu okuyodum hamilelikte akıntı olurmuş falan die oğlumda hamileyken akıntı oluyodu ama ilk aylarda oldumu hatırlamıyorum şimdi hiç akıntım falan yok kupkuru ama zaten daha 10 gün var bekleyip görücez adet belirtilerimde var ama onlar aynı zamanda hamilelik belirtileride taşıyo o yüzden bişey diyemiycem bakıcaz 10 gün sonra öğrenicez nasıl lsa ama insan sabırsızlanıyo canım yaaa:içelim:
oglunmu var canım allah bagıslasın:Saruboceq: kac yasında ?akıntı olması gerkiyormus canım ya hamişlerin cogunda varmıs yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?