selam, 11'inde regl olmam gerekiyordu benim. hala olmadım. 3 ve 4 gün önce test yaptım negatif. bu testlerin yanlış olma olasılığı nedir sizce?
sağol ilgin için. umarım bu ay bebişin gelir. duacınım canım.
biz 6 aydır korunmuyoruz. fakat eşimin mesleğinden dolayı sürekli şehirdışında. ayda bir 4-5 gün gelebiliyo. martta hep burdaydı. nisan dada hep burda olcak ama mayısda yine başlıyo işleri. o yüzden bu ay olsun çok istedim. bu sorunumuzdan dolayı doktora gittik. eşimin sperm testeri yapıldı. normal çıktı. benim tahlillerim yapıldı. genetik kan pıhtılaşması çıktı bende.hamile kalmaya engel bir durum değil bu. hamileliğim boyunca hergün kan sulandırıcı iğne yapılcak banadüşük olmasın die. onun dışında jinekolojik muayene yapıldı. normalmiş yumurtalarımın gelişimi. doktor dediki hiçbir sorun yok tabi tüpler tıkalı değilse. size rahim filmi öneririm dedi. bende yumurta takibi yapsak yada ilaçla daha çok yumurta elde etsek dedim. doktorda eğer tüpler kapalı ise boşuna gider dedi. bende korktum yaptırmadım. nisan ayını ovulasyon testi alarak değerlendireyim dedim. eğer kalmazsam sanırım mayısda çektiririm film. bilemiyorum.
benim son reglim 1 inde oldu 27-28 günde bir hasta oluyorum. ovulasyon testinde ayın 13 ünde 2.çizgiyi hafif gördüm. ayın 14 ve 15 inde çift çizgileri çok belirgin gördüm. o iki gün çalıştık bide 17 sinde çalıştık okadar. bilmiyorum yaaa. şu an hiç bişey hissedemiorum. acaba hamile kalmışmıyımdır. ilk testi ne zaman yapsam.:uhm:
ayyyyyyyyyyy nagihancım çok uzattım kusura bakma lütfen canım.
kızlar ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sarım hamileym bu dün doktora gidicem
kızlar cnm cok sıkkın.patlıcam nerdeyse şu gün bi türlü gelmedi.nagihan abla sen kür fln demişin o ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?