arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

benım de 5-6 gun var ama hiçbir belirti yok dostınez de kullanıyorum ama bılmıyorum zaten umudum da yok

selam, 11'inde regl olmam gerekiyordu benim. hala olmadım. 3 ve 4 gün önce test yaptım negatif. bu testlerin yanlış olma olasılığı nedir sizce?

tatlım bence yanlış olabilir benim tanıdığımın gününü baya bigeçmişti 2kere idrarda baktırdı sağlıkocağında çıkmadı kanda bellioldu 2aylık hamileymiş:teytey::teytey:

arkadaşım önemlideğil tabiki derdini anlatacaksın sen bence hgs çektir biliyorsun hamile kalmayıdahaçok kolaylaştırıyor martayı diyorsun biliyorsun birleşme ayı

inşallah hamilesindir bende buay güveniyorum incirkürü uyguluyorum belki tutar sanada dediğim gibi bende hgs çektirdim birazda ona güveniyorum ptüm canım:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar cnm cok sıkkın.patlıcam nerdeyse şu gün bi türlü gelmedi.nagihan abla sen kür fln demişin o ne oluyo

tatlım belki duymussundur incir kürü 6,7kadar inciri yıkıyorsun kılorsüz 2.5 subardağı suyun kaynayınca içine ortasından kesip incirleri atıyorsun 6dakika kaynatıp sonra içine birtane ortaboy taze havucu parçalayıp atıyorsun buda yumurtayı çatlatıyormuş adetinin 2ci günü başlanıyor ama ben 5ci günü başladın

21 gün sonra 7gün ara veriyorsun hamile kalmassan tekrarbaşlıyorsun 41 güne tamamlıyorsun

bende regl ağrısı başlamadı canım. iki test yaptım birinde hafif çizgi diğeri negatif kafam karışık mecbur bekliyorum

bu arada ümisizliğe kapılma ben kızımda regl olacak gibi sancı çektim ama regl gelmedi bi türlü.
hatta hep bişiler akıyomuş gibi oluyodu heh kesin oldum diyordum ama hiç bişi gelmiyordu. az kaldı eğer kırmızı formayı giymezsen ne zaman yapacan test

canım bende dün yaptım test yani adetime iki gün kala silik bir çizgi bile çıkmadı negatifti yani hamile olmadığımı biliorum ama yinede insanın içinde küçücükte olsa bi ümit oluyo ama dünki testi yapınca iyice emin oldum baksana herkeste silikte olsa adetten önce iki çizgi çıkıomuş bende silik bile çıkmadı

genelde hamilelik varsa silik çizgide olsa çıkıyor. ben daha önceki hamileleğimde 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı. biraz testlerin duyarlılığı ile alakalı sanırım .mesala gelinimizde adeti bir kaç gün gecikince yapmıştı.çıkmamıştı. ama hamileymiş sonra 10 günü geçtikten sonra yapmıştı o zaman çıkmıştı.insan neye inanacağını sapıtıyor. benim yaptıklarım genelde hep doğru sonuç verdi varsa var yoksa yok..bu sefer 28 ini bekleyeceğim.erken den yapıncada çıkmayınca acabalar oluşuyor insanın kafasıda.. o kadar çok test yaptımburası da küçük bir yer artık test almaya utanır oldum valla.

insan hamile kalma psikolojisi içinde olunca gerçekleri göremiyor arkadaşlar. küçücük bir umut ışığı arıyor.geçen ay adet olduğum halde çok yoğun olmadığı için kendi kendime acaba diye sorup durdum sonra çoğalınca tabii umutlar suya düştü.rahat olmak lazım ama olamıyoruz . inşalllah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.rabbim bizlerede nasip eder inşallah

kızlar yaaa ne ağrı ne sızı var sadece sağ kasığımda sızlama var. wc ye gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gördüm çok üzüldüm ne yani şimdi ben regl mi olcam. testime kaç kişi baktı 2. çizgi var silik ama belli. çok üzüldüm çok :çok üzgünüm:

çikolata ümidini kırmak istemem ama burda aryaa diye bi arkadaşımızda gününden önce test yapmıştı silik çizgi çıktı sonra adet oldu ama hiç belli olmaz canım inşallah vardırrrrrr irem böle dedin yine içime bi umut düştü acabamı diye cidden bu zor bişi bi var bi yok diye düşünmek ayy adetim gelse bile rahatlıcam artık yaaaa en azından şüphem gidicek

hayırlısı olsun cnm hep böyle dua ettim allahıma. varsa da yoksa da hayırlısı olsun. zaten bu leke geldi devamıda gelir. bi daha ki ay korunmak istiyorum temmuzda tatile gidecez tatil dönüşü tekrar düşünürüz zaten bi kızımız var acelemiz yok ama gene de üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…