arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

daha cok kucukmus oglusun canım opuyorumnanaktan yaw canım niye hemen pes ediyorsun herkesin bunyesi farklı senin oglusundada olmamıs yerimseniben yok canım benim 15 gun gecti gunum testler negatif ortada ne adet nede bebiş var bekliyorum bakalım :çok üzgünüm: cocugum yok canım :sm_confused: kac yasındasın sen? ilk bebegin hemnmi olmustu zorluk cıkarmadan

25 yaşındayım oğlum kazayla olmuştu korunuyoduk bi kez korunmadık ondada oğluşum oldu
senin yaş kaç doktora falan gitmedinmi peki hep böyle geçikirmiydi ilk mi geçikiyo??kaç yıllık evlisin ne zamandır korunmuyosun?sositososito

ne kadar çok soru sordum merak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne kadar çok soru sordum merak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim yasım 39 canım 2 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş istiyorum bu hayatımdaki ikinci gecikmem doktora gitmedim canım olsun canım ya bende sana soruyorum sohbet ediyoruz işte :) beklenmeyen anlarda geliyor bu bebişler demekki bekledigimiz icin gelmiyorlarmıs bak senin oglusuna :)

ewet galiba öyle oluyo olsun canım üzülme inş.. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebişin olur işte bizimkisi laf ALLAH ne zaman dilerse o zaman olur bol bol dua etmek lazım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hihoyyytben geldim..nasılsınız kızlar..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

VALLA CANIM SENDEKİDE ŞANS YANİ
BAK BİZ DENK GETİRMEYE UĞRAŞIYORUZ TIK YOK:roflol:

ewet canım ilki şanstı ama ikincidede bendede tık olmıycak galiba daha 10 gün var ama bakıcaz ALLAH tan dilerse verir hani bi laf vardır ölüm doğum düğün bunların vakti saati değişmez diye gerçektende öylee..sositosositosositososito

hihoyyytben geldim..nasılsınız kızlar..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hosgeldin canım :1hugpuyorumnanaktan

amin canım :Saruboceq:inşallah isteyen herkese versin guzel allahım :Saruboceq: evet canım hepimiz birbirimiz icin duaedelim en guzeli o yerimseniben

canım ilkinde neden tutmasını bekliyorsunki o kadar basit değil bu işler
bak bize kitap yazıcaz yakında

Sabah olsada test yapsam diye bekliyorum testide yapınca bi endişe kaplıyor içimi neyse sabah eşimde evde destek olur artık bana..

ayyy sorma benimde bu ay 4 gün gecikti geldi bebişim dedim..sonra şiddetle adet oldum malesef..bende 34 yaşımdayım..ama olmayınca olmuyo..dr..hiç bir soru yok dedi..hatta bu ay yumurta takibine başladık..klomen kullandım 5 gün yumurtam 11.gün 21,3 ,13.gün 27,8 oldu..anlıyacağınız yumurtlamam da problem yokmuş.ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyoruz..önümüzdeki adet dönemini sabırsızlıkla bekliyorum..sonuç ne olacak diye..büyük ihtimalle tutmadı ama..doğacakla öleceğin zamanı bellidir ya..bende bekliyorum..inş. bu ay hamiş kalırım diyedelikafadulden
hoşgeldin canım
hoş bulduk güzelim..naıslsın?hihoyyyt

inş. ALLAH sağlıklı hayırlı gönlüne göre bi elad versin tez zamanda canım..

Sabah olsada test yapsam diye bekliyorum testide yapınca bi endişe kaplıyor içimi neyse sabah eşimde evde destek olur artık bana..

CANIM KOCAM TEST ALMAYI UNUTMADIYSA SABAH BENDE YAPICAM TEST
HADİ İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…