arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ne tür belirtiler var..kaç gün geçti..inş.hamilesindir..:CüvCüv: Şeniz

8 gün bitiyor bugün halsizim midem bulanıyor akıntılar var regli belirtisi yok çok acıkıyorum hafif bel ağrıları.ama testler hep negatif en son dün yaptım yarın tekrar yapıcam bakalım.

evet canım olmayınca kendimizi paralasakta olmuyor işteopuyorumnanaktan inşallah bu ay bebşin olur :Saruboceqpuyorumnanaktan

Sabah olsada test yapsam diye bekliyorum testide yapınca bi endişe kaplıyor içimi neyse sabah eşimde evde destek olur artık bana..

hadi bakalım sabırsızlıkla beklioruz yarın sabah guzel haberini canımopuyorumnanaktan

yok canım ne gerginliği sen neden hemen tutmasını bekliyosunki demişsin bende tutmasını beklemediğimi söyledim sadece merak ediyorum bende sizler gibi haliyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tamam canım yanlış anlaşımma oldu sanırırm....

hadi kızlar ben kactım simdilik daha sonra görüsürüz derya ve ninik sabah test yaptıgınızda ilk işiniz sonucu buraya yazmak olsun kızlar hadi ikinizede bol sans hamile olarak gelin inşallah yarın sabah:Saruboceq::Saruboceq:

Görüşürüz kitt bende kaçıyorum eşim bugün erkenci bi davete gidiyoruz :lepi: zaten sonucu ilk sizlerle paylaşacağım..

kızlar ben geldim siz yoksunuz yaaaaaaaaa lmaz:
hadi gelin artık sizleri özledim yahuuuuuuuuuuuu:gitme:Çok üzgünüm çoook

gunaydınnnnn sabah şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemusa.s.

Görüşürüz kitt bende kaçıyorum eşim bugün erkenci bi davete gidiyoruz :lepi: zaten sonucu ilk sizlerle paylaşacağım..

daha sonucu yazmamıssın canım sabırsızlıkla bekliyoruum :1hug:inşallah guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

adetım çarşamba günü arkadaşlar benı de aranıza alınnnnnnnnnnnnnn

hosgeldin canım :1hug:a.s.inşallah seninde guzel haberlerini alırız yakında :Saruboceq:

kızlar ben geldim siz yoksunuz yaaaaaaaaa lmaz:
hadi gelin artık sizleri özledim yahuuuuuuuuuuuu:gitme:Çok üzgünüm çoook

canım ya biz oluyoruz sen olmuyorsun sen oluyorsun biz olmuyoruz :çok üzgünüm:

ninikim cancagızım opuyorumnanaktan sen ne yaptın yaw test yaptınmızemuszemus guzel haberlerle gel sende inşallah:Saruboceq:

Kittycim günaydın
Derya arkadaşımız yeni katılmış sanırım ama Ninik niye test yapıyo günü mü geçti yoksahihoyyythihoyyyt bak heycan yaptım ha şimdihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…