:Saruboceq: :Saruboceq:inş. ALLAH sağlıklı hayırlı gönlüne göre bi elad versin tez zamanda canım..
:Saruboceq: :Saruboceq: inş.hamilesindir..CANIM KOCAM TEST ALMAYI UNUTMADIYSA SABAH BENDE YAPICAM TEST
HADİ İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....:Saruboceq:
ben tutmasını beklemiyorum arkadaşım tutuar tutmaz o allah ın biliceği bi iş allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun inş..
:Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: inş.hamilesindir..
kaç gün geçti canımm inş. hamilesindirrr...
CANIM KOCAM TEST ALMAYI UNUTMADIYSA SABAH BENDE YAPICAM TEST
HADİ İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....:Saruboceq:
8 gün ama testler negatif.[/QUOTE bazen geç döllenme oluyomuş o zamanlarda negatif çıkabiliyomuş öyle duymuştum
ne tür belirtiler var..kaç gün geçti..inş.hamilesindir..:CüvCüv: Şeniz
neden bu gerginlik......
ayyy sorma benimde bu ay 4 gün gecikti geldi bebişim dedim..sonra şiddetle adet oldum malesef..bende 34 yaşımdayım..ama olmayınca olmuyo..dr..hiç bir soru yok dedi..hatta bu ay yumurta takibine başladık..klomen kullandım 5 gün yumurtam 11.gün 21,3 ,13.gün 27,8 oldu..anlıyacağınız yumurtlamam da problem yokmuş.ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyoruz..önümüzdeki adet dönemini sabırsızlıkla bekliyorum..sonuç ne olacak diye..büyük ihtimalle tutmadı ama..doğacakla öleceğin zamanı bellidir ya..bende bekliyorum..inş. bu ay hamiş kalırım diyedelikafadulden
Sabah olsada test yapsam diye bekliyorum testide yapınca bi endişe kaplıyor içimi neyse sabah eşimde evde destek olur artık bana..
8 gün bitiyor bugün halsizim midem bulanıyor akıntılar var regli belirtisi yok çok acıkıyorum hafif bel ağrıları.ama testler hep negatif en son dün yaptım yarın tekrar yapıcam bakalım.
yok canım ne gerginliği sen neden hemen tutmasını bekliyosunki demişsin bende tutmasını beklemediğimi söyledim sadece merak ediyorum bende sizler gibi haliyle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tamam canım yanlış anlaşımma oldu sanırırm....
canım neden kan testi yaptırmıyorsun ya
hadi kızlar ben kactım simdilik daha sonra görüsürüz derya ve ninik sabah test yaptıgınızda ilk işiniz sonucu buraya yazmak olsun kızlar hadi ikinizede bol sans hamile olarak gelin inşallah yarın sabah:Saruboceq::Saruboceq:
Görüşürüz kitt bende kaçıyorum eşim bugün erkenci bi davete gidiyoruz :lepi: zaten sonucu ilk sizlerle paylaşacağım..
adetım çarşamba günü arkadaşlar benı de aranıza alınnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben geldim siz yoksunuz yaaaaaaaaalmaz:
hadi gelin artık sizleri özledim yahuuuuuuuuuuuu:gitme:Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?