arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Kittycim günaydın
Derya arkadaşımız yeni katılmış sanırım ama Ninik niye test yapıyo günü mü geçti yoksahihoyyythihoyyyt bak heycan yaptım ha şimdihihoyyyt

hosgeldin canoşummmmm opuyorumnanaktanŞeniznerelerdesin sen ya özluyoruz walla :çok üzgünüm:foreverımda yok ortalıkta :sm_confused: evet derya yeni katıldı aramıza canım :1hug: ninikim dun test yaparım belki demişti bekliyorum dört gözle canım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar kocam sabahın 8.30 da gitmiş hassas bir test alıp gelmiş kalkar kalkmaz yaptım ama yine negatif ((( bu testtede çıkmadıysa hamile değilim demekki

Günaydın kızlar kocam sabahın 8.30 da gitmiş hassas bir test alıp gelmiş kalkar kalkmaz yaptım ama yine negatif ((( bu testtede çıkmadıysa hamile değilim demekki

üzüldüm canım ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm: fakat moralini bozma canım senin hic bu kadar gecikmen olmusmuydu önceden? bazen testlerde cıkmayabiliyormus ancak ultrasonda görünüyormus inşallah seninkide öyledir canım:Saruboceq:

Yok canım bu kadar sürmemişti hiç gecikme pazartesiye doktor randevusu alacağım hamile değilsemde gecikmemin nedenini söylerler artık.

ninikim cancagızım opuyorumnanaktan sen ne yaptın yaw test yaptınmızemuszemus guzel haberlerle gel sende inşallah:Saruboceq:

GÜNAYDIN CANIM GÜZEL HABER Mİ İSTİYORSUNdelikafadulden

YOK ANAM BİŞEY TEK ÇİZGİ ÇIKTI YANINDA SİLİK DAHİ BİR ÇİZGİ ÇIKMADI HAYATIM ÇOK NETTİ YANİ.....ASLINDA ZATEN ŞU ANDA OLSA BİLE GÖSTERMİCEĞİNİ BİLİYORDUM DAHA ADETE 8 GÜN VAR KUZUM
ZATEN HAMİLE DE HİSSETMİYORUM KENDİMİ SİZ HERGÜN TEST YAPINCA BENİMDE CANIM ÇEKTİ.....:roflol:

Kittycim günaydın
Derya arkadaşımız yeni katılmış sanırım ama Ninik niye test yapıyo günü mü geçti yoksahihoyyythihoyyyt bak heycan yaptım ha şimdihihoyyyt

GÜNAYDIN CANIMM....NERDESİN SEN BE
RENK OLSUN DİYE BAKTIM HERKES YAPIYOR BENDE YAPAYIM DEDİM DAHA 8 GÜN VAR ADETİMElülülülülülü

Yok canım bu kadar sürmemişti hiç gecikme pazartesiye doktor randevusu alacağım hamile değilsemde gecikmemin nedenini söylerler artık.

bir cok sey gecikmeye neden olabiliyor stres,hava degişimi,aşırı kilo alma v.s canım ama gecikme oldugunda ilk önce gebelik akla geliyor inşallah melegin seninledir :Saruboceq: vede saklanıyordur doktora gittiginde paparazi ekibi gibi gizli kamerayla görüntülersiniz minik yaramazı canım :roflol:

BENCEDE TATLIM İHMAL ETME PAZARTESİYE GİT HAYATIM .....AMA ÜZÜLME LÜTFEN HADİ GÜL BAKİMMMMnaniknanik

kız alemsin ha kaydirigubbakcemile3daha cok erken yaw test icin istersen adetin biter bitmez baslasaydın test yapmaya :roflol: bekle gülüm bekle benimde kafam durmus bu kadar erken oldugunu hatırlasaydım sana kesin yapma derdim :mymeka:cıkmaz cunku bu kadar erken sen tam evlilik yıldönümümde yapacan ve guzel haber verecen bana inşallah ninikim :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan ayrıca ikinizdende güzel haber bekledim kızlar kötü haberle geldiniz :mymeka::mymeka:

Hiç sorma Kittycim ya canımı çıkarıyo burası, 2 gündür işten ayrılmayı bile düşünüyom
Öyle böyle değil yani rezalet bi yoğunluk varklava:klava:
aklım hep sizde, 2 dakika girsemde baksam diyom ama nerdeee:sinifsinif:
Ninik Temmuza kalmamışmıydı yaopuyorumnanaktan

VAYRYA İLLA DİYE DİYE KALDIRCAN BENİ TEMMUZA YA .....klava:

BAKTIM SEN BİŞEY SÖYLEMEDİN BENDE YAPAYIMM BARİ DEDİM.......delikafadulden

Ninik bende yumurtlama günlerindeyim
Bende yapıyımmı test? ne dersin kaydirigubbakcemile3

SEN ZATEN YAPIYORSUN YAP DEĞİŞİKLİK OLSUN DİCEM AMA....

BEN GEÇEN SENEDEN BERİ YAPMIYORUM DEDİM BİRAZ PRATİK OLSUN...SONRA YANLIŞ FALAN YAPARIM DİMİ ALIŞMAK LAZIM....Şeniz

kızlar günaydın keyifler nasıl?kaydirigubbakcemile5

günaydın canım hosgeldin nasılsın ?:1hug:a.s.

birde havalar bunaltıcı dahada cekilmez olmustur canım ya allah yardımcın olsun canım opuyorumnanaktan
ninkim temmuzu kabuletmişti en son onun icin ben 19 haziranda bana guzel haber vermesini isiyorum inat etmedigi icin :1hug: birde kızın ahı tutuyor zıtlaştık biz temmuza kaldık :roflol::roflol::roflol::roflol:

birde havalar bunaltıcı dahada cekilmez olmustur canım ya allah yardımcın olsun canım opuyorumnanaktan
ninkim temmuzu kabuletmişti en son onun icin ben 19 haziranda bana guzel haber vermesini isiyorum inat etmedigi icin :1hug: birde kızın ahı tutuyor zıtlaştık biz temmuza kaldık :roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

CANIM BENİM SAĞOL NE VARSA SENDE VAR VALLA...Şeniz

BAKTIM SEN BİŞEY SÖYLEMEDİN BENDE YAPAYIMM BARİ DEDİM.......delikafadulden

arada kaynamıssın ozman :roflol::roflol:

Ninik bende yumurtlama günlerindeyim
Bende yapıyımmı test? ne dersin kaydirigubbakcemile3

bence sen canım cok calıs delikafaduldenhatta gece 4 saat uyu sadece :roflol::roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…