Kittycim günaydın
Derya arkadaşımız yeni katılmış sanırım ama Ninik niye test yapıyo günü mü geçti yoksahihoyyythihoyyyt bak heycan yaptım ha şimdihihoyyyt
Günaydın kızlar kocam sabahın 8.30 da gitmiş hassas bir test alıp gelmiş kalkar kalkmaz yaptım ama yine negatif((( bu testtede çıkmadıysa hamile değilim demekki
ninikim cancagızım opuyorumnanaktan sen ne yaptın yaw test yaptınmızemuszemus guzel haberlerle gel sende inşallah:Saruboceq:
Kittycim günaydın
Derya arkadaşımız yeni katılmış sanırım ama Ninik niye test yapıyo günü mü geçti yoksahihoyyythihoyyyt bak heycan yaptım ha şimdihihoyyyt
Yok canım bu kadar sürmemişti hiç gecikme pazartesiye doktor randevusu alacağım hamile değilsemde gecikmemin nedenini söylerler artık.
Yok canım bu kadar sürmemişti hiç gecikme pazartesiye doktor randevusu alacağım hamile değilsemde gecikmemin nedenini söylerler artık.
GÜNAYDIN CANIM GÜZEL HABER Mİ İSTİYORSUNdelikafadulden
YOK ANAM BİŞEY TEK ÇİZGİ ÇIKTI YANINDA SİLİK DAHİ BİR ÇİZGİ ÇIKMADI HAYATIM ÇOK NETTİ YANİ.....ASLINDA ZATEN ŞU ANDA OLSA BİLE GÖSTERMİCEĞİNİ BİLİYORDUM DAHA ADETE 8 GÜN VAR KUZUM
ZATEN HAMİLE DE HİSSETMİYORUM KENDİMİ SİZ HERGÜN TEST YAPINCA BENİMDE CANIM ÇEKTİ.....:roflol:
hosgeldin canoşummmmm opuyorumnanaktanŞeniznerelerdesin sen ya özluyoruz walla :çok üzgünüm:foreverımda yok ortalıkta :sm_confused: evet derya yeni katıldı aramıza canım :1hug: ninikim dun test yaparım belki demişti bekliyorum dört gözle canım opuyorumnanaktan
Hiç sorma Kittycim ya canımı çıkarıyo burası, 2 gündür işten ayrılmayı bile düşünüyom
Öyle böyle değil yani rezalet bi yoğunluk varklava: klava:
aklım hep sizde, 2 dakika girsemde baksam diyom ama nerdeee:sinifsinif:
Ninik Temmuza kalmamışmıydı yaopuyorumnanaktan
kız alemsin ha kaydirigubbakcemile3daha cok erken yaw test icin istersen adetin biter bitmez baslasaydın test yapmaya :roflol: bekle gülüm bekle benimde kafam durmus bu kadar erken oldugunu hatırlasaydım sana kesin yapma derdim :mymeka:cıkmaz cunku bu kadar erken sen tam evlilik yıldönümümde yapacan ve guzel haber verecen bana inşallah ninikim :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan ayrıca ikinizdende güzel haber bekledim kızlar kötü haberle geldiniz :mymeka::mymeka:
Ninik bende yumurtlama günlerindeyim
Bende yapıyımmı test? ne dersin kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın keyifler nasıl?kaydirigubbakcemile5
Hiç sorma Kittycim ya canımı çıkarıyo burası, 2 gündür işten ayrılmayı bile düşünüyom
Öyle böyle değil yani rezalet bi yoğunluk varklava: klava:
aklım hep sizde, 2 dakika girsemde baksam diyom ama nerdeee:sinifsinif:
Ninik Temmuza kalmamışmıydı yaopuyorumnanaktan
BAKTIM SEN BİŞEY SÖYLEMEDİN BENDE YAPAYIMM BARİ DEDİM.......delikafadulden
Ninik bende yumurtlama günlerindeyim
Bende yapıyımmı test? ne dersin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?