arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

iyiyim kittycim walla ne olsun ev taşıcam da gözümde bir büyüyor anlatamam:1shok:gidip kan testi versemmi die düşünüyorumda aç karına olması şartmı ben tıkındımda:)

günaydın kıslar bende hamileyim demeyi çok isterdim ama değilmişim:gitme:bende kis varmış ve dotor hastalandıktan sonra neden geçikme olduğunu araştıracak ultrasyonda resmen kırmızıları gösterdi.kandada 0,100 çıktı hgc .... hayırlısı diyorum günü geçen arkadaşklarımızdan güzel haberler bekliyorumzemuszemus

Ah anacım yok yok
Bu ay bende tık yok
Yorgunluktan 4 gündür tık yok valla kafamçokkarıştı

VALLA BENDE CANIM ASLINDA HİÇ UMUDUM YOK BİR HAFTADIR KOCAMIN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM DESEM YERİ YANİ O GELİYOR BEN UYUYORUM ZATEN.DOKTOR 2 GÜNDE BİR DEDİ YA HİÇ YAPMADIM BANA BİŞEYİ YAP DEDİKLERİNDE YAPASIM GELMİYOR İŞTE.BOŞUNA VURULDUMO SALAK İĞNEYİDE BİDE 80 LİRA PARA VERDİM ONA İLK İLİŞKİDE TUTTUYSA TUTTU YANİ ONUDA HİÇ SANMIYORUM.....:bbo:

iyiyim kittycim walla ne olsun ev taşıcam da gözümde bir büyüyor anlatamam:1shok:gidip kan testi versemmi die düşünüyorumda aç karına olması şartmı ben tıkındımda:)

ayy canım sendemi bendensin bende ev taşıyacam eşyalar yine mahvolacak....kanda aç karnına olmasına gerek yok ki canım ben geçen yaptırdım sonmadılar açmısın tokmusun diye.CADIARZU

bence kendini yorma canım tehlikeli bu zamanlarda agır kaldırmak falan kan testi yaptırıken acmısın tokmusun diye sormadan yapıyorlar canım demekki önemli degil bence evde tasımayı dusunuyormussun bugun hemen yaptır ögleden sonnra al sonucu canım melegin gelmiş ama tasdiklensin dimi :1hug:

Valla haklısın ben bu ay kendmi hiç kasmadım, kasacak hal yok çünkü
Olursa olur olmazsa başka zaman napim, şutarafagitti
Allah hepimize hayırlı zamanda versin bebişimizi:Saruboceq:

o kadar eziyeti niye cektin ozaman canım ya:mymeka: hicbir calısma yapmicaktın bari saglıgını bozmasaydın :mymeka: sana söyleyecek söz bulamıyorum walla klava:

ayy canım sendemi bendensin bende ev taşıyacam eşyalar yine mahvolacak....kanda aç karnına olmasına gerek yok ki canım ben geçen yaptırdım sonmadılar açmısın tokmusun diye.CADIARZU

hosgeldin canım :1hug:

Aslında keşke hamiş olsam da işten çıksam zemuszemus
Akşam çalışıyım bari, kızma sen yeterki :sm_cool:

güzellllllllllllllvereliniortak aferin sana :1hug:

Ninik zorla kendini sende çalış
O kadar canını acıttın iğneydi şuydu buydu diye strese girdin bi sürü
Amma nazlı biizm bebişler gelemiyolar bi türlü
Olursa bebeğim Naz mı koysam ismini napsam:bbo:

yok ortalıkta ninik hanımmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile niiiiiiiiiiiniiiiiiiiiik papucu yarım cık dısarıya oynayalım kaydirigubbakcemile2

Ninikkkkkkkk lülülülülülü
ninikkkkkk lülülülülülü
ninikkkk sositososito
ninikkk laelaelaelaelae
Ninikkkkş akkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…