Niniki geçmem lazzım demi Kitty
Uyku saatini 3e düşüreyim en iyisi :1ninca:
arada kaynamıssın ozman :roflol::roflol:
bence sen canım cok calıs delikafaduldenhatta gece 4 saat uyu sadece :roflol::roflol:sırnaşık şey
Niniki geçmem lazzım demi Kitty
Uyku saatini 3e düşüreyim en iyisi :1ninca:
BENCE HİÇ UYUMA GÜZELİM 24 SAAT ÇALIŞ SEN.....delikafadulden
BAKIYORUM COSMOYU BULDUN BENİ UNUTTUN VALLA AŞKOLSUN.....klava:
Ah anacım yok yok
Bu ay bende tık yok
Yorgunluktan 4 gündür tık yok valla kafamçokkarıştı
Ah anacım yok yok
Bu ay bende tık yok
Yorgunluktan 4 gündür tık yok valla kafamçokkarıştı
iyiyim kittycim walla ne olsun ev taşıcam da gözümde bir büyüyor anlatamam:1shok:gidip kan testi versemmi die düşünüyorumda aç karına olması şartmı ben tıkındımda:)
kacırma bu gunleri canım ya yumurtlama gunlerinmiş :mymeka:bir fırsatını bul ve calıs lutfenklava: klava:
iyiyim kittycim walla ne olsun ev taşıcam da gözümde bir büyüyor anlatamam:1shok:gidip kan testi versemmi die düşünüyorumda aç karına olması şartmı ben tıkındımda:)
VALLA BENDE CANIM ASLINDA HİÇ UMUDUM YOK BİR HAFTADIR KOCAMIN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM DESEM YERİ YANİ O GELİYOR BEN UYUYORUM ZATEN.DOKTOR 2 GÜNDE BİR DEDİ YA HİÇ YAPMADIM BANA BİŞEYİ YAP DEDİKLERİNDE YAPASIM GELMİYOR İŞTE.BOŞUNA VURULDUMO SALAK İĞNEYİDE BİDE 80 LİRA PARA VERDİM ONA İLK İLİŞKİDE TUTTUYSA TUTTU YANİ ONUDA HİÇ SANMIYORUM.....:bbo:
VALLA BENDE CANIM ASLINDA HİÇ UMUDUM YOK BİR HAFTADIR KOCAMIN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM DESEM YERİ YANİ O GELİYOR BEN UYUYORUM ZATEN.DOKTOR 2 GÜNDE BİR DEDİ YA HİÇ YAPMADIM BANA BİŞEYİ YAP DEDİKLERİNDE YAPASIM GELMİYOR İŞTE.BOŞUNA VURULDUMO SALAK İĞNEYİDE BİDE 80 LİRA PARA VERDİM ONA İLK İLİŞKİDE TUTTUYSA TUTTU YANİ ONUDA HİÇ SANMIYORUM.....:bbo:
ayy canım sendemi bendensin bende ev taşıyacam eşyalar yine mahvolacak....kanda aç karnına olmasına gerek yok ki canım ben geçen yaptırdım sonmadılar açmısın tokmusun diye.CADIARZU
Aslında keşke hamiş olsam da işten çıksam zemuszemus
Akşam çalışıyım bari, kızma sen yeterki :sm_cool:
günaydın kıslarrr cosmocuk kittycik ninikcik nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?