arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

anlıorum canım insan şartlandırınca tersini gördüğünde hüsrana uğruyo bende aynı durumdayım yarın kesin olucam gibi geliyo adet hayırlısı kısmet nasip

arkadaşlar benim günüme daha var ama benim karnım çok ağrıyor acaba diyorum yunurtlama zamanım geldi onun içimi acaba anlamadım incirmi yapıyor ki incir kürü yapan varmı aranızda

kızlar bende geri sayıma başladım son 6 günüm kaldı... 3-4 gündür sol kasıgımda batmalar oluyor, gögülerimdeki hassasıyet çok şiddetli diil. birde bugun arkdaş gördü benı rengın solmuş dedi geçenki düşük yaptıgımdada rengım atmıştım... acaba dıyorum:) geçmezşimdi bu günler offf...

kızlar bişey sorcam benim aetime 5-6 gün var..göğüslerim damarlı ve çok hassas..kanımda ve gbeğimd batmalar oluyor da..en garibi de psikolojik anlamda çok hasssalaştım diğer aylarda hiç böle olmazdı..aşırı b kıskançlık var..anlamadım gitti..bunlar hamilellik belirtisi olabilir mi..acil yardım..:)

çikolata testin silik çıkmışsa ve kahve leke varsa umudunu kaybetme derim çünkü çoğu kişide kahve lekelenme oluyor.bekle bakalım arkası gelecekmi.

göğüslerin damarrlı olması hamilelik belirtisi ama işte kişiden kişiye değişiyor canım benimde bu ay göğüsleri damarlı. bakalım sonuç ne olucak.inşallah hamilesindir. allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim cnm..da şu kıskançlık baya bi eşime sıkıntılı geliyo..çok bunalttım garibi..herşeyden nem kapıyorum normal aylarda böle bişey yaşamadım..bu arada iremcm seninle aynı anlarda adetimiz galiba..inş beraber hamile kalırız:)))

inşallah canım benim 28 inde .senin ki ne zaman .ne kadar süredir istiyorsunuz canım siz.benim yaş 29 olduğu için biran önce olmasını istiyorum ben. 30 dan sonra vücudun dengesi değişiyor daha zor oluyor.yumurtlama problemleri oluyor.çok şükür şu an bi sıkıntı yok amayinede olmuyor .inallah hamileyizdir. bu aydan çok umutluyum ben.nasip

İremcim benimde günüm 28 inde bende 29 yaşındayım. ve bendede çok şükür bi problem yok. seninle çok benzer yani. ben 6aydır uğraşıyorum. ama eşimin iş durumundan dolayı çok düzenli değil. yumurtlama günleri bir araya gelmeye çalışıyoruz. bu ay ovulasyon testi dışında özel bişey yapmadık ama nedense bende bu aydan çok umutluyum. umarım bu benzerlik ayın 28 inde güsel haberlerle devam eder.:içelim:

Nagihan hgs çektirmek zormu?? biraz tırsıyorumda. çok can yakmıodur umarım!!!

Bilsercim bişey sorucam. Benim de günüm 27sinde normalde adetim geç olur erken olmazdı. Ama pazar akşamı lekelenmem oldu. Pazartesi açık sarı akıntı, Bugün de bi ara açık kahverengi akıntı geldi. onun haricinde normal akıntı bile yok... Sence lekelenme olabilir mi yoksa adet mi olyorum

canım ben lekelenme nasıl olur bilmiyorum. ama geç regl olduğunu söylüyosun. bence regl olamaz bu. bu kadar erken olamaz yani 1 hafta kala olmaz bence. senin yumurtlaman ayın 13-14 ünde felandır sanırım. yumurtlamadan sonraki 5-6 gün içinde yerleşme oluyormuş. seninkide bu tarihlere geliyor. bence yerleşme lekesidir bu inşalllllllaaaaaaahhhh:CüvCüv: benim yumurtlamam 14-15 iydi fakat hiç leke felan gelmedi
gerçi herkezde olmazmış ama. bence sende olmuş ayy hadi inş. takip edicem sizleri. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım.

kızlar benim de geçen ay göğsümde damarlar vardı hemde adetimin 16. gününden itibaren kesin hamileyim dedim ama adete 2 gün kala hepsi geçti, umarım sizin öle olmaz ben çok şartlanmıştım geçen ay o yüzden 3-4 gün kendime gelemedim kabullenemedim ... ama herşey Allahtan...

Nagihan hgs çektirmek zormu?? biraz tırsıyorumda. çok can yakmıodur umarım!!!

yok tatlım ya okadar değilsen kimseyi dinleme abartıyorlar tabiki hiç acı çekmessin demiyorum ama bayılacak kadar değil ben 2kere çektirdim düşünsene birde kapalıydı açık ameliyat oldum ameliyattan sonra tekrar çektirdim açılmışmı diye kendini sıkma rahat ol beni korkuttular zordurdum ayakta korkudan birde benim ilk çektirdiğimde kapalı çıkmıştı canım yanmıştı ilaç dolaşmayınca tekrar geri çekmişlerdi ilacı sen rahatol :teytey:

bilse canım hsg çektirmeden önce ağrı kesici al doktoruna söyle o seni yönlendirecektir.birde bir hafta önceden antibiyotik veriyorlar enfeksiyon oluşmasın diye benim doktorum vermemişti benimkisi sancılı oldu.arkadaşımın çok rahat geçmişti. ona hem antibiyotik ve hsg öncesi de ağrı kesici vermişlerdi. benim tüpler açık olduğu halde canım biraz yanmıştı. nagihanın dediği gibi rahat ol. ben çok kastım kendimi.

inşallah canım ya mutlu sonla nisanı sonlandırırız

doğru söylüyorsun her şey allahtan canım.işte hamile kalabilme psikolojisi yıpratıyor insanı ne yapalım işte adet günümüze kadar belirtilere umut bağlıyoruz. nasip. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sende

arkadaslar bende bırsey sormak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım ve 2 aydır bebek dusunuyoruz yumurtlama donemımde kı ılıskıden hemen sonra karnımda regl agrısına benzer agrılar olusuyor aranızda buna benzer seyler yasayan varsa bana yardımcı olabılırmı

cnm yumurtlama dönemınde o ağrı normal... benım hatta bu ay yumurtlama günümden 3-5gün sonrada devam etti ilişki esnasında rahatsız etti.. bildigin kadarıyla normal endişenlenme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…