arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar bişi sorcam günüme 6 gün var daha sizce döllenme olmuşsa ilişkini bi zararı olurmu şimdiden, ilk gebelıgımde ilişki sonrası kanamam geldı ve düşük teşhişikonmuştu neticede düşrdüm.. tesadüfmü bilmıyorum. sizler 5-6 gün kala ilişkinizde herhangi dıyet uyguluyormusnuz?

doktor veriyor söylemene gerek yok gerekli olan neyse veriyorlar

bana vermemişlerdi ama ve ozaman bu kadar tecrübeli değildim.senin doktorun sana vermiş olabilir . ama şu bir gerçekki her doktor aynı değildir. ve bazı şeyleri hatırlatmakta fayda vardır.sonuçta bilinçli olduğumuzu bilsinler. bazı doktorlar es geçebiliyorlar emin olabilirsin yaşadığım için çok iyi biliyorum. zaten doktor gerekeni yaparsa problem yok ama en azından arkadaşımız böyle bir durum olduğunu bilsn gerekirse doktoruna hatılrlatır

endişelenme canım bende de oluyor. hele bu ay çok şiddetliydi. bazı kişilerin yummurtaları çatladığı zaman ağrıları olabilirmiş. ben sormuştum doktoruma normal demişti.eğer sadece yumurtlama döneminde oluyorsa normal.

aryaa naber bende iki gün sonra arkandan geliyorum canımkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakma moralim çok bozuk bugünde test yaptım yine tek çizgi yine tek çizgi klava:

cnm moralini bozma bidahaki ay olur ilk ayın zaten.bende dr gidip yumurtlama günlerimi öğrenicem sen gittinmi hiç dr?

kızlar sağolun. doktor söylemezse bunlarla ilgili bişey ben söylerim. ama bana demiştiki regl inin bittiği hafta çekilir. bidahaki ay regl bitince gel. ee 1 hafta önceden antibiyotik veriyorlarsa neden bana öyle dediki. regl başlayınca gel antibiyotik vericem demesi gerekmezmiydi?

ıremcım tesekkurler cok yardımcı oldun benımde hemen moralım bozuluyodu regl agrılarım basladı dıye ama sadece 2 aydır bu sekılde oluyor o yuzden endıselenmıstım.

slm kızlarrr.benim günüm yarın ama bugün midem bulanıyor hafif akıntı var başım ağrıyor vede hiç çıkaramadığım beni hep adet olacağım zaman rahatsız eden 20lik dişlerimde ağrımaya başladı anlıycanız benim kırmızı kart yolda hatta süpriz yapıp bugün bile gelebilir nasip değilmiş buayda anlıycanız bekleyip dua etmeye devam...JASMıN nerdesin bugün hadi sen bari ver güzel haberi:a015:

ben regl oldum senağlama bi daha belirtilere felan inanmıcam asla sizlerle olmak güzeldi kızlar sağolun destekleriniz için aryaa ben doktora gitmedim canım önümüzdeki ayda olmassa o zaman gidicem öptüm

ben regl oldum senağlama bi daha belirtilere felan inanmıcam asla sizlerle olmak güzeldi kızlar sağolun destekleriniz için aryaa ben doktora gitmedim canım önümüzdeki ayda olmassa o zaman gidicem öptüm

cnm üzülme:teselli: herşeyde bir hayır vardır mesela benim bu aykalamamamda varmış çenem şişdi dişim ilihap yapmış.antibiotik kullanmak zorunda kaldım hamile olsaydım ağrıdan ölücektim ilaç içmek istemicektim.dr konusuna gelince biliomusun hamile kalmadan gidip çocuk düşündüğünü söyleyip kontrol olman lazım eğer bir enfeksiyon iştihap mantar sorunu varsa şimdiden çözersin cnm vakit kaybetmemiş olursun biliosunbunlar hamile kalmayı geciktiren şeyler.:1hug:moralini bozma tatlım.

bilser canım hsg adetten sonra çekiliyor .bazı doktorlar sanırım çektikten sonra antibiyotik veriyor.enfeksiyon için.ama ağrı kesici çekilmeden 30 dk önce içiliyor.hatta kas gevşetici kullananlar bile var. doktorunla görüş bakalım her ihtimale karşı yanıda ağrı kesicin olsun giderken eğer o gün çekilirsen hazırlıklı ol.inşallah gerek kalmaz bu ay hamile olursun

seni anlıyorum arkadaşım burda olduğumuza göre hepimizin durumu aynı.belirtitilere bağlanıyoruz umut ediyoruz. hüsrana uğruyoruz.bak ben 5 aylıkken kaybettim ikizlerimi. onları içimde hissetmşken.hareketlerini hissetmişken gittiler.. ama yine yılmadım allahın takdiri dedim.dualara sığındım. yüce rabbimiz sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmezmiş sevdiği kullarının sesini duymak hoşuna gidermiş. sevmediği kulununda duasını kabul edermiş sesini duymak istemezmiş.bizler sabrımızla sınanıyoruz. eminim bir kaç gün sonra daha iyi hissedeceksin bende hasta olduğumda bir kaç gün buruk oluyorum. sonra haydi tekrar çalışmalar

arkadaşım söylediğin zaman kızıyorlar ben çok karşılaştım seni orda rencide ediyor ben onun için söylemene gerek yok birde artık ilacsız o filmi çekemezenfeksiyon kapma riksi var sana nasıl öyle birşey uyguladı şaşırdım nezaman çektirdin sen hgs yi çokmu oldu bukadar cahil doktorlar varmıyaaaa:çok üzgünüm:

sakın odoktora gitme bence çünki senin mikrop kapma olasılığın var nedemek ya bendeyazdım bişeysöylemene gerek yok verirdedim ağrıkesici antibiyotik vermesi lazım istersen telefon aç dicem ama azarlıyorlar bence çektirmek istiyorsan başkadoktora git böyle böyle de

üzülme demek kolay ama sen yine de üzülme inş gelecek ay güzel haberlerini alırız
sağol canım kısmet nasip işi bu inşallah sizinki olur bu ay

haklısın canım kısmet işte hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aya kaldı umutlarım sanada çok geçmiş olsun evet bak varmış bir hayrı allah herşeyi zamanınına duruma göre ayarlar zaten önümüzdeki aydada seninle burda olucaz yani kaydirigubbakcemile3 inşallah güzel haberlerle geliriz önümüzdeki aya doktora adetim bitince giderim belki
sen hangi doktora gidiyosun aynı şehirde oturuyoruz ya ondan sordum

sağol canım Allah razı olsun destekleriniz için inşallah sizlerinki tutar bu ay sizden alırız güzel haberleri doğru rabbim herşeyin zamanını bilir ona göre verir benim bu ilk ayımdı zaten çok büyük bir ümitsizliğe düşmedim bende yılmıcam önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerle geliriz ama son günlerdede beklemek zor oluyo insan bişeye takınca hep aklnda o oluyo ben şimdiden gelecek ayın teslerini stokluyayım bari sonra tek tek almak zor oluyo kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz

JASMıNCıM hayırlısı her ay bir umutla bekleyip hüsrana uğramak insanı ister istemez yıkıyor ben ve burdaki çoğu arkadaş öyleyiz.benim 9. ayım her ay umutlanmıycam kafaya takmıycam diyorum ama regliye bir hafta kala başlıyor umutlar malesef zaten ben şaşırıyorum ben kafaya hiç takmadım bebeğim geldi diyen çok arkadaş var nasıl yapıyorlar nasıl takmamayı beceriyolar bilmiyorum ben beceremedim bir türlü ya insan yok yumurtladım mı yok çatladı mı ne gün beraber olsak veya her birlikteliğinde çocuk istemeye başlayınca düşünmeden edemiyor bu sefer tutu mu ayağa kalkamayım bunları düşünürken hiç kafaya takmamak nasıl olcak çözemedim.Ama dedim ya benimde yarın teşrif edecekler kırmızılar inş. etmezler diye dua etmekten başka yapacak bir şey malesef hiç birimiz için yok hayırlısı deyip bekliycez.fakat korkunç bir baş ağrım var kalktığımdan beri başka hiç bir belirtim yok o yüzden eminim gelceklerinden...ağrı kesici içmek istiyorum fakat ya varsa demekte kendimi alamıyorum işte her ay böyleydi inş. Allah biran önce hepimize gönderir meleklerimizi:Saruboceq:

vermiyor işte canım bazı doktorlar ben iki yıl önce çektirdim. çok şükür mikrop filan kapmadım ben. ama sancılı oldu. bu cahillikten değil de biraz baştan sağma iş yapıyorlar. doktor seçimi önemli. sorduğun zaman doğru çok bilmiş deyip azarlayan oluyor.ama mecbur sormak zorunda kalıyoruz. ben o zaman bu kadar tecrübeli değildim doktora tabiydim.valla kan ter içinde kaldım.masadan kalkıyordum nerdeyse.allahtan enfeksiyon kapmadım.düşünsene enfeksiyon kapmış olsan açık olan tüplerinde kapanır.şimdi artık doktora giderken hep araştırma yapıyorum.ve soruyorum.zaten o doktoru da değiştirdim.

sen kaç yaşındasın nagihanbeş. yıldır deniyorum yazmışsın sayfanın başında.hsg çektirmenin dışında bir şey yaptınmı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…