kızlarr adetime saatler kaldı henüz gelen giden yok :1closedeyes:
doktor veriyor söylemene gerek yok gerekli olan neyse veriyorlar
arkadaslar bende bırsey sormak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım ve 2 aydır bebek dusunuyoruz yumurtlama donemımde kı ılıskıden hemen sonra karnımda regl agrısına benzer agrılar olusuyor aranızda buna benzer seyler yasayan varsa bana yardımcı olabılırmı
aryaa naber bende iki gün sonra arkandan geliyorum canımkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakma moralim çok bozuk bugünde test yaptım yine tek çizgi yine tek çizgiklava:
bana vermemişlerdi ama ve ozaman bu kadar tecrübeli değildim.senin doktorun sana vermiş olabilir . ama şu bir gerçekki her doktor aynı değildir. ve bazı şeyleri hatırlatmakta fayda vardır.sonuçta bilinçli olduğumuzu bilsinler. bazı doktorlar es geçebiliyorlar emin olabilirsin yaşadığım için çok iyi biliyorum. zaten doktor gerekeni yaparsa problem yok ama en azından arkadaşımız böyle bir durum olduğunu bilsn gerekirse doktoruna hatılrlatır
ben regl oldum senağlama bi daha belirtilere felan inanmıcam asla sizlerle olmak güzeldi kızlar sağolun destekleriniz için aryaa ben doktora gitmedim canım önümüzdeki ayda olmassa o zaman gidicem öptüm
seni anlıyorum arkadaşım burda olduğumuza göre hepimizin durumu aynı.belirtitilere bağlanıyoruz umut ediyoruz. hüsrana uğruyoruz.bak ben 5 aylıkken kaybettim ikizlerimi. onları içimde hissetmşken.hareketlerini hissetmişken gittiler.. ama yine yılmadım allahın takdiri dedim.dualara sığındım. yüce rabbimiz sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmezmiş sevdiği kullarının sesini duymak hoşuna gidermiş. sevmediği kulununda duasını kabul edermiş sesini duymak istemezmiş.bizler sabrımızla sınanıyoruz. eminim bir kaç gün sonra daha iyi hissedeceksin bende hasta olduğumda bir kaç gün buruk oluyorum. sonra haydi tekrar çalışmalarben regl oldum senağlama bi daha belirtilere felan inanmıcam asla sizlerle olmak güzeldi kızlar sağolun destekleriniz için aryaa ben doktora gitmedim canım önümüzdeki ayda olmassa o zaman gidicem öptüm
bana vermemişlerdi ama ve ozaman bu kadar tecrübeli değildim.senin doktorun sana vermiş olabilir . ama şu bir gerçekki her doktor aynı değildir. ve bazı şeyleri hatırlatmakta fayda vardır.sonuçta bilinçli olduğumuzu bilsinler. bazı doktorlar es geçebiliyorlar emin olabilirsin yaşadığım için çok iyi biliyorum. zaten doktor gerekeni yaparsa problem yok ama en azından arkadaşımız böyle bir durum olduğunu bilsn gerekirse doktoruna hatılrlatır
kızlar sağolun. doktor söylemezse bunlarla ilgili bişey ben söylerim. ama bana demiştiki regl inin bittiği hafta çekilir. bidahaki ay regl bitince gel. ee 1 hafta önceden antibiyotik veriyorlarsa neden bana öyle dediki. regl başlayınca gel antibiyotik vericem demesi gerekmezmiydi?
sağol canım kısmet nasip işi bu inşallah sizinki olur bu ayüzülme demek kolay ama sen yine de üzülme inş gelecek ay güzel haberlerini alırız
cnm üzülme:teselli: herşeyde bir hayır vardır mesela benim bu aykalamamamda varmış çenem şişdi dişim ilihap yapmış.antibiotik kullanmak zorunda kaldım hamile olsaydım ağrıdan ölücektim ilaç içmek istemicektim.dr konusuna gelince biliomusun hamile kalmadan gidip çocuk düşündüğünü söyleyip kontrol olman lazım eğer bir enfeksiyon iştihap mantar sorunu varsa şimdiden çözersin cnm vakit kaybetmemiş olursun biliosunbunlar hamile kalmayı geciktiren şeyler.:1hug:moralini bozma tatlım.
seni anlıyorum arkadaşım burda olduğumuza göre hepimizin durumu aynı.belirtitilere bağlanıyoruz umut ediyoruz. hüsrana uğruyoruz.bak ben 5 aylıkken kaybettim ikizlerimi. onları içimde hissetmşken.hareketlerini hissetmişken gittiler.. ama yine yılmadım allahın takdiri dedim.dualara sığındım. yüce rabbimiz sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmezmiş sevdiği kullarının sesini duymak hoşuna gidermiş. sevmediği kulununda duasını kabul edermiş sesini duymak istemezmiş.bizler sabrımızla sınanıyoruz. eminim bir kaç gün sonra daha iyi hissedeceksin bende hasta olduğumda bir kaç gün buruk oluyorum. sonra haydi tekrar çalışmalar
arkadaşım söylediğin zaman kızıyorlar ben çok karşılaştım seni orda rencide ediyor ben onun için söylemene gerek yok birde artık ilacsız o filmi çekemezenfeksiyon kapma riksi var sana nasıl öyle birşey uyguladı şaşırdım nezaman çektirdin sen hgs yi çokmu oldu bukadar cahil doktorlar varmıyaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?