sen kaç yaşındasın nagihanbeş. yıldır deniyorum yazmışsın sayfanın başında.hsg çektirmenin dışında bir şey yaptınmı canım.
bende regl oldum kızlar :a015:
çok üzgünüm regl çok az geliyor bugün çok gelmesi gerekiyordu ama neyse bunuda takmıcam testte nasıl 2. çizgi çıkmıştı onuda düşünmek istemiyorum ovulasyonada yumurtlama günümede bakmıcam. kendime hobi edindim bugün malzeme siparişimi verdim bebek şekeri nikah şekeri kına kesesi yapcam. belki kafam dağılır. ofiste bile düşün düşün düşün artık kaldıramıcam ne zaman gelecekse gelsin üzüntüden dün çok ağladım ama kime faydası var kimseye. ağladığımla kaldım. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
canım ben dediğim gibi 5yıldır uğraşıyorum 5yıldırda doktor doktor dolaştım bursada gittim kaçtane burdada aynı bıktım benim tüplerim tıkalı çıktı ve yumurtalık kisti ortaya çıktı 20 kadar açık ameliyat geçirdim 2sene önce sonra 8ay önce tekrar hgs çektirdim emin olalım dedi doktorum açık çıktı doktorumu dğiştirdim ameliyat eden doktoru bıraktım bana hiç bir faydası olmadı sadece ameliyatett paraalmakiçin çok pişmanım ameliyatolmama senin dediğin gibi araştırmadan gittim yattım masayasenağlama
geçmiş olsun canım.çoğu doktorlar sadece ticari boyutunu düşünüyor.arkadaşım bir buçuk yıldoktorlara gitti aşılama yumurta takipleri meğerse tüpleri kapalıymış. hep para almak için oyalıyorlar.bende uğraşıyorum uzun zamandır.benden sonra evlenen arkadaşlarımın hep çocuğu oldu.üstüne eltim evlenir evlenmez çocuk yaptı peş peşe. zor bir durum inşallah rabbim bizede nasip eder.ben eşim için çok istiyorum. onu baba olarak görmek ve bu mutluluğu ona yaşatmak için. tek hatam çok korunmak oldu.dört yıla yakın korunduk tabi bu eşimle ortak kararımızdı.
JASMİNCİM hayırlısı her ay bir umutla bekleyip hüsrana uğramak insanı ister istemez yıkıyor ben ve burdaki çoğu arkadaş öyleyiz.benim 9. ayım her ay umutlanmıycam kafaya takmıycam diyorum ama regliye bir hafta kala başlıyor umutlar malesef zaten ben şaşırıyorum ben kafaya hiç takmadım bebeğim geldi diyen çok arkadaş var nasıl yapıyorlar nasıl takmamayı beceriyolar bilmiyorum ben beceremedim bir türlü ya insan yok yumurtladım mı yok çatladı mı ne gün beraber olsak veya her birlikteliğinde çocuk istemeye başlayınca düşünmeden edemiyor bu sefer tutu mu ayağa kalkamayım bunları düşünürken hiç kafaya takmamak nasıl olcak çözemedim.Ama dedim ya benimde yarın teşrif edecekler kırmızılar inş. etmezler diye dua etmekten başka yapacak bir şey malesef hiç birimiz için yok hayırlısı deyip bekliycez.fakat korkunç bir baş ağrım var kalktığımdan beri başka hiç bir belirtim yok o yüzden eminim gelceklerinden...ağrı kesici içmek istiyorum fakat ya varsa demekte kendimi alamıyorum işte her ay böyleydi inş. Allah biran önce hepimize gönderir meleklerimizi:Saruboceq:
çok üzgünüm regl çok az geliyor bugün çok gelmesi gerekiyordu ama neyse bunuda takmıcam testte nasıl 2. çizgi çıkmıştı onuda düşünmek istemiyorum ovulasyonada yumurtlama günümede bakmıcam. kendime hobi edindim bugün malzeme siparişimi verdim bebek şekeri nikah şekeri kına kesesi yapcam. belki kafam dağılır. ofiste bile düşün düşün düşün artık kaldıramıcam ne zaman gelecekse gelsin üzüntüden dün çok ağladım ama kime faydası var kimseye. ağladığımla kaldım. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
haklısın canım kısmet işte hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aya kaldı umutlarım sanada çok geçmiş olsun evet bak varmış bir hayrı allah herşeyi zamanınına duruma göre ayarlar zaten önümüzdeki aydada seninle burda olucaz yani kaydirigubbakcemile3 inşallah güzel haberlerle geliriz önümüzdeki aya doktora adetim bitince giderim belki
sen hangi doktora gidiyosun aynı şehirde oturuyoruz ya ondan sordum
aaaaa biz aynı şehirdemi oturuyoruz cnm ya bursadamısın sende yazmıo ya da ben görmedim.cnm ilk gebeliğimde jimere gittim sorun çıkıncada bir prof.yalçın kimya gittim fsm de ama kazık biraz.ama çok iyi bir dr işinin ehli o yüzden pahalı zaten.yanlız eşim iş değiştirdi özel siigortam var artık acıbademe gitmek istiyorum fakat iyi dr varmı bilmiyorum cnm.yanlız jimeri tavsiye ederim temiz bir yer kürtajımı orda oldum.sigortalılarada bakıolar artık.sen nerdesin bursada?fisfisfis
merhabalarr.. meleğim gelmiş
az önce test yaptım
merhabalarr.. meleğim gelmiş
az önce test yaptım
ayy hayırlı olsun canım yaaaa kaydirigubbakcemile3 güle güle büyüt bebişini çok sevindim senin adına en azından içimizden birinin mutlu haberini aldık hihoyyythihoyyyt
balsurat sen napıyosun bende kırmızı kartı gördüm
ayy hayırlı olsun canım yaaaa kaydirigubbakcemile3 güle güle büyüt bebişini çok sevindim senin adına en azından içimizden birinin mutlu haberini aldık hihoyyythihoyyyt
balsurat sen napıyosun bende kırmızı kartı gördüm
sırnaşık şeyıiyiym canım sen nasılsın .:asigim:Hepimizz kırmızılandıkk.Olsun kırmızıları görmekte bir ayrıcalıktır:lepi:
kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim... allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallahkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?