arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende regl oldum kızlar :a015:
çok üzgünüm regl çok az geliyor bugün çok gelmesi gerekiyordu ama neyse bunuda takmıcam testte nasıl 2. çizgi çıkmıştı onuda düşünmek istemiyorum ovulasyonada yumurtlama günümede bakmıcam. kendime hobi edindim bugün malzeme siparişimi verdim bebek şekeri nikah şekeri kına kesesi yapcam. belki kafam dağılır. ofiste bile düşün düşün düşün artık kaldıramıcam ne zaman gelecekse gelsin üzüntüden dün çok ağladım ama kime faydası var kimseye. ağladığımla kaldım. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

sen kaç yaşındasın nagihanbeş. yıldır deniyorum yazmışsın sayfanın başında.hsg çektirmenin dışında bir şey yaptınmı canım.

canım ben dediğim gibi 5yıldır uğraşıyorum 5yıldırda doktor doktor dolaştım bursada gittim kaçtane burdada aynı bıktım benim tüplerim tıkalı çıktı ve yumurtalık kisti ortaya çıktı 20 kadar açık ameliyat geçirdim 2sene önce sonra 8ay önce tekrar hgs çektirdim emin olalım dedi doktorum açık çıktı doktorumu dğiştirdim ameliyat eden doktoru bıraktım bana hiç bir faydası olmadı sadece ameliyatett paraalmakiçin çok pişmanım ameliyatolmama senin dediğin gibi araştırmadan gittim yattım masayasenağlama

üzülme demek isterim ama olmuyor inşallah önümüzdeki ay olur inşallah nezamandır istiyorsun canım olmama nedeni nesenağlama

geçmiş olsun canım.çoğu doktorlar sadece ticari boyutunu düşünüyor.arkadaşım bir buçuk yıldoktorlara gitti aşılama yumurta takipleri meğerse tüpleri kapalıymış. hep para almak için oyalıyorlar.bende uğraşıyorum uzun zamandır.benden sonra evlenen arkadaşlarımın hep çocuğu oldu.üstüne eltim evlenir evlenmez çocuk yaptı peş peşe. zor bir durum inşallah rabbim bizede nasip eder.ben eşim için çok istiyorum. onu baba olarak görmek ve bu mutluluğu ona yaşatmak için. tek hatam çok korunmak oldu.dört yıla yakın korunduk tabi bu eşimle ortak kararımızdı.

aynen canım arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var hatta ikinciyi doğuryorlar benden sonra evlenenlerin de ben de aşılam yaptırdım tutmadı ondan sonra gitmedim 3aydır doktora gitmiyorum sen incir kürünü denednmi ben şimdi onu içip yiyorum hamile kalan var

haklısın canım kısmet işte hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki aya kaldı umutlarım sanada çok geçmiş olsun evet bak varmış bir hayrı allah herşeyi zamanınına duruma göre ayarlar zaten önümüzdeki aydada seninle burda olucaz yani kaydirigubbakcemile3 inşallah güzel haberlerle geliriz önümüzdeki aya doktora adetim bitince giderim belki
sen hangi doktora gidiyosun aynı şehirde oturuyoruz ya ondan sordum

aaaaa biz aynı şehirdemi oturuyoruz cnm ya bursadamısın sende yazmıo ya da ben görmedim.cnm ilk gebeliğimde jimere gittim sorun çıkıncada bir prof.yalçın kimya gittim fsm de ama kazık biraz.ama çok iyi bir dr işinin ehli o yüzden pahalı zaten.yanlız eşim iş değiştirdi özel siigortam var artık acıbademe gitmek istiyorum fakat iyi dr varmı bilmiyorum cnm.yanlız jimeri tavsiye ederim temiz bir yer kürtajımı orda oldum.sigortalılarada bakıolar artık.sen nerdesin bursada?fisfisfis

evet aynen öyle canım ama yalnız değilsin aynı durumdayız bak paylaşacağımız insanlar var bunu olmazsa olmasın diye düşünmemiz gerekiyo ve bunu planlı birşekilde yapmaya çalışmamamız gerekiyo sanırım ama oda dediğin gibi çok zor canım hayırlısı artık bakalım bende bu ay gün saymıcam artık diyorum ama eminim yine dayanamıcam ama allahtan bunu paylaşabileceğim güzel arkadaşlar edindim burda

kızz sen delimisinnnn klava: bu kadar yıpratılırmı hiç tıp o kadar ilerlediki aslında biz ne kadar şanslıyız en olmucak insanların bile oluyo çocuğu tıp sayesinde bak sende yumurtlama felan tamammış canım bu kadar stres ypma lütfen bak yalnız değilsin aynı hüsrana bende uğradım ama umudum bitmedi önümüzdeki aya inşallahh burda hamiş haberlerini veririz

aryaa cım sana özel msj atıyorum canım bakarsın

ben bu ay denemeyi düşünüyorum kürleri .hamile kalamazsam başlayacağım soğan kürü ve incir kürünü biraz araştırmıştım.bu kürleri deneyip hamile kalan varmış bende duydum. sen sadece incir kürümü uyguluyorsun. soğan kürünü düşünmüştüm ben ama birde saraçoğlunun sitesinde sanki ikisini beraber kullanan birileri vardı. soğan iltihapı atıyormuş incir de yumurtaları geliştiriyormuş tam emin değilim ama tekrar bakmam lazım. ayın 28 gelsın bakalım.başlarız bitanesine

ya ben zaten fazlada bir zaman kaybetmek istemiyorum. bir sorun yok ama normalde korunmasız 1 yıl çocuk olmayınca açıklanamayan infertilite teşhisi koyuuyarlar.3 yıl oldu bir şey yok ortada. tüp bebek yaptıdım hemen tuttu.yumurtamı döllenmiyo acaba anlamadım.bu ay başlayım dedim ben ankaralı olduğum için oraya gidiyorum doktorum başlamadı.tüp bebek sonrası ve düşük sonrası hamile kalan çok oluyor dedi.iyi bir doktor başkası olsa para kazanmak için hemen başlardı. hazirana kadar süre verdim kendime. doktor eylül dedi ama ne bileyim çok zaman kaybetmek istemiyorum.zaten yumurtalık takibi yapmak ta sıkıyor insanı sanki görev gibi oluyor.bakalım bu ay biraz farklı metod uyguladım. sonuç ne olucak

:1hug:Canımm hakkında hayırlısı olsunn.Bilirimm testin silik çizgi çıkıp sonradan hayal kırıklığı yaşanmasını ..3 defa başıma geldii bende test mağduruyum.

merhabalarr.. meleğim gelmiş
az önce test yaptım

ayy hayırlı olsun canım yaaaa kaydirigubbakcemile3 güle güle büyüt bebişini çok sevindim senin adına en azından içimizden birinin mutlu haberini aldık hihoyyythihoyyyt
balsurat sen napıyosun bende kırmızı kartı gördüm

irem gerçekten ilk denemede tututu mu bizim de açıklanamayan kısırlık.hiç sorun yok..Allahım umut oldun bana.kaç yaşındasın?

sırnaşık şeyİiyiym canım sen nasılsın .:asigim:Hepimizz kırmızılandıkk.Olsun kırmızıları görmekte bir ayrıcalıktır:lepi:
kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim... allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallahkaydirigubbakcemile5

sırnaşık şeyıiyiym canım sen nasılsın .:asigim:Hepimizz kırmızılandıkk.Olsun kırmızıları görmekte bir ayrıcalıktır:lepi:
kaydirigubbakcemile3

evet kız rahatladım valla heeee geldi gelecek olayından kurtuldum kaydirigubbakcemile3hihoyyyt şimdi otuz gün var önümde her güne bir test alacam daha çalışmalara başlamadan bile yaparım heralde testi o kadar kafayı yedim hihoyyyt-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…