ya ben zaten fazlada bir zaman kaybetmek istemiyorum. bir sorun yok ama normalde korunmasız 1 yıl çocuk olmayınca açıklanamayan infertilite teşhisi koyuuyarlar.3 yıl oldu bir şey yok ortada. tüp bebek yaptıdım hemen tuttu.yumurtamı döllenmiyo acaba anlamadım.bu ay başlayım dedim ben ankaralı olduğum için oraya gidiyorum doktorum başlamadı.tüp bebek sonrası ve düşük sonrası hamile kalan çok oluyor dedi.iyi bir doktor başkası olsa para kazanmak için hemen başlardı. hazirana kadar süre verdim kendime. doktor eylül dedi ama ne bileyim çok zaman kaybetmek istemiyorum.zaten yumurtalık takibi yapmak ta sıkıyor insanı sanki görev gibi oluyor.bakalım bu ay biraz farklı metod uyguladım. sonuç ne olucak
merhabalarr.. meleğim gelmiş
az önce test yaptım
irem gerçekten ilk denemede tututu mu bizim de açıklanamayan kısırlık.hiç sorun yok..Allahım umut oldun bana.kaç yaşındasın?
irem biliyomusun aynı senin bu durumunu yaşayan bi tanıdığım var hiç bir sorunları olmadan yedi sene çocukları olmadı gitmedikleri doktor kalmadı ama hep aynı cevap sorun yok Allahtan diye sonra yedi sene sonrasında kendiliğinden çocukları oldu şokkk yaşadılarr sonra arkasından bir yıl sonra yine hamile kaldı ikinci çocukları olduu hiç beklemeden yani her işte bir hayır var ve gerçekten birazda Allahın işi bu canım sadece Allaha sığın ve dua et o doğru zamanı biliyor ve eminim sende seviniceksin sadece isyan etme ve dua et olurmu canım bizde duacınız inşallah tez zamanda alırsın sende yavrunu kucağına ama umudunuda hiç bir şekilde kaybetme çok fazlada kaptırma biraz zamana bırakmamız lazım ben daha ilk aylarım olduğu için bu kadar tez canlılık yapıyorum sanırım başarabilirsem bende kafama takmıcam Allah ne zaman yazdıysa o zaman gelir yaratan o sonuçta
canım zaten rabbime olan inancım beni ayakta tutuyor.sabrını veriyor .içimdeki ses kendiliğinden olacak diyor. acele edişim yazları ankaraya gidiyorum . orda kalıyorum. o yüzden. benim bebeklerim aynı anda düşmedi biliyomusunuz arkadaşlar. bitanesi 15 gün daha durdu içimde. ve diğer bebeğin eşini alamadılar. doktor hayati tehliken var dedi.rahmini kaybedebilirsin dedi. ama ben gittiği kadar gitsin dedim .ona zarar vermelerine izin vermedim. sürekli enfeksiyon olumasın diye iantibiyotik verdiler. doktor doğuma kadar hastanedesin dedi.annelik çok kısa sürede yaşasam farklı bir duygu. ama bebeğim malesef durmsdı.rabbim sabrını verdi. ama içim rahat en azından suni sancı verdirip ben sebep olmadım. o zaman daha çok üzülürdüm.rabbim verdi rabbim aldı. inanıyorum yine verecek
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrr...ÖZGE arkadaşım tebrikler Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin nazarlardan korusun inş.REGLİSİ gelen arkadaşlar arkanızdan bende bugün geliyorum ne yapalım bir aydaha bekleriz yeterkiRABBİM sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize:Saruboceq:nagihancım sen beni şimdiden sil istersen listeden çünkü sabah kalktım benim belirtiler başladı karnım ağrıyor ve sürekli gelcekmiş gibi,zaten ben her ay regli olcamı bir gün yada iki gün önce rüyyamda görürüm taki bekarlığımdan beri ve mutlakada ertesi gün olurum bugün sabah namazı kılıp yattım ve malesef gördüm yinekafamçokkarıştı hadi bekarken işe yarıyodu ama şimdi kabusum oldu ben görmek istemiyorum artık bu rüyyayı yaayasakkelime
ya kızlar aşılama yapılmıştı ban bugün 10.günüm.12.günde belli oluyoo ya sonuşş dayanamadım test yaptımm 2.çizgii çok çok çooook açık belli belirsiz çıktıı.sizce bu ne oluyooo.yardıım lütfenn
ya kızlar aşılama yapılmıştı ban bugün 10.günüm.12.günde belli oluyoo ya sonuşş dayanamadım test yaptımm 2.çizgii çok çok çooook açık belli belirsiz çıktıı.sizce bu ne oluyooo.yardıım lütfenn
günaydın kızlar varmı hamiş haberii merak ediyorum haberlerinizi bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?