haklısın canım ben bilmiorum hiç yaşamadığım için ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyor diyorlar yaşayanlar Allahtan ümit kesilmez hepimiz için hayırlısı olsun bu ay olmassa önümüzdeki ay olsun inşallaahhh yılmak yok üzülmekte yok bak o istemeden olanlar kafalarına takmadıkları için oluodur bence cidden biz burda yırtınıoruz bebişimiz olsun die millete bak allahtan eşim o konuda benden daha çok istekli ona beş tane olsa farketmez ister yani kaydirigubbakcemile3 neyse biz Allahın izniyle bi tanesini bulalımda inşallah benim umudumda önümüzdeki aya kaldı bi an önce reglimin bitmesini istiorum şimdide olsun böle beklemek bu heycanlar bile güzel bence her evresi güzeldir hamişliğin öncesi sonrası hepsi tadını çıkaralım kaydirigubbakcemile3 bizimde olur inşallahhhsağol jasmincim inş. dediğin gibi olmam ama zaman geçtikçe o kadar emin oluyorum ki belime karnıma ağrılar girip girip gidiyolar ve söylemesi ayıp bu sefer akıntımda var niyese hayırlısı biliyomusun bu ara çevremden de hamiş haberi baya oluyor az önce yine aldım ya anlamadığım bazen ne biliyomusun az önce komşu 4. hamiş diyorlar ama hiç istemiyomuş çok üzgünmüş Rabbim istemeyenlereveriyor genelde acaba neden demekten alıkoyamıyorum kendimi yine geçen günde bir arkadaş2.hamile olduğunu öğrendi 1.5 yaşlarında bir oğlu var omnunda kocası aldırcan diye tuturmuş tartışmışlar telefonda çok ağladı kendi ben istiyorum onun günahını çekemem diye Allahtan gece oturup konuşmuşlar ikna olmuş beyfendi ya bizde olsun diye deli oluyoruz ama olan biten yok vardır bunda da bir hayır demekten başka çaremiz de yokkkkkkkkkkk
gün sayıyorum canım 28 regl günüm.dualarınıza ihtiyacım var. ilk burda paylaşacağım.test almamak için kendimi zor tutuyorum. doğru sonuç için beklemeliyim. erken yapınca çıkmadığı zaman insan hala umut besliyor çünkü.sonra iki defa üzülüyorsun.
inşallah canım Allah hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize :Saruboceq:4 gün var belkiyom inşallah hamileyimdir..sabırsızlıkla bekliyorum..
arkadaşlar benim de 2 gün var adetime çok heyecan var bu ay içimde inşallah boş çıkmaz hepimiz güzel haberler veririz bu ay.
kızlar benim de adetime 4-5 gün var..hayırlısıbakalımm..bekliyorum bakalımm ümitlenmk de istemiyorum ama bugün akşamüsü biraz uyuyayım dedim kalkınca aniden midem bulandı..öğürdüm ama kumadım.hayırlısı bakalım..dier belirtilerim de var hayırlısı..
kızlar benim de adetime 4-5 gün var..hayırlısıbakalımm..bekliyorum bakalımm ümitlenmk de istemiyorum ama bugün akşamüsü biraz uyuyayım dedim kalkınca aniden midem bulandı..öğürdüm ama kumadım.hayırlısı bakalım..dier belirtilerim de var hayırlısı..
diğer belirtilerin ne benimde 5 gün var. benim akıntım fazlalaştı. birde sol kasığımda sanki zaman zaman pıt pıt bir şey atıyor böyle seyrime gibi
slm arkadasim ayni o kasikta pit pit olan sey bendede oluyodu hastaligima yakin gunlerde sonra hastaligimin gunu asir sanci oldu dedim kesin olacam ama bugun 7 gun gecti uzerinden olmadim goguslerimde asiri sisti hafif indi kasik agrim yok ama arada ciz ciz oluyo mide bulantim olmadi yarin hastaneye gidip yahlil yaptiracam daha evde bile yapmadim heyecanliyim
slm arkadasim ayni o kasikta pit pit olan sey bendede oluyodu hastaligima yakin gunlerde sonra hastaligimin gunu asir sanci oldu dedim kesin olacam ama bugun 7 gun gecti uzerinden olmadim goguslerimde asiri sisti hafif indi kasik agrim yok ama arada ciz ciz oluyo mide bulantim olmadi yarin hastaneye gidip yahlil yaptiracam daha evde bile yapmadim heyecanliyim
kimse yokmu isimlerinizi görüyorum.jasmin nagihan pringles
hadi bakalım hamileler çoğalıyor inşallah sende hamiş kalırsın:CüvCüv:
dualarımız sizinle haaaaaaaaaa sizde hamile kalırsanız bize dua edeceksiniz:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?