arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

4 gün var belkiyom inşallah hamileyimdir..sabırsızlıkla bekliyorum..

4 gün kaldı arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah hanileyimdir:)

ABYOSUN a.s
Arkadaşım hoşgeldin aramıza negibi belirtilerin var inşallah hamilesindir nekadardır istiyotsun

arkadaşlar benim de 2 gün var adetime çok heyecan var bu ay içimde inşallah boş çıkmaz hepimiz güzel haberler veririz bu ay.

haklısın canım ben bilmiorum hiç yaşamadığım için ama hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı oluyor diyorlar yaşayanlar Allahtan ümit kesilmez hepimiz için hayırlısı olsun bu ay olmassa önümüzdeki ay olsun inşallaahhh yılmak yok üzülmekte yok bak o istemeden olanlar kafalarına takmadıkları için oluodur bence cidden biz burda yırtınıoruz bebişimiz olsun die millete bak allahtan eşim o konuda benden daha çok istekli ona beş tane olsa farketmez ister yani kaydirigubbakcemile3 neyse biz Allahın izniyle bi tanesini bulalımda inşallah benim umudumda önümüzdeki aya kaldı bi an önce reglimin bitmesini istiorum şimdide olsun böle beklemek bu heycanlar bile güzel bence her evresi güzeldir hamişliğin öncesi sonrası hepsi tadını çıkaralım kaydirigubbakcemile3 bizimde olur inşallahhh

dualarımız seninle inşallah alırsın güzel haberi ama olmasada üzülmek yok aylar çuvala girmedi ya kaydirigubbakcemile3 inşallah ama bu ay alırsın haberi bencede test yapma bekle kendini buna odaklama seni çok iyi anlıorum geçmez sana şu altı gün ama hayırlısı canım stres yapma olacağına bırakmaya çalış

4 gün var belkiyom inşallah hamileyimdir..sabırsızlıkla bekliyorum..
inşallah canım Allah hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize :Saruboceq:

arkadaşlar benim de 2 gün var adetime çok heyecan var bu ay içimde inşallah boş çıkmaz hepimiz güzel haberler veririz bu ay.

olsun bu heycanlarda çok güzel boş çıksa bile üzülme daha zaman çok Allahın izniyle bizimde olur bebişimiz ama inşallah hamişsindir canım hamiş olduğumuzda bu bekleyişlerde güzel gelicek bize

kızlar benim de adetime 4-5 gün var..hayırlısıbakalımm..bekliyorum bakalımm ümitlenmk de istemiyorum ama bugün akşamüsü biraz uyuyayım dedim kalkınca aniden midem bulandı..öğürdüm ama kumadım.hayırlısı bakalım..dier belirtilerim de var hayırlısı..

canım o belirtiler biraz psikolojikte oluo bende bu ay hamile gibi yaşadım resmen her türlü belirtisini yaşadım ama hamiş diilmişim çok fazla takma belki hamilesindir inşallah öledir

diğer belirtilerin ne benimde 5 gün var. benim akıntım fazlalaştı. birde sol kasığımda sanki zaman zaman pıt pıt bir şey atıyor böyle seyrime gibi

diğer belirtilerin ne benimde 5 gün var. benim akıntım fazlalaştı. birde sol kasığımda sanki zaman zaman pıt pıt bir şey atıyor böyle seyrime gibi

slm arkadasim ayni o kasikta pit pit olan sey bendede oluyodu hastaligima yakin gunlerde sonra hastaligimin gunu asir sanci oldu dedim kesin olacam ama bugun 7 gun gecti uzerinden olmadim goguslerimde asiri sisti hafif indi kasik agrim yok ama arada ciz ciz oluyo mide bulantim olmadi yarin hastaneye gidip yahlil yaptiracam daha evde bile yapmadim heyecanliyim

inşallah hamile kalırırsın tatlım ya dua edeceğiz sana :CüvCüv::teytey:

ay nasıl durdun 7 gün yarın mutlaka haber ver bana. inşallah hamilesindir

hadi bakalım hamileler çoğalıyor inşallah sende hamiş kalırsın :CüvCüv:
dualarımız sizinle haaaaaaaaaa sizde hamile kalırsanız bize dua edeceksiniz:teytey::teytey:

hadi bakalım hamileler çoğalıyor inşallah sende hamiş kalırsın :CüvCüv:
dualarımız sizinle haaaaaaaaaa sizde hamile kalırsanız bize dua edeceksiniz:teytey::teytey:

etmezmiyiz canım valla burasıda olmasa. insan burada çok rahatlıyor gerçekten. bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan insanlar anlar.

ayy cok tesekkurler dualariniz icin insallah hayirlisi haber verrim ALLAH sizlerede en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah ikizer ikizer

hadi arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur.geçen sen 25 nisanda öğrenmiştim bende hamile olduğumu.2009 ocak annesiyim.şimdi bir oğlum var.eğer bu ayda hamile kalırsanız 2010 ocak annesi olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…