etmezmiyiz canım valla burasıda olmasa. insan burada çok rahatlıyor gerçekten. bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan insanlar anlar.
hadi arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur.geçen sen 25 nisanda öğrenmiştim bende hamile olduğumu.2009 ocak annesiyim.şimdi bir oğlum var.eğer bu ayda hamile kalırsanız 2010 ocak annesi olacaksınız.
burdayım tatlım nasılsın iyimisin belirtiler varmış galiba:teytey::teytey:
hadi arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur.geçen sen 25 nisanda öğrenmiştim bende hamile olduğumu.2009 ocak annesiyim.şimdi bir oğlum var.eğer bu ayda hamile kalırsanız 2010 ocak annesi olacaksınız.
atrkadaşım hayırlı uğurlu olsun evladınla negüzel kucağına almışsın tebrikler ama sen biraz hızlı gidiyorsun galiba bidur 2ciye araversen hamilemisin yoksa
irem akımtım var demişsin benımde var ama sarı senın ki ne renk ? kızlr birde dün gece acayıp belim ağrıdı aynı reglı ağrısıydı ama daha 5 gün var ve hep gününde ağrırdı ? sizdede varmı böyle ağrı? gögüslerimdeki hassasıyet de azaldı illa olması lazım mı herkes te, belki benımmeleğim gögsümü ağrıtmıcak olamazmı :) ALLAH söyletti galıba
ayy ne tatlısın ya söylediklerinden heycanlandım valla bu kk daki kadınlar insanı fazlasıyla kışkırtıyo çocuk düşünmeyen bile buraya girip çocuk yapası gelir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?