arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

etmezmiyiz canım valla burasıda olmasa. insan burada çok rahatlıyor gerçekten. bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan insanlar anlar.

ay çok sevindim şimdi bu sözüne doğru söylüyorsun canım yiki böyle bir konu açmışım herkes belirtilerini yazıyor istediği gibi beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı tşr ederim:enbuyukkk::enbuyukkk:

ayy ne guzel bi duygu birden kendime ithaf ettim 2010 ocak annesi diyede ne hos oldu rabbim hayirlisini versin:CüvCüv:

burdayım tatlım nasılsın iyimisin belirtiler varmış galiba:teytey::teytey:

var ama inşallah psikolojik değildir. benim akıntım fazlalaştı. kasığımda seyrime var. birde içimde kuvvetli bir şekilde hamile olduğumu hissediyorum. her zamankinden farklı bu sefer. benim midem hep bulanır zaten . ama şu akıntı ve seyrime ilk defa oluıyor.birde beş gün önce ağrılarım vardı adet olacakmış gibi şimdi yok. normalde iki gün önce ağrıyordu

atrkadaşım hayırlı uğurlu olsun evladınla negüzel kucağına almışsın tebrikler ama sen biraz hızlı gidiyorsun galiba bidur 2ciye araversen hamilemisin yoksa

valla iyiki açmışsın diğer yerlerdede dolaşıyorum ama en çok burayı seviyorum ben.

arkadaşlar benim de beş günüm var bu ay da tutmazsa beş ay olacak bakalım herkese allahtan hayırlısı inşallah artık mitlenmiyorum eskisi gibi!ama ne hikmetse adetime dört beşgün varken sabırsızlanıyorum bakalım ne olacakfisfisfis

irem akımtım var demişsin benımde var ama sarı senın ki ne renk ? kızlr birde dün gece acayıp belim ağrıdı aynı reglı ağrısıydı ama daha 5 gün var ve hep gününde ağrırdı ? sizdede varmı böyle ağrı? gögüslerimdeki hassasıyet de azaldı illa olması lazım mı herkes te, belki benımmeleğim gögsümü ağrıtmıcak olamazmı :) ALLAH söyletti galıba

atrkadaşım hayırlı uğurlu olsun evladınla negüzel kucağına almışsın tebrikler ama sen biraz hızlı gidiyorsun galiba bidur 2ciye araversen hamilemisin yoksa

yok canım ne hamilesi 2.epey bir ara veririm henüz iğne yataklarımın morlukları geçmedi.belki ikinciyi düşünmem bile.allah evladıma güzel uzun ömür versin.

canım akıntın başlamış belki hamile kalırsın bak hep akıntısı başlayanlar hamiş oluyor gögüslee takılma beni 2ay kandırdılar damarlar çıktı dedim hamileyim ama malesef hastalanmıştım

ayy ne tatlısın ya söylediklerinden heycanlandım valla bu kk daki kadınlar insanı fazlasıyla kışkırtıyo çocuk düşünmeyen bile buraya girip çocuk yapası gelir kaydirigubbakcemile3

ayy ne tatlısın ya söylediklerinden heycanlandım valla bu kk daki kadınlar insanı fazlasıyla kışkırtıyo çocuk düşünmeyen bile buraya girip çocuk yapası gelir kaydirigubbakcemile3

haklısın bende kk sayesinde cesaret ettim hamile kalmaya.burası olmasaydı zor düşünürdüm çünkü iki düşük yaşadım ve kan pıhtılaşmam vardı.burdaki arkadaşlar sayesinde cesaretlendim.

arkadaşlar belim ve göğüslerim acayip ağrıyor..3 gün var ama umutlanmak istemiyorum..her ay aynısını yaşamak ve ümitlenip üzülmek..inşallah hamileyimdir

4 ay önce kayınvalidemi kaybettik çok fazla üzüldük..2 ayda hastalığıyla hatanelerde koşturduk..daha yeni yeni kendimize geldik aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…