iremcim başka topikleri okuyodum canım görmedim yazdığını
ben bu ayda bu güzel haberi alamadım ama Rabbim inş. bekleyen arkadaşlarıma bu sevinci bu ay nasip eder.reglisi gelenlerde bidahaki aya inş. kızlar..PRİNGLES hadi hayırlısı canım inş. güzel haberle dönersin bekliyoruz:CüvCüv:
irem akımtım var demişsin benımde var ama sarı senın ki ne renk ? kızlr birde dün gece acayıp belim ağrıdı aynı reglı ağrısıydı ama daha 5 gün var ve hep gününde ağrırdı ? sizdede varmı böyle ağrı? gögüslerimdeki hassasıyet de azaldı illa olması lazım mı herkes te, belki benımmeleğim gögsümü ağrıtmıcak olamazmı :) ALLAH söyletti galıba
kizlar selam bana dua edin ben tahlile gidiyorum hastaneye insallah hamisimdir hayirlisiysa tabi saglikli evlatlar nasip eder rabbim insallah bugun adeti gunumden 8 gun gecti hic test yapmadim cok heyecanliyim gecen ay baslamistik denemeye hayirlisi
4 ay önce kayınvalidemi kaybettik çok fazla üzüldük..2 ayda hastalığıyla hatanelerde koşturduk..daha yeni yeni kendimize geldik aslında..
slm kızlarrrrrr...NAGİHANCIM beni listeden silebilirsin benim davetsiz misafir az önce geldi malesef anacım yüzsüz kovuyom kovuyom yine geliyor ben kovmakatan bıktım o kovulmaktan bıkmıyorrrrkötükedihüsoklava: klava:neyse moralimi bozmasına izin vermiyorum çünkü yolunu gözlediğim benim için çok kıymetli misafirim yarın inş. burda olcak aramızda dağlar 13 saatlik yol ve hasret var.kim diye merak ettiniz hayatta her insanın en çok değer verdiği kişi kimdir sizce tabiki ANNECİĞİMM çok mutluyum bugün yolla çıkacak inş. sabaha burdahihoyyythihoyyyt
nagihan senin tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?