arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

sanırım bu ayda umurlarım suya düşecek gibi bir his var aslında..

anladım canım orası hiç belli olmaz hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun

kızlar günaydın benim adet tarihim dündü ve beklenilen adet gelmedi ve evlendiğimizden bu yana hiç günüde sekmedi ay çok heycanlıyımmmm

kizlar selam bana dua edin ben tahlile gidiyorum hastaneye insallah hamisimdir hayirlisiysa tabi saglikli evlatlar nasip eder rabbim insallah bugun adeti gunumden 8 gun gecti hic test yapmadim cok heyecanliyim gecen ay baslamistik denemeye hayirlisi

slm kızlarrrrrr...NAGıHANCIM beni listeden silebilirsin benim davetsiz misafir az önce geldi malesef anacım yüzsüz kovuyom kovuyom yine geliyor ben kovmakatan bıktım o kovulmaktan bıkmıyorrrrkötükedihüsoklava:klava:neyse moralimi bozmasına izin vermiyorum çünkü yolunu gözlediğim benim için çok kıymetli misafirim yarın inş. burda olcak aramızda dağlar 13 saatlik yol ve hasret var.kim diye merak ettiniz hayatta her insanın en çok değer verdiği kişi kimdir sizce tabiki ANNECıĞıMM çok mutluyum bugün yolla çıkacak inş. sabaha burdahihoyyythihoyyyt

ben bu ayda bu güzel haberi alamadım ama Rabbim inş. bekleyen arkadaşlarıma bu sevinci bu ay nasip eder.reglisi gelenlerde bidahaki aya inş. kızlar..PRıNGLES hadi hayırlısı canım inş. güzel haberle dönersin bekliyoruz:CüvCüv:

iremcim başka topikleri okuyodum canım görmedim yazdığını

hamile kalmak isteyenler diye bir başlık var canim. oraya da giriyorum.birde girdiğim yerleri genelde baştan sona okumaya çalışıyorum. ondan sonra yazıyorum. aslında ben eski üyeyim ama hamile kaldıktan sonra girmemiştim.burda sayfalar okumaya başladığımda azdı. yani sayfayı baştan sona bilmek güzel oluyor buraya o yüzden daha çok geliyorum

hayırlısı olsun canım . üzülme moralini yüksek tut. ne kadrdır deniyorsun yaş kaç

benimde sarıya yakın canım benim ağrılarımda erken başladı günümden 12 gün önce. belirtiler kişiye göre değişiyor kiminin ğöğüsleri günü geçtikten sonra belirti veriyor.

kizlar selam bana dua edin ben tahlile gidiyorum hastaneye insallah hamisimdir hayirlisiysa tabi saglikli evlatlar nasip eder rabbim insallah bugun adeti gunumden 8 gun gecti hic test yapmadim cok heyecanliyim gecen ay baslamistik denemeye hayirlisi

canım senle belirtilerimiz aynı. dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz. bak gelir gelmez bize haber ver

kızlar slmm.sonunda bende dayanamadım geldim yazdıklarınızı takip ediyorum uzun zamandır.benim adette bugün bakalım gelen giden yok henüz, bilmiyorum bu ay fazla takmamaya çalıştım ama hayırlısı, benim çikolata kistinden dolayı 2 yıldır olmuyor bebeğim her ay aynı umut son bir hafta kala adete başlıyorum ama malesef :1no2:
bilmiyorum pek çok belirti yaşadım bu zamana kadar psikolojik, bu ay hiç yaşamadığım bir kaç belirti oldu acaba mı dedim ama nasip tabiCADIARZU dün akşam inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım tansiyonum falan düştü kalkamadım yerimden, birde yüz üstü yatamıyorum kasıklarım ağrıyor bunlar belirti mi bilmiyorum ben de sizinle birlikte beklemelerdeyim. Rabbim tüm bebek isteyenlerin gönlüne göre versin:Saruboceq:

umitcan canım idrar testi mi yaptın, sabah ilk idrar diye eczaneler sıkı sıkı tembihliyor bilmiyorum gün içinde yaptıysan o da farkedebilir

evet cnm sabah idrarıyla yaptım ama negatif çıktı az öncede yazdıgım gibi 8 ay dır hep düzenliydi 23ü sabahı oldumu illa gelirdi ama hala yok

stresten de olabiliyor geçen ay benim de 4 gün erken geldi bu ayda da iki üç gün bekliyim diyorum gelir her halde pet bile koydum off bilmiyorum valla sen de belirti var mı hiç canım?

4 ay önce kayınvalidemi kaybettik çok fazla üzüldük..2 ayda hastalığıyla hatanelerde koşturduk..daha yeni yeni kendimize geldik aslında..

geçmiş olsun canım insan kaynanası öldü düye üzülürmü ya senağlama kendini yıpratma şaka canım şakananiknanik

gözün aydın canım negüzel anne ne kavuşacaksın bende çok özledim ailemi inşallah 10 sonra gideceğim nasip olursa hastalanmana da üzüldüm tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir meleğin senağlama

Merhaba arkadaşlar... Bende sizlerle aynı yoldayım bir bebek sahibi olmak hayırlısı ile en büyük arzum. Bende ekimde düşük yaptım tam beklemem gereken süre bitti ve bu seferde göğüslerimde fibroadenom tespit edildi şuan ilaç kullanıyorum ve maalesefki hamilelik önümüzdeki aylara kaldı. Ama herpinize canı gönülden dua ediyorum.. Herşeyden önce allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…