Merhaba arkadaşlar... Bende sizlerle aynı yoldayım bir bebek sahibi olmak hayırlısı ile en büyük arzum. Bende ekimde düşük yaptım tam beklemem gereken süre bitti ve bu seferde göğüslerimde fibroadenom tespit edildi şuan ilaç kullanıyorum ve maalesefki hamilelik önümüzdeki aylara kaldı. Ama herpinize canı gönülden dua ediyorum.. Herşeyden önce allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım
Nagİhaann cım allahtan Ümİt kesİlmez.. Bence en Önemlİ Şey moral. İyİ dİleklerİn Çok saĞol. Ama herzaman kÖtÜnÜnde kÖtÜsÜ var. Ben hep kalÇalarımdan dolayı (bacak kısmım vÜcÜduma gÖr genİŞ ) Şİkayet ederdİm hep sÖylenİrdİm. Ama bu gÖĞsÜmde tespİt edİlen İyİ huylu tÜmÖr bana ders oldu. Önce ŞÜkretmek gerek. Ne mutluyum dİyebİlmek herŞeyden daha Önemlİ sonra allah herŞeyİn Şİfasını verİyor
var ama inşallah psikolojik değildir. benim akıntım fazlalaştı. kasığımda seyrime var. birde içimde kuvvetli bir şekilde hamile olduğumu hissediyorum. her zamankinden farklı bu sefer. benim midem hep bulanır zaten . ama şu akıntı ve seyrime ilk defa oluıyor.birde beş gün önce ağrılarım vardı adet olacakmış gibi şimdi yok. normalde iki gün önce ağrıyordu
bilser ordamısın canım seninle günümüz aynıydı sanırım belirtin varmı
Merhaba arkadaşlar... Bende sizlerle aynı yoldayım bir bebek sahibi olmak hayırlısı ile en büyük arzum. Bende ekimde düşük yaptım tam beklemem gereken süre bitti ve bu seferde göğüslerimde fibroadenom tespit edildi şuan ilaç kullanıyorum ve maalesefki hamilelik önümüzdeki aylara kaldı. Ama herpinize canı gönülden dua ediyorum.. Herşeyden önce allahtan hayırlısını dilemek gerekiyor sanırım
İremcim hatırladınmı beni. benimle senin günün aynı. çok garip ama sürekli arayıp seni okuyorum. sanki sen kalırsan hamile bende kalcakmışım gibi geliyor:))))))
ama bende hiççç belirti yok. 26 sında test yapmayı planlıyorum. eşimle tanışmamızın 10. yıldönümü. belki ii bi süpriz olur. ama tek çizgi çıkarsa da günüm mahvolur. bilemiyorum yapsammı. 2 gün kala yapmak pek mantıklı değil sanırım. ama dayanamayabilirim.
bu sitede herkeze dua ediyorum ama ençok nagihanla sana ediyorum. nagihanı ilk okudum ve sık sık okuyorum. senide benimle aynı diye çok okuyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inş. öpt canım
kızlaar birşey sorucam bir kaç kişide daha okudum topikte iremdi sanırım, kasığın pıt pıt atması hamilelik belirtisi miymiş :uhm:
ay gerçektenmi nerden öğrendin canım
sağol canım duaların için.ben dün akşamda gördüm seni yazdım ama internet gitti. sonrada baktım gitmişşin. ya benim akıntılar fazla ama bilemiyorum.bende zor duruyorum test yapmamak için. ama benim fikrimi sorarsan test yapma günün mahvolur çıkmazsa.birde yanılma payı yüksek oluyor erken yaptımı. yani hafif silik çıkarsa genelde hamilelik oluyor. ama benim teste çıkmayıpta sonradan çıkan çok bildiğim kişi var.sen bekle arkadaşım. bu özel günün tadını çıkar. bu arada tebrik ediyorum. kaçıncı yıla girdiniz
kızlar yanlış anladınız beni belirtisiymiş demedim belirtisi miymiş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?