arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

gemiş olsun arkadaşım inşallah sende hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın en azından olma şansı var bizde odayok şimdilik herşeyin hayırlısı neverirse hayırlısıyla versin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

Nagıhaann cım allahtan Ümıt kesılmez.. Bence en Önemlı Şey moral. ıyı dıleklerın Çok saĞol. Ama herzaman kÖtÜnÜnde kÖtÜsÜ var. Ben hep kalÇalarımdan dolayı (bacak kısmım vÜcÜduma gÖr genıŞ ) Şıkayet ederdım hep sÖylenırdım. Ama bu gÖĞsÜmde tespıt edılen ıyı huylu tÜmÖr bana ders oldu. Önce ŞÜkretmek gerek. Ne mutluyum dıyebılmek herŞeyden daha Önemlı sonra allah herŞeyın Şıfasını verıyor

haklısın canım en önemlisi sağlık bende ilaclardan dolayı kilo aldım biraz ama inşallah hiçbirşey çıkmaz nekadarlık evlisin ve nasıl anladın o timörü

İremcim hatırladınmı beni. benimle senin günün aynı. çok garip ama sürekli arayıp seni okuyorum. sanki sen kalırsan hamile bende kalcakmışım gibi geliyor:))))))
ama bende hiççç belirti yok. 26 sında test yapmayı planlıyorum. eşimle tanışmamızın 10. yıldönümü. belki ii bi süpriz olur. ama tek çizgi çıkarsa da günüm mahvolur. bilemiyorum yapsammı. 2 gün kala yapmak pek mantıklı değil sanırım. ama dayanamayabilirim.

bu sitede herkeze dua ediyorum ama ençok nagihanla sana ediyorum. nagihanı ilk okudum ve sık sık okuyorum. senide benimle aynı diye çok okuyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inş. öpt canım

geçmiş olsun canım. bene aralık ayında düşük yaptım. seni anlıyorum. umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun. şu an önemli olan senin sağlığın.

kızlaar birşey sorucam bir kaç kişide daha okudum topikte iremdi sanırım, kasığın pıt pıt atması hamilelik belirtisi miymiş :uhm:

sağol canım duaların için.ben dün akşamda gördüm seni yazdım ama internet gitti. sonrada baktım gitmişşin. ya benim akıntılar fazla ama bilemiyorum.bende zor duruyorum test yapmamak için. ama benim fikrimi sorarsan test yapma günün mahvolur çıkmazsa.birde yanılma payı yüksek oluyor erken yaptımı. yani hafif silik çıkarsa genelde hamilelik oluyor. ama benim teste çıkmayıpta sonradan çıkan çok bildiğim kişi var.sen bekle arkadaşım. bu özel günün tadını çıkar. bu arada tebrik ediyorum. kaçıncı yıla girdiniz

kızlar benim adetim 27 nisan..benim adet tarihimle aynı veya yakın olan arkadaşlar belirtileriniz neler???palaşalım:)))

10. yıl canım. evlilikte 2.5 yıl

bende dört gözle pringlesi bekliyorum. ondada aynı belirti vardı. bugün doktora gidecekti. bakalım sonuç ne çıkacak. ben iyice havaya girdim kızlar .ama eşime hiç belli etmiyorum sonra çıkmazsa diye.

bu ay belirtilerim çok farklı oldu benim o yüzden çok umutluyum. sabah annemle görüştüm rüyasında beni görmüş ikiz kızlarım varmış. ama ben artık ikiz gebelikten korkuyorum. bir tane olsunda hayırlısı ile. zaten büyük ihtimal hamile kalırsam dikiş atılacak.

ama tabi inşallah belirtidir bende de var, birde yüz üstü yatınca çok canım acıyor sizde var mı böyle birşey??

bilser benimde ağustosda 7 senem doluyor. 3 yılda öncesi. yani benimde 10 yıl. bir ortak noktamız daha çıktı

kızlar yanlış anladınız beni belirtisiymiş demedim belirtisi miymiş dedim

bende bilmiyorum ama bilser okumuş . bende dün akşam bir yerde okudum. yumurta rahme düştüğünde o şekilde oluyormuş. eğer yumurta döllendise hamilelik olur. pringlis bi gelsin bakalım. onunda öyle oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…