ama tabi inşallah belirtidir bende de var, birde yüz üstü yatınca çok canım acıyor sizde var mı böyle birşey??
bende merak ediyorum pringlis i bakalım inşallah vardır onunda bebişi, allah yardımcımız olsun.Allahım lütfen bu ay bir mucize olmuş olsun:Saruboceq:
canım senle belirtilerimiz aynı. dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz. bak gelir gelmez bize haber ver
kızlar benim adetim 27 nisan..benim adet tarihimle aynı veya yakın olan arkadaşlar belirtileriniz neler???palaşalım:)))
cnm çok sevındım allah bebğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almak nasip etsin... senden ricam belirtilerini tekrar yazabilrimisin ? sevgıler..
pringles tebrikler cnm..darısı başımıza inş..beyaz gelincik evet aynı gibiyiz benim de belirtilerim de senin gibi sayılır ek olarak duygusal değişiklikler var.. bakalım haberleşelim tamam mı??
canim hamisimmmmm test yaptirdim evet belirtilerimiz ayniydi insallah sende butun isteyenlerde hamistir cok mutluyum insallah saglikli bisekilde devam eder pazartesi kontrole gidecem sadece hastanede test yaptilar:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:
kizlar kimse kalmamis herkes beni beklemis cok sevindim dualariniz icin tesekkurler rabbim sizlerede kismet eder insallah
canım çok sevindim ya inan bugün hep seni bekledim aksilik gibi bilgisayarın kablosunda bir temessızlık oldu giremedim . ama aklım hep sendeydi .şimdi yapıldı daha. ya inşallah bende hamileyimdir. canım senin akıntın çoğalmışmıydı
CANIM TEBRİKLERBABAYIDA TEBRİK EDİYORUM HERŞEY GMNLÜNCE OLSUN:CüvCüv: HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN ALLAH BİZLEREDE DUA EDİN :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?