arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ama tabi inşallah belirtidir bende de var, birde yüz üstü yatınca çok canım acıyor sizde var mı böyle birşey??

benim öyle değil de 12 13 gün önce çok ağrılarım oldu.kasıklarımda belimde. şu an ağrı yok ara ara kısa süreli geliyor gidiyor .sen ne kadardır deniyorsun canım

bende merak ediyorum pringlis i bakalım inşallah vardır onunda bebişi, allah yardımcımız olsun.Allahım lütfen bu ay bir mucize olmuş olsun:Saruboceq:

arkadaşlar şimdilik çıkmamlazım.görüşürüz sonra pringlise bir bakıyım dedim takıldım kaldım

bel ağrısı bende de var ama bilmiyorum artık her belirtiden şüphe ediyorum çok yaşadım çünkü psikolojik olarak, 2,5 yıldır deniyorum ama bende çikolata kisti var senağlama olmuyor nasip tabi.. belki diyorum bu ay bir mucize. aslen ankaralı değilim ama uzun yıllardır burdayım ankaralı olduk sayılır hihoyyyt sen ankara nın neresindensin canım???

CANLARIM ıNŞ. HAMıŞSıNıZDıR VE ıNŞ. KASIĞINIZDAKı O SEYRıMELER BEBEKTıR MORALıNıZı BOZMAK ıSTEMEM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BU AY O SEYRıMELER 10 ÖNCESı BEL AĞRILARI BENDE DE OLMDU BENDE SEYRıMELERDEN DOLAYI BıRAZDA OLSA UMUTLANMIŞTIM AMA SONUÇ BUGÜN HÜSRAN YıNE BANA KISMET OLMADI ıNŞ. SıZıNKı HAMıLELıKTENDıR BELıRTıLERıNıZ:Saruboceq:

canım senle belirtilerimiz aynı. dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz. bak gelir gelmez bize haber ver

canim hamisimmmmm test yaptirdim evet belirtilerimiz ayniydi insallah sende butun isteyenlerde hamistir cok mutluyum insallah saglikli bisekilde devam eder pazartesi kontrole gidecem sadece hastanede test yaptilar:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

kizlar kimse kalmamis herkes beni beklemis cok sevindim dualariniz icin tesekkurler rabbim sizlerede kismet eder insallah

cnm çok sevındım allah bebğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almak nasip etsin... senden ricam belirtilerini tekrar yazabilrimisin ? sevgıler..

cnm çok sevındım allah bebğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almak nasip etsin... senden ricam belirtilerini tekrar yazabilrimisin ? sevgıler..

tesekkurler arkadasim amin darisi basina.valla benim adetim 16sinaydi ama 1 hafta oncesinden sancim gogsumun siskinlik karnimin alti davul gibi gergin oldu yani daha onceki adetlerimde sadece olacagim gun olurdu bu sikayetlerim ama 1 hafta oncesinden basladi ve adet gunum bi sanci bi agri bacaklarimda sizi dedim kesin olacam ama olmadim belki sonraki gun olur dedim ama agrilarim tekrar azaldi gogsum sis ama acimiyo eskisi kadar ama damarlar belli karnimdada gogsumdede bide koyulasma var uclarinda iste yinede ben 8 gun bekledim bugun hastanede idrar testi yaptilar yani daha detayli pozitif cikti pazartesi kontrole gidecem:CüvCüv:

pringles tebrikler cnm..darısı başımıza inş..beyaz gelincik evet aynı gibiyiz benim de belirtilerim de senin gibi sayılır ek olarak duygusal değişiklikler var.. bakalım haberleşelim tamam mı??

pringles tebrikler cnm..darısı başımıza inş..beyaz gelincik evet aynı gibiyiz benim de belirtilerim de senin gibi sayılır ek olarak duygusal değişiklikler var.. bakalım haberleşelim tamam mı??

bende var duygusal değişiklikler bugun alışverişin ortasında bogazım düğümlendı gözlerimdoldu... biraz yoruldum dıye ona yordum ama inş. meleğiminbewlirtisidir. birde yatılı misafirim var arkadaşımevde hiç oturmuyorum çok yoruluyorum korkuyorum gebelık varsa bile tehlıkeye gircek dıye..

canım çok sevindim ya inan bugün hep seni bekledim aksilik gibi bilgisayarın kablosunda bir temessızlık oldu giremedim . ama aklım hep sendeydi .şimdi yapıldı daha. ya inşallah bende hamileyimdir. canım senin akıntın çoğalmışmıydı

bunlarda annelerimiz

zdf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

pollanna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

aljen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

prttbaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

whiterose23,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

pringles,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

özge1984,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

arya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

kestane,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

gurbetgelini,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

KIZLAR ANNELERİMİZE BAKIN NASIL GÜZELLER

Son düzenleme:
kizlar kimse kalmamis herkes beni beklemis cok sevindim dualariniz icin tesekkurler rabbim sizlerede kismet eder insallah

CANIM TEBRİKLERBABAYIDA TEBRİK EDİYORUM HERŞEY GMNLÜNCE OLSUN:CüvCüv: HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN ALLAH BİZLEREDE DUA EDİN :teytey:

canim benim bende eve gec geldim babamizda sevindi gozlerinin icini guldu nekadar hos bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.canim akintim bugune kadar olmamistida iste bugun var biraz ama cok az benim normal adetliykende olmazdi fazla.insallah seninde belirtilerimiz ayni sende hamissindir bence insallah :CüvCüv:

CANIM TEBRİKLERBABAYIDA TEBRİK EDİYORUM HERŞEY GMNLÜNCE OLSUN:CüvCüv: HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN ALLAH BİZLEREDE DUA EDİN :teytey:

tesekkur ederim nagihanncim ben zaten bu siteye yeni uye oldum gecen ay kananmam olunca uye olmustum ondan belli hep burda senin sayfandayim arada baska yerlere bakiyom ama hep bu sayfanda oldum tesekkurler boyle bir paylasim icin amin bide kucagima saglikli sihhatli alirsam daha ne isterim rabbim sizlerede versin.babamiz heyecanli saskin ilkdefa boyle gordum 1 yil oldu evleneli ama gecen ay ddenemeye basladik saskin:1shok::ecrin_bebek:

tebrik ederim pringles allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

darısı da bizlere inşallaaahhh:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…