kızlaar bana bir akıl verin n'lur senağlama
sorum şu; ocak 1, şubat 1, mart 1 ve 28 mart adet tarihlerim siklusum 28 gün oluyor ilk aylar ama 30-31 di
martta 28.
şimdi 28 güne göre hesaplarsam günüm dündü ve birgün geçti ama 31 güne göre hesaplarsam daha günüme var test yapsam mı yapmasam mı bana bir akıl verin nlur Çok üzgünüm çoook
canim hamisimmmmm test yaptirdim evet belirtilerimiz ayniydi insallah sende butun isteyenlerde hamistir cok mutluyum insallah saglikli bisekilde devam eder pazartesi kontrole gidecem sadece hastanede test yaptilar:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:
negatif çıktı teste bakmaktan gözlerim ağrıdı ama yok var gibi görüyorum silik çizgi gölge gibi ama yok malesef erken yapmış olayım allahın ne olur :uhm:
negatif çıktı teste bakmaktan gözlerim ağrıdı ama yok var gibi görüyorum silik çizgi gölge gibi ama yok malesef erken yapmış olayım allahın ne olur :uhm:
tesekkurler arkadasim amin darisi basina.valla benim adetim 16sinaydi ama 1 hafta oncesinden sancim gogsumun siskinlik karnimin alti davul gibi gergin oldu yani daha onceki adetlerimde sadece olacagim gun olurdu bu sikayetlerim ama 1 hafta oncesinden basladi ve adet gunum bi sanci bi agri bacaklarimda sizi dedim kesin olacam ama olmadim belki sonraki gun olur dedim ama agrilarim tekrar azaldi gogsum sis ama acimiyo eskisi kadar ama damarlar belli karnimdada gogsumdede bide koyulasma var uclarinda iste yinede ben 8 gun bekledim bugun hastanede idrar testi yaptilar yani daha detayli pozitif cikti pazartesi kontrole gidecem:CüvCüv:
kızlar nerdesinz ? benım belirtilerım yavaş yavaş yok oluyorrateşim düşüyor stresteyım ...
selam kizlar bendede tam 7 gun gecmisti
bugun sabah test yaptim hemen cikti pozitif
insallah sizde gorursunuz pozitifi
acele etmeyin beklemek en guzeli
tebrikler canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. belirti olmuşmuydu canım . yazabilirmisin
günün ne zamandı canım senin. bendede alt karın ağrısı var bugün ya. bıçak gibi bir şeyler saplanıyo sanki. birde aşırı yorgun hissediyorum kendimi. hamile alan arkadaşlar sizde böyle şeyler oldumu
28 nisan cnm .. bir kaç gün kaldı bende de aşırı stres var kafama takılan başka konularda var ondan mı bilmıyorum ama çok sık ağlıyorum' ' zaman geçmekbilmıyor. akıntımhala devam edıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?