arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlaar bana bir akıl verin n'lur senağlama

sorum şu; ocak 1, şubat 1, mart 1 ve 28 mart adet tarihlerim siklusum 28 gün oluyor ilk aylar ama 30-31 di
martta 28.

şimdi 28 güne göre hesaplarsam günüm dündü ve birgün geçti ama 31 güne göre hesaplarsam daha günüme var test yapsam mı yapmasam mı bana bir akıl verin nlur Çok üzgünüm çoook

canım bence yap testi .çünki sen sadece ocak ayınfda 31 gün sora olmşsun. şubat 28 çekiyor biliosun. şubatta ve martta 28 günde bir olmuşsun. hatta martta 27 gün sonra olmuşsun. bahar aylarında siklus kısalıyor sanırım benimde öyle oldu. bence yap canım.

canım tebrik ederim Allah hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaah.bize de dua et olur mu benim bugün adet günüm ve her ay yaşadığım ama sonu hüsranla biten belirtileri yaşıyorum.inşallah bu ay hamiş olabilirim ve tüm bekleyenler de inşallah.

bilserciim ağzın bal yesin :)

ay ben gidiyorum eczaneye ya ağlayarak gelicem ya da müjdeli haber vericem inşalllah

negatif çıktı teste bakmaktan gözlerim ağrıdı ama yok var gibi görüyorum silik çizgi gölge gibi ama yok malesef erken yapmış olayım allahın ne olur :uhm:

negatif çıktı teste bakmaktan gözlerim ağrıdı ama yok var gibi görüyorum silik çizgi gölge gibi ama yok malesef erken yapmış olayım allahın ne olur :uhm:

sıkma canını cnm bi daha dene biraz zaman geçsin..

canım üzülme bir kaç gün geçsin olmazsa tekrar denersin..biliyosun testler her zaman doğru sonuç vermiyor.sabah ilk idrarınla yapmadın sanırım.adet günü geçmediğinde sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyor

SABRSIZ OLMAYIN KIZLAR BENIM 40 GUN GECIKTI HASTALIĞIM..41 DE OLDUM YIKILDIM....2 GUN GELDI KESILDI..TEST YAPTIM NEGETIF CIKTI..2 GUN SORA AC KARINLA ESIM SABEH ALDI TEST YAPMAK İSTEMEDIM ÜZLCEM DİEE..BIR BAKTIM Kİ POZİTİFFF ...YANILABILIO TESTLER ACLIK SART..İLK İDRAR SART..DOKTORA GITTIM HEMEN 2,5 AYLIK GEBESIN DEDİ...DEFALRCA YAPTIGIM TESTLER YANLIŞMIŞŞ YANE..ŞİMDİ 30 HAFTALIK GEBEYIM.ALLAH HERKEZEE NASIP ETSINNNN:CüvCüv:

selam kizlar bendede tam 7 gun gecmisti
bugun sabah test yaptim hemen cikti pozitif
insallah sizde gorursunuz pozitifi
acele etmeyin beklemek en guzeli

:teytey:tebriklerr rabbim sağlıcakla ucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlar nerdesinz ? benım belirtilerım yavaş yavaş yok oluyorr ateşim düşüyor stresteyım ...

günün ne zamandı canım senin. bendede alt karın ağrısı var bugün ya. bıçak gibi bir şeyler saplanıyo sanki. birde aşırı yorgun hissediyorum kendimi. hamile alan arkadaşlar sizde böyle şeyler oldumu

tebrikler canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. belirti olmuşmuydu canım . yazabilirmisin

saol canim belirtilerim son 3 gundur sabahlari migdem cok bulaniyodu
gunduzleri cok uykum geliyodu
bide kasiklarimda ani hareket ettigimde sanci oluyodu

28 nisan cnm .. bir kaç gün kaldı bende de aşırı stres var kafama takılan başka konularda var ondan mı bilmıyorum ama çok sık ağlıyorum ' ' zaman geçmekbilmıyor. akıntımhala devam edıyor..

28 nisan cnm .. bir kaç gün kaldı bende de aşırı stres var kafama takılan başka konularda var ondan mı bilmıyorum ama çok sık ağlıyorum ' ' zaman geçmekbilmıyor. akıntımhala devam edıyor..

günümüz aynı benimde 28 i . benim de akıntılarım devam ediyor.stres yapma canım olursa olur olmazsa artık bir dahaki aya umutlar ne yapalım.kafanada hiç birşey takmamaya çalış.biz kendimizi sıktıkça bebişler gelmiyor. bende bugün ağrı fazla oldu. hasta olucam sandım ama şimdi bir şey yok.bir an önce günümüz gelsede test yapsak en azından var mı yokmu onu biliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…