slm kızlarr
yaptım ama negatif çıktı halada gelen giden yok cnm
günün ne zamandı canım senin. bendede alt karın ağrısı var bugün ya. bıçak gibi bir şeyler saplanıyo sanki. birde aşırı yorgun hissediyorum kendimi. hamile alan arkadaşlar sizde böyle şeyler oldumu
ayın 13 cü tatlım bende sabırsızlanıyorum buay incir kürü uyguladım heycanlıyım biraz :CüvCüv:
selam kızlar,
topikte yazılanları baştan sona okudum da hüzünler, sevinçler, hüsranlar hepsini yaşamışız aynı anda.allahım sesimizi duysun hepimizin gizli bahçesine birer melek göndersin dualarımız bundan yana.
benimde günüme 7 gün var.ama sağ kasığım özellikle çok ağrıyor, 2 gündür akıntım olmaya başladı, belimdeki ağrıda oldukça fazla, sabah dişlerimi fırçalarken dişetlerimin kırmızı ve hassas olduğunu farkettim, göğüslerimde de bugün hassasiyet oldu, veeee canım kocamdan iğde istedim durduk yere canım çekti laelaelaelaelae.genele bakılırsa bu kadar çok belirti bebişe işaret ama kendimi şartlandırmaktan fazlasıyla ümitlenmekten korkuyorum.nasıl dayanıcam 1 hafta bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin emi arkadaşlar
İremcim ben dayanamadım bugün test yaptım. benim günüm 28 indeydi biliosun seninkiyle aynı. ve sonuççççç hüsrannnnn
üzgünüm çok... hassas gebelik testinden almıştım. 4 gün öncesine kadar belli olurmuş. yani erken test yapmamdan dolayı negatif çıktığını düşünmüyorum. maallesef bebiş yok
canm inş sen kavuşursun meleğine. ve diğer bütün kızlar...
bilser bende yarın test alıp salı sabahı yapmayı düşünüyordum ama biraz önce vageçtim. sanırım hastalanacağım.akıntımın rengi bulanıklaşmış gibi sanki. ve adet belirtilerini hissediyorum. kesin hasta olacağım. oysa bu ay çok umutluydum.bende çok üzgünüm. üstelik iki gündür gribim ve ilaç kullanmadım bebiş vardır diye. nasip değilmiş demekki bu ay. uzun zamandır istediğim için şimdi kendimi bir kaç gün kötü hissederim ben. rabbim bizlere dayanma gücü versin.
Grip için geçmiş olsun. sen kendini kötüsüne alıştır tabi ama yinede bi umut var bellimi olur. belki belirti dediklerin bebiş belirtisidir. olmazsa da sıkma canını. herşeyin vakti belli biliosun. biz naparsak yapalım zamanı gelmediyse olmaz.
Bende ne regl nede hamilelik hiçbir belirti yok. öyle salak gibiyim. hiçbirşey hissedemiyorum. beklediğim içinde bişeyler hissetmek zorundaymışım gibi geliyor. halbuki hiç beklemesem sürekli hislerimi takip etmek zorunda kalmam. ve sanırım mayısda hesap kitap yapmıycam. sık ilişki o kadar. hangi güne gelmiş, yok yumurtlamışım felan filan düşünmüycem. Hsg filminide çektirmemeyi düşünüyorum. fikrimi değiştirmezsem. bakalım hayırlısı allahtan.
kızlar 5 gün oldu hala gelmedi yaa
1 nisanda olmuştum bakalım nolacak inşallah Allah yüzümüzü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?