arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Beklemek gerçekten çok zor insanda psikolojik olarak oluyo sanırım o belirtiler
geçen ay o kadar çok belirti yaşadım
yada öyle hissettim ki bu ay elimden geldiğince kendimi dinlememeye çalışıyorum
31 martta hasta olmuştum 30 nisan yada 1 mayıs gibi hasta olmam lazım ama olurum herhalde bu ay
hiç umudum yok

tatlım sen genede kürünü yap içine havuç at yumurtanın çatlaması içinmiş çörek otunu bal tarçınıda kullan aynı anda ben bıraktım 6gün kullandım pişmanım bende kuranımı 41 bugün tamamladım gece orucumu tutmaya kalkacağım nasipse

hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı nekadardır istiyorsun :CüvCüv:

merhaba
benide aranıza alırmısınız bende 1 Nisanda olmuştum en son beklemedeyim
inşallah allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür.:Saruboceq:

almazmıyız canım gel gel hoş geldin az kalmış belirtiler varmı nekadardır istiyorsun :CüvCüv:

canım test yapsaydın 3günün geçmiş daha öncede geçmişmiydi bence yap istersen silikte olsa çıkar:teytey:

kızlarrr lekelenme olan varmı aranızda adetinize zaman varken

ukla benim de bugün lekelenme oldu... çok azcık kahve sonra bişey yok.. ama karnım patlayacak gaz var gibi sancıyor... bakalım benim daha 4-5 gün var yumurtlamaya göre... bekleyip görücez:)

canım test yapsaydın 3günün geçmiş daha öncede geçmişmiydi bence yap istersen silikte olsa çıkar:teytey:

nagihancım birgün geçtiğinde yaptım test öğlen yaptım ama negatif çıktı adetim düzenliydi gecikme olmuyordu mevsimsel değilse inşallah erken mi yaptım acaba testi ya bir daha ne zaman yapsam ama olsa çıkmaz mıydı :sm_confused:

kızlar selam bugün yine test yaptım negatif çıktı 2 gün daha beklicem kan tahlili yapcak eğer bebiş yoksada gelcekse gelsin su adet ruhum daralmaya başladı artık varmı yokmu die

yaa inş hamilesindir ümitcan bende de belirtiler var 3gün var adetime ama belki çıkar die bugün yaptım ama negatif çıktı.3gündür sabahları ne yesem çıkarıorum öğleden sora kusmam geçio ama karnımın altında şişlik doluluk hissi var sol kasığımda ağrı batma var bazan belime de vuruo bacağımı da kasıo inş hamileyimdir nekadar beklesem test için??

cnmben hala bekliyorum bendede batmalar oluyo karnımın altında şişlik var aşırı yorgunluk var uyku bastırıyo baya ama bakalım kısmet

mrb selinay seni çok ii anlıorum beklemek çook zor sanki günler geçimo gibi gelio inş sende umduğunu bulursun canım bende çook istioruum bebişim olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…