selam kızlar nasılsınız aramızda hamileler var galiba çok sevindimm hayırlı olsun inşallahhh nagihancım nisan bize uğurlu gelmedi inşallah mayıs gelirrrr benimde adetimin bitmesine iki günüm kaldı bi an önce bitsinde çalışmalara başlıyım die heycan yapıom ayy bebek gelene kadar biz her gün heycanlı olcaz galiba- ya o incir küründe illa kaynatıp suyunumu içmek gerekiyo yani kuru inciri yesek bi faydası olmazmı
selam kızlar,
topikte yazılanları baştan sona okudum da hüzünler, sevinçler, hüsranlar hepsini yaşamışız aynı anda.allahım sesimizi duysun hepimizin gizli bahçesine birer melek göndersin dualarımız bundan yana.
benimde günüme 7 gün var.ama sağ kasığım özellikle çok ağrıyor, 2 gündür akıntım olmaya başladı, belimdeki ağrıda oldukça fazla, sabah dişlerimi fırçalarken dişetlerimin kırmızı ve hassas olduğunu farkettim, göğüslerimde de bugün hassasiyet oldu, veeee canım kocamdan iğde istedim durduk yere canım çekti laelaelaelaelae.genele bakılırsa bu kadar çok belirti bebişe işaret ama kendimi şartlandırmaktan fazlasıyla ümitlenmekten korkuyorum.nasıl dayanıcam 1 hafta bilmiyorum.dualarınızı eksik etmeyin emi arkadaşlar
Mrb arkadaŞlar ben de 28 nİsanı beklİyorum
merhaba
benide aranıza alırmısınız bende 1 Nisanda olmuştum en son beklemedeyim
inşallah allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür.:Saruboceq:
3 gün geçti benimde gelmedi kızlar ya 24 ünde olmam lazımdı.cumartesi yaptım negatif çıktı belim çok ağrıyor bir tek hamile miyim değil miyim kafam allak bullak oldu ne yapıcam şimdi stresten mi acaba daha ne kadar beklemem lazım kikafamçokkarıştı
kızlar 5 gün oldu hala gelmedi yaa
canım test yapsaydın 3günün geçmiş daha öncede geçmişmiydi bence yap istersen silikte olsa çıkar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?