anladım canım inşallaaaah bebişin ordadır ya hepimiz anne olalım inş. kan testi nası oluo sağlık ocağında falan yapılıo mu? ben bi senelik evliyim de pek bilmiorum hiç korunmadık biz ama olmadı bebişimiz ama bu ay ilk defa belirtim var
bzimde 8 ay bitti evleneli 1 ay korunduk sonra hep denemeler başarısız oldu cnm bu ay işte kısmet bakalım evet sağlık ocağındada yapılıyo kan testi kanda daha cabuk öğreniliyo die biliyorum ben
aay beklemek insanı deli edio acaba mı die die psikolojisi bozuluo...Rabbim inş anne olmayı nasip eder bize.ümitcan inş bu ay ikimizde hamile kalırız da beraber seviniriz
sitres yapma diyemiyeceğim çünki oluyor bende yaşıyorrum aynı şeyleri 1hafta sonra artık gözüm göğüslerimde olur neolmuş diye kasıklarıma ağrı girince hep piskolojik ama yapıyoruz
saol nagihancım hoşbulduk hiç kendimi şartlamıodum aslında bugüne kadar kendimi dinlemiodum ama bu ay böle belirtiler olunca umutlandım kusmalarım da başlayınca acaba mı diorum sende varmı bebiş nagihan sende bekliomusun bizim gibi