arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inş bu ay hamile kalırsın nagihan.ben bi senelik evliyim hiç korunmadık hiç de şüphelenmemiştim bu aya kadar olmuo daha erken olur yeni evliyim diodum ama bu ay belirtiler var işte 3gün var adetime hatta dayanamayıp test yaptm ama negatif çıktı gecikmesini beklicem dimi başka yolu yok.sence nekadar gecikmesini bekliim

sevnur cum canım eğer hamileysen inşallah geç döllenme olabilir onun için hemen çıkmaz biraz günün geçsin çok merak ediyorsan kan testi yaptır bakbadavaymış hastanede sağlık ocağında yaptır istersen emin olursun ona göre davrasnırsın evde haraketlerine

sevnur
senin mesajın geç geliyor ben kaçrere yazıyorum sizin üstünüze sayfa değiştirmesini biliyormusun

evet haklısın nagiş bakiim bekliim bikaç gün daha 30unda olmazsam kan testi yaptırırım olmadı hem dediğin gibi hareketlere dikkat ederim.ben bişi okumuştum idrarını yapmış şeffaf bardağa idrarında eğer beya bişiler varsaymış hamileymişindir bunu yazan da öle de anlayabilmiş hamile olduğunu doğrumu acaba duydunmu hiç??

hayır canım öyle yapma yukarıda f5 yazıyorya rakamların üzerinde ona pas sayfa değişir

bende okudum canım içinde birşeyler oluyormuş dene istersen göğüslerinde damarlar belirdimi

benim zaten normalde de damarlılar anlayamıorum çok belli damarlarım bnm :) ben çıkıorum nagişçim çıkmam lazım kusura bakma öptm yarın görüşürüs

bende de ağrı varama kendimi kaptırmak istemiyorum korkuyorum hastalanmaktan ooofff gelmese neolur 9 ay gecikse allahım inşalah gelmez hepimiz hamiş oluruz

nagihan en erken ne zaman ögrenebiliriz benim adetim 28 günde bir ayın 8 inde olmam lazım,senin ne zaman cok heyecanlıyım bide ben ilk defa denedim bu ay

nagihan benım geldi bu ay kırmızı kartım ! hatırlıyomuusn bir sürü şey denıcem demiştim hepsini yaptım ama olmadı nasip işte demekki zamanı var daha ...

beyaz gelincik
canım birdahaki ayolur hemen vaz geçme inşallah önümüzdeki ay olur bak bende iccir çörekotu kürü yaptım ama gelecek biliyorum ama gene denemeye devam üzülme hadi tekrar başla yılma sende okusana meyrem suresini bak ben bitirdim bügün 41 re tamamladım oruca kalkacağım nasipse buğün

nagihan en erken ne zaman ögrenebiliriz benim adetim 28 günde bir ayın 8 inde olmam lazım,senin ne zaman cok heyecanlıyım bide ben ilk defa denedim bu ay

tatlım kantesti enerken ama biraz 1,2 gün daha bekle hastanede yapıyorlarmış kan testini sağlık ocağındada oluyormuş bende yeni öğrendim sende öyle yap ama bekle derim 1,2 gün:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…