beyaz gelincik
canım birdahaki ayolur hemen vaz geçme inşallah önümüzdeki ay olur bak bende iccir çörekotu kürü yaptım ama gelecek biliyorum ama gene denemeye devam üzülme hadi tekrar başla yılma sende okusana meyrem suresini bak ben bitirdim bügün 41 re tamamladım oruca kalkacağım nasipse buğün
hadi ya nagihan tam olarak yazarmısın bana bu kürü ben bilmiorumda bugün bitti adetim çalışmalara başlıcaz yanitatlım sen genede kürünü yap içine havuç at yumurtanın çatlaması içinmiş çörek otunu bal tarçınıda kullan aynı anda ben bıraktım 6gün kullandım pişmanım bende kuranımı 41 bugün tamamladım gece orucumu tutmaya kalkacağım nasipse
bugün adet günüm kızlar ama olcak gibiyim(( c.teside test yaptım negatif çıktı offf
aramızda hamiş haberi varmı arkadaşlar bugün 28i ayın günü olanlar nerdesiinizz merakta bırakmayın bizii
sevnur cum canım eğer hamileysen inşallah geç döllenme olabilir onun için hemen çıkmaz biraz günün geçsin çok merak ediyorsan kan testi yaptır bakbadavaymış hastanede sağlık ocağında yaptır istersen emin olursun ona göre davrasnırsın evde haraketlerine
günaydın kızlar:enbuyukkk:
benimde 4 gün geçti bende cumartesi yaptım negatif çıktı daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum. 1 mayıs a kadar bekliyim olmadı tekrar yaparım offff offf başka birşey düşünemiyorum hamile miyim acaba yok yok değilimdir, ya hamileysem,,,,,, ayyyy kafayı yiycem ben yaaaaa :bbo:
değilsemde kesin stresten gelmiyor :çok üzgünüm:
kızlar ben 5 gün sonunda hastalandım artık bebk defterini kapadım olursa olur olmazsada ay olcakmı etcekmi düşünmüyorum bu saatten sonra moralim alt üst oluyo allahın işidir karışılmaz her ay aynı sıkıntıyı çekmek istemiyorum
canım inşallah psikolojik değildir. yani en güzeli kan testi yaptırmak. kesin sonuç. 4 gün geçmiş nasılsa. yaptırabilirsin. varsa kesin çıkar. inş bebişin gelmiştir.
benimde evlendiğimden beri ilk defa bu kadar uzun gelmedi olmuyo napalım takmıcam artık kafaya deli olcam yoksa yakındaa psikolojik ya buraya giriyoruz tmm çok güzel bi site arkadaşlıklar süper ama belirtileri okuyoruz sonrada hemen kendimize yapıştırıyoruz sonrada gelmeyince üzülmede dur ama takmıcam ya napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?