arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yok cnm vazgeçmiyorum daha umutluyum hatta gelecek aya.. cnm ben kuran bilmıyorum netten dinledım birde anneme okutmuştum ama yine dinlıcem yumurtlama günlerimde.. allah kabul etsin şimdiden...

hadi ya nagihan tam olarak yazarmısın bana bu kürü ben bilmiorumda bugün bitti adetim çalışmalara başlıcaz yani

aramızda hamiş haberi varmı arkadaşlar bugün 28i ayın günü olanlar nerdesiinizz merakta bırakmayın bizii

Ngihancım sana 2 sorum olcak. birincisi geç döllenme nasıl oluyor??
ikinciside; ben bu ay ovulasyon testi uygulamıştım. 1 nisan regl tarihimdi. ayın 14 ünde ve 15inde çift çizgiyi görmüştüm. yani yumurtlama günüm hangisi oluyor. eğer 15 i ise 15+14=29 undamı regl günüm acaba? son birkaç aydır 27 günde bir oluyordum. ona göre hesaplarsan bugün olmam gerekiyor. hoş umudum yok zaten cumartesi test yaptım negatif....ama merak ettim. sen bilirsin diye düşündüm.teşekkürler canım

günaydın kızlar:enbuyukkk:

benimde 4 gün geçti bende cumartesi yaptım negatif çıktı daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum. 1 mayıs a kadar bekliyim olmadı tekrar yaparım offff offf başka birşey düşünemiyorum hamile miyim acaba yok yok değilimdir, ya hamileysem,,,,,, ayyyy kafayı yiycem ben yaaaaa :bbo:

değilsemde kesin stresten gelmiyor :çok üzgünüm:

Ayrıca nagihancım şu kürü nasıl yapıcaz yazarsan çok sevinirim. senide yoruyoruz canım. sağol ilgin için.

kızlar ben 5 gün sonunda hastalandım artık bebk defterini kapadım olursa olur olmazsada ay olcakmı etcekmi düşünmüyorum bu saatten sonra moralim alt üst oluyo allahın işidir karışılmaz her ay aynı sıkıntıyı çekmek istemiyorum

canım inşallah psikolojik değildir. yani en güzeli kan testi yaptırmak. kesin sonuç. 4 gün geçmiş nasılsa. yaptırabilirsin. varsa kesin çıkar. inş bebişin gelmiştir.

üzülme arkadaşım. boşver. dediğin gibi allahın işi zamanı gelince olur inş.

herkese günaydın
bende 30 nisanda olıcam ama arada bi karnım ağrıyo başka bi belirti yok
karın ağrısı olunca hamilelik olmaz herhalde demi kızlar

ben ümitlendirmiyeyim kendimi hasta olacak gibi hazırlıyayımda hayırlısı

canım inşallah psikolojik değildir. yani en güzeli kan testi yaptırmak. kesin sonuç. 4 gün geçmiş nasılsa. yaptırabilirsin. varsa kesin çıkar. inş bebişin gelmiştir.

inşallah canım hayırlısı olsun, psikolojik olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum fazla üzülmemek için cumartesi de olmazsa kan testi yaptırırım kaydirigubbakcemile5

ümitcan üzülme canım bunu söylemek kolay gibi gelsede sana değil inan iki yıldır her ay aynı şeyleri yaşıyordum.5 ay önce karar verdim bir daha takmayacağım diye adetim hiç sekmedi bu sürede 5 aydan sonra ilk defa 4 gün geçince bende acaba dedim.allah hayırlısını versin en kısa sürede inşallahyerimseniben

benimde evlendiğimden beri ilk defa bu kadar uzun gelmedi olmuyo napalım takmıcam artık kafaya deli olcam yoksa yakındaa psikolojik ya buraya giriyoruz tmm çok güzel bi site arkadaşlıklar süper ama belirtileri okuyoruz sonrada hemen kendimize yapıştırıyoruz sonrada gelmeyince üzülmede dur ama takmıcam ya napayım

sırf böyle düşündüğüm için aylarca siteye girmemiştim, okuyup okuyup bende etkileniyorum belirtilere takılıyorum diye laelaelaelaelae ama sonra kendinde bir kaç değişiklik hissediyorsun ve tekrar geliyorsun bakıyorsun sağolsun herkes çok iyi yardımcı oluyorlar her şekilde zaten bir süre sonra sende yaşaya yaşaya kanıksıyorsun sırnaşık şey

ben eskisi kadar üzülmüyorum valla boşveeer :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…