arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ne zormuş ya daha bu ilk ayım ilk kez denedim ama sanki aylardır uğraşıyo gibi oldum zaman hiç geçmiyo

ne zormuş ya daha bu ilk ayım ilk kez denedim ama sanki aylardır uğraşıyo gibi oldum zaman hiç geçmiyo

seni anlıyorum canım benimde ilk ayımdı bende aynı şeyleri yaşadım ama sonucum hüsran oldu inşallah seninki olmaz şimdi ikinci ayıma girdim inşallah benimde olur bu ay tabi hayırlısıyla önce hayırlısını istemek lazım

umudunuzu yitirmeyin kızlar bunu sizler için hazırladım umarım hosunuza gider dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız

annecigim

sakın stres yapma

sakin ol ve sakın ümidini yitirme

ve herşeyden önemlisi benden vazgeçme annecim

biliyorum seni çok üzüyorum

ama üzülme annecim sen üzülünce ben daha cok üzülüyorum

gelecegim birgun nezaman diye sorma çünkü bende bilmiyorum annecim

ama herşeyin bir zamanım varmış ozamanın dolmasını beklemeliymişim annecim

belki hemen gelemiyorum fakat bende enaz senin beni istedigin kadar senin kolarında olmak istiyorum annecim

elini önce kalbine koy orda atan kalp benimde seni istedigimi söyleyecek sana

sonra elini göbişine koy ve duaet annecim kabul olacak inan :)

olmayacagını düşünürsen olmaz annecim onun için pozitif düsünki olumlu seyler olsun

sonra gece uyumadan önce kapat gözlerini ve

pembe bir balon gönder gökyüzüne annecim pozitif düşünce için

o balonun içinede olmasını istedigin dileklerini koy annecim

o listenin en başınada beni koy annecim

o pembe balon pembe yada mavi battaniyler içinde beni sana getirecek annecim

sadece kalpten dile olmasını istedigin seyleri annecim güzel allahım açılan o güzel elleri boş cevirmicek inan

kavuşma günümüz cok yakın annecim buna inan ve bekle beni

mrb.kımse yokmu kıttycat aglattın benı cok guzel bır yazıydı bende 2.5senedır bebegımı kollarıma almayı beklıyorum.bugun adet gunum ama 5,6gun sonra oluyorum.cumartesı doktora gıdıcem catlatma ignesı vurulmustum simdi ılac kullunıyorum bıtmesını beklıyorum.gecen ayda aynı tedavıyı gordum ama 6gün sonra adet gordüm.megerse düsük yapmısım.sımdıde cok korkuyorum.bu bebek bekleme benı cok hassaslastırdı herseye aglar oldum lutfen bırbırımıze destek ololım

kittycat gerçekten güzel olmuş emeğine sağlık
allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah

canım ya harika buuuu çoookk duygulandımm çook teşekkür ederiz ellerine sağlık ne güzel hazırlamışsınnn bayıldımm ve bebek isteğim bir kat daha arttı çoookk sağol

arkadaşım bune ya ağlamaktan mafoldum yazamıyorum bile gözyaşlarımdan çok güzelmiş tşr

hadi ya nagihan tam olarak yazarmısın bana bu kürü ben bilmiorumda bugün bitti adetim çalışmalara başlıcaz yani

canım sen hangi kurü istiyorsun
bak çörekotunu istersen çörek otunu eziyorsun tarçın bal 3den 1çaykaşığı alıp hepsini karıştırıp sabah akşam aç karnına yiyorsun

incir ise
7,8 tane inciri ortasından kesip kılorsüz 2,5 subardağı kaynar suyun içine atıyorsun 7 dk kaynatıyorsun sonra içine taze kıtır havuç atıyorsun yumurtanın çatlaması içinmiş
hadi kolay gelsin keşke adetinin 2ci günü falan başlasaydın ama allahtan ümit kesilmez çörek otunu adetinin 2ci gününü başlaman gerek ama

sağol canım hadi yaa adetim bitti bugün malesef o zaman bu ayda olmazsa önümüzdeki ay yapayım ben bunu inşallah gerek kalmaz ama hayırlısı yaa

canım geç döllenme yumurtaa zamanından sonra tutunursa galiba onun için testede 1haftalıksa gözükmüyor enaz 4haftalık olması gerek ama kanda belli olur canım ben mesala adetimin 12 veya 13 de yumurtlamam başlar senin nezaman bilemem akıntından belli olur yumurtladığın canım o ovulosyon testinden anlamam bilmiyorum

jasminn
canım sen incire başla bende incire 5ci günü başlıya bildim ona başla yapa bildiğin kadar ben 13 gün içebildim olmassa önümüzdeki ay 21 güne tamamlayacağım

begendiginize sevindim :) sizlerin yazdıklarını okurken onlardan etkilendim ve ortaya böyle birsey cıktı sizi üzmek için degilde yüzünüzde bir tebessüm olusması icin yapmıstım yazdıklarınızı hergun takip ediyorum sevincinize seviniyor üzüntüze üzülüyorum umudunuzun bitmesini istemiyorum cıkmadık candan umut kesilmezmiş dimi :) hepinizin melekleri zamanı gelince gelecek heleki kendisini böylesine sevecek annelere uçarak gelir o melekler :)

Ayrıca nagihancım şu kürü nasıl yapıcaz yazarsan çok sevinirim. senide yoruyoruz canım. sağol ilgin için.

nedemek canım ya faydam olsunda başka şey istemem hangisini istiyorsun canım incirmi çörekotunumu valla ben denedim ama bakalım neolacak:CüvCüv:

tatlım bizim için verdiğin emeye haklısın canım böyle anneleri olacakları için çok şanslılar işte insan dayanamıyor çok ağladım ama ben innıyorum birgün meleğim gelecek babasıyla onu bekliyoruz heycanla onu öyle çok seveceğiski anlatamam allah kucağımıza almak nasip etsin herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin ona kazaklar bile ördüm anne annesi patik ördü takımlar alıp saklıyor allahım duy sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…