ne zormuş ya daha bu ilk ayım ilk kez denedim ama sanki aylardır uğraşıyo gibi oldum zaman hiç geçmiyo
meleksevgi inş hamilesindir ama yiende fazla ümitlenme hüsrana uğrama cnm
umudunuzu yitirmeyin kızlar bunu sizler için hazırladım umarım hosunuza gider dilerim en kısa zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız
annecigim
sakın stres yapma
sakin ol ve sakın ümidini yitirme
ve herşeyden önemlisi benden vazgeçme annecim
biliyorum seni çok üzüyorum
ama üzülme annecim sen üzülünce ben daha cok üzülüyorum
gelecegim birgun nezaman diye sorma çünkü bende bilmiyorum annecim
ama herşeyin bir zamanım varmış ozamanın dolmasını beklemeliymişim annecim
belki hemen gelemiyorum fakat bende enaz senin beni istedigin kadar senin kolarında olmak istiyorum annecim
elini önce kalbine koy orda atan kalp benimde seni istedigimi söyleyecek sana
sonra elini göbişine koy ve duaet annecim kabul olacak inan :)
olmayacagını düşünürsen olmaz annecim onun için pozitif düsünki olumlu seyler olsun
sonra gece uyumadan önce kapat gözlerini ve
pembe bir balon gönder gökyüzüne annecim pozitif düşünce için
o balonun içinede olmasını istedigin dileklerini koy annecim
o listenin en başınada beni koy annecim
o pembe balon pembe yada mavi battaniyler içinde beni sana getirecek annecim
sadece kalpten dile olmasını istedigin seyleri annecim güzel allahım açılan o güzel elleri boş cevirmicek inan
kavuşma günümüz cok yakın annecim buna inan ve bekle beni
hadi ya nagihan tam olarak yazarmısın bana bu kürü ben bilmiorumda bugün bitti adetim çalışmalara başlıcaz yani
canım sen hangi kurü istiyorsun
bak çörekotunu istersen çörek otunu eziyorsun tarçın bal 3den 1çaykaşığı alıp hepsini karıştırıp sabah akşam aç karnına yiyorsun
incir ise
7,8 tane inciri ortasından kesip kılorsüz 2,5 subardağı kaynar suyun içine atıyorsun 7 dk kaynatıyorsun sonra içine taze kıtır havuç atıyorsun yumurtanın çatlaması içinmiş
hadi kolay gelsin keşke adetinin 2ci günü falan başlasaydın ama allahtan ümit kesilmez çörek otunu adetinin 2ci gününü başlaman gerek ama
Ngihancım sana 2 sorum olcak. birincisi geç döllenme nasıl oluyor??
ikinciside; ben bu ay ovulasyon testi uygulamıştım. 1 nisan regl tarihimdi. ayın 14 ünde ve 15inde çift çizgiyi görmüştüm. yani yumurtlama günüm hangisi oluyor. eğer 15 i ise 15+14=29 undamı regl günüm acaba? son birkaç aydır 27 günde bir oluyordum. ona göre hesaplarsan bugün olmam gerekiyor. hoş umudum yok zaten cumartesi test yaptım negatif....ama merak ettim. sen bilirsin diye düşündüm.teşekkürler canım
Ayrıca nagihancım şu kürü nasıl yapıcaz yazarsan çok sevinirim. senide yoruyoruz canım. sağol ilgin için.
begendiginize sevindim :) sizlerin yazdıklarını okurken onlardan etkilendim ve ortaya böyle birsey cıktı sizi üzmek için degilde yüzünüzde bir tebessüm olusması icin yapmıstım yazdıklarınızı hergun takip ediyorum sevincinize seviniyor üzüntüze üzülüyorum umudunuzun bitmesini istemiyorum cıkmadık candan umut kesilmezmiş dimi :) hepinizin melekleri zamanı gelince gelecek heleki kendisini böylesine sevecek annelere uçarak gelir o melekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?