arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

şirincim bende bugün orucumu tutuyorum allah sabır veriyor hiç acıkmadım şuana kadar tatlım 21ci sayfadaki arkadaşın bize hazırladığını gördünmü çok güzel

yaa ben inanmıyorum artık hiç ümidim kalmadı değilimdir heralde çünkü fsh yüksekti 12 zormuş yanee...Ama Allahın takdiri napalım...kısmet işte olursa büyük süpriz olur...hastalancam gibi hissediyorum... bu aralar zaten 23 nisandan solayı baya yoruldum o yüzden heryerim ağrıyo ayırd edemiyorum :)) anlıcağın nagihancım ben hiç ümitlenmiyorum artık hiç olamayacakmışım gibi geliyor bana... u arada okuldan yeni geldim ayaklarım çoookkk ağrıyooo:))

evet harika duygusal bir sunum ahzırlamış arkadaş. tebrik ederim.... biz zaten çok duygusallaştık dururmdan dolayı....şimdi bebekle hamilelikle alakalı ne görsem duyguslallşıyorum

canım bu fsh ben onu anlayamadım nedemek bana öyle diyen doktor olmadıda kusura bakma önemli birşeymi

aynen neduysam ağlıyorum eşimde artık sıktım onuda üzüyorum bende biraz tatil yapayım dedim annemlerin yanına memlekete gitmek istiyorum ayın 7 sibi hastalansam bile kalabalıkta çok koymaz üzülmem heralde demi offf çok yoruldum artık ya incir ne yapacak bakalım

evet önemliymiş ama bu yüksek olup hamile kalanlarda oluyormuş annamıyorum hangisine kanayım...ama diyorum yaa olacağı varsa hiç birşey engel değil olur...Rabbime sığınıyoorum ona inanıyorum içimde de böyle bir inanç var...o ol derse herşey olur....burda çok ilginç mucize denebilecek hikayelrde okudum...umut verici hepsi...bekleyeceğiz napalım zamanı gelince olacak inşallah... karnımda ağrıyo arada geliyo galba kırmızılar habire wc gidiyorum geldimi diye kafayı yedim artıııkkk-tatlicadiarzu-

ben test yaptım kızlar, silik çizgi çıktı ama yarım saat falan sonra ama bir sorun var ki çizgi dağılmıştı eczaneye sordum tekrar verdi test sabah yine yapıcam ama bu zamana kadar hiiiiç silikte olsa çizgim çıkmamıştı hayırlısı inşallah şakkıdı

Hadi inşş hayırlısı ...tek çizgiden bıktık kafamçokkarıştı

arkadaşım ben nekadar yaptım 1saat bile beklettim hiç silik çıkmadı bence hamile olabilirsin sende hiç görmedim silik diyorsun belki hamilesindir hadi inşallah dua edceğim senin için

inşallah fazlada ümitlenmek istemiyorum ama bilmiyorum yaa nasıl yapıcam sabah test hiç bilmiyorum yüreğim kaldırmıyor artık negatif mi pozitif mi belirsizliklik ne kötü ya:sm_confused:

arkadaşım ben nekadar yaptım 1saat bile beklettim hiç silik çıkmadı bence hamile olabilirsin sende hiç görmedim silik diyorsun belki hamilesindir hadi inşallah dua edceğim senin için

canım benim allah razı olsun a.s.
aslında hiç ümidin yok 2,5 yıldır hüsrana uğramaktan öyle bıktım ki ihtimal dahi veremiyorum eğer olursa çikolata kistimle bir mucize olacak hayırlısı allahtan ümit kesilmiyor. inşallah allah isteyen hiç bir kadına bu sıkıntıları yaşatmasın

amin canım düşmanım da olsa evlatla sınamsın bende yoruldum artık heray ümitlenmekten bıktım hastalansamda acaba üste görmüş olabilirmiyim diye kaçkere test yaptım ama kaç aydır test yapmıyorum geçen ay aldım yapamadan hastalandım duruyor belki buay yaparım hamiş kalırım da

inşallah canım benim allah güzel yüreğine göre versin bende aynısıyım gözümün üstünde kaşım var acaba hamilemiyim modunadayım :roflol: herşeyde bir belirti arıyorum ama hiç geçmiyordu düzenliydi bilmiyorum sabahı nasıl edicem??

sen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsunuz canım?

canım ben 5yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım eşim çok istiyor du onun için korunmadım ve 5yıldır doktorlardan çıkmıyorum enson aşılama yaptırdım tutmadı birdahada gitmedim doktora kendi haline bıraktım kasım ayından beri doktora gitmiyorum allah yüzümüze baksın artık duysun sesimizi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsenağlama

üzülme canım benim :teselli: allah bizimde sesimizi duyacak inşallah, biz de hiç korunmadık ama benim kistim var ondan yani özel birşey yapmadım biraz birkaç hafta doğum kontrol hapı kullandım kist için onu da bıraktım.allaha emanet dileklerimiz hayırlısını dilemekten başka çare yok bazen bu kadar çok istediğim için bu kadar çok taktığım için korkuyorum allahım sen gücümüzü aşan şeylerle sınama

canım bende kist vardı hemde 20 tane ve tüplerim tıkalıydı açık ameliyat oldum şuan sorunum yok tekrar hgs çektirdimaçık allaha kaldı artık

magicstar silikte olsa çıkmış inşallah sabahkinde daha belirgin olur
allah ümitlerini boşa çıkarmasın
:CüvCüv:

magicstar silikte olsa çıkmış inşallah sabahkinde daha belirgin olur
allah ümitlerini boşa çıkarmasın
:CüvCüv:

çok teşekkür ederim canım benim ne biliyim umutlanamıyorum ki :1no2: testi mi yanlış yaptım idrarı fazla koydum belki ondan dağıldı, yarım saat sonra dağınık şekillerin arasında gördüm ikinci çizgiyi eczaneye götürüp sordum negatif dedi. sonra oda gördü çizgiyi negatif çıktığında böyle oluyor muydu diye sordu ama ilk defa çıktı ya kafayı yiycem. şimdi pozitif mi değil mi ben mi uyduruyorum, sabahı nasıl bekliycem hiç bilmiyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…