slm magicstar ben dün üye oldm nagihanla tanıştık konuştuk şimdi senin msjları okudm inş hamilesindir canım bende 30unda olmam lazım bekliorum ama dün dayanamayıp test yaptm negatif çıktı 5dakka bekleyip attım testi beklesemiydim acaba sen yarım saaten sora görmüşsün ya silik te olsa çizgiyi,benim belirtilerimde var inş hamişizdir canım ya yarın mı yapıcaksın bidaha test kaç gün geçti günün
sevnur
nasılsın canım negatif çıkmış galiba yılmak yok bekle biraz gene yap istersen belki geç döllenme olabilir arkadaşın biri burda 1haftası geçmişti çıkmamıştı 10 günü geçince yaptı pozitif ümüdini yitirme
önemli değil canım bende çıktım dışarı çıkmıştım eşim kapatmış bilgisayarı kaldırmış birgeldim bilgisayar ortadan kalmış kafayı yiyeceksin orda diyor rahat ol biraz nebu ya deyip kızıyor
iyiyim canım bekliorum işte günler geçsin die bide öle bi garip bişi olduki iş arıodum bulamıodum ama bugün iş teklifi geldi napıcam diom şimdi bebiş varsa eğer çalışamam riske atamam iş yook yok dedim şmidi çıktı hayırlısı olsun napiim ama ben bebişimin içimde olmasını isterim iş umrumda diil
benevlenmeden önce eczanede çalışıodum tecrübem var die evlenince çalışmak istedim görüştüm bikaç yerle ama olmamıştı bugün haber geldi napıcam bilmiorum yoğun bi iş aslında yorucu hamile olmazsam çalışırım tabikide ama olursam olmas yapamam
olsun hayatımm bende hatırlamıorum ki söledim mi sölemedim mi iice şaşırdık yahu :) 1senelik evliyim yeni daha ama evde oturmaya alışık diilim zor gelio evde oturmak.sen ne iş yapmayı istiosun cnm
hıııııııııım hım tamam anladım sen daha iyi bilirsin tabiki valla bu devirdede çalışmak şart ama işte çocuktan önemli değil dediğim gibi bende beklemedeyim iş için hamile kalırsam senin dediğin gibi çalışmam
ben daha önce fabel kastelde çalıştım oturduğum yerdendi boyoları koyuyorduk paketleme işiydi ona benzer biriş teksilde çalıştım kalite kontürolde teksil istemem ama neişolsa yaparım çünki bir mesleğim yok senin mesleğin varmı okumuşluğun
yok bi mesleğim canım lise mezunuyum üniversite okuyamadan eşimle tanıştım kaçırdı beni eczanede çalışıodm sınavlara hazırlanıodum ama kısmette evlenmek varmış hayırlısı olsun bende eczane işinden başka iş yapamam herale bitek o işte çalıştım herşey kısmet hayırlısı bakalım
kızlar gebelikte '' bebksiz de mutlu olabilriz dıye bi topik'' açılmış bakmak istersenız orda belki biraz kafamızı dağıtabilriz çünkü tek problem stresimiz birazcık rahat olsak herşey yoluna giricek en azından benım için...