arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah bu ay yüzünüz güler canım bekletmesin sizi daha fazla bebişiniz. ben de pek düşünmemeye başka şeylerle ilgilenmeye çalışıorum. yani kafamı taktığım içinmi gecikiyo acaba adetim diye. ama hala da gelmedi. şaşkınım çok.test aldım az önce cesaret bulursam akşama yapcam.işin ilginci böyle bir düşüncem olmadığı halde şimdi bu ihimal beni acayip heyecanlandırıyo. negatif çıkarsa çok üzülcem:1no2:

canım bence testi ya şimdi yada yarın sabah yap çünki akşam oldukça ve su içtikçe o idrardaki gebeliği gösteren hormon seyreliyomuş ve adetin geçtiyse zaten gösterir ayy ben bile merak ettim şimdi hamilemisin die şimdi yapsana testi kaydirigubbakcemile3 hem haberdar et beni

canım yaa az önce çok hafif kahverengi bir akıntı geldi. adet gibi kırmızı değil ama. anlamadım yaa adet oldum mu ben şimdi yoksa olmadımmı. hiç bu renk gelmemişti ilk gün.kafam karıştı yaa. biraz beklicem gelmeye devam ederse boşuna heveslendim demektir :çok üzgünüm:

canım bazı hamilelerde yerleşme kanaması oluyomuş yani kan gibi değil dediğin gibi kahverengi akıntı oluyomuş yani lekelenme diyolar ona belki öyle olabilir dediğin gibi sen bu gece bekle o zaman eğer adet olmazsan yarın sabah ilk idrarınla yap testi olumsuz çıkarsada üzülme daha yenisin ikinci ay daha yüksekmiş şansın hayırlısı olsun

canım benim sağol en iyisi dediğin gibi bu akşam bekliyim ben. şu hale bak hiç kafamda yokken hamilelik şimdi değilim diye oturup ağlıcam. kaydirigubbakcemile3 benimki olumsuz olursa seninkini bekleriz artık kaydirigubbakcemile5 hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah

anlıyorum seni canım insanı üzen en çokta belirsizlik oluyo yani keşke hemen adeti beklemeden öğrenebilme imkanımız olsa kaydirigubbakcemile3 yoksa böle beklerken kafayı yiyo insan ama olsun bu heycanlarda güzel bi bakıma inşallah sende en hayırlı zamanda kavuşursun bebişine benim günüm 20 mayıs bakalım 13 günüm kaldı kısmet nasip nolucak acaba bende test stoğumu şimdiden yapıcam son haftaya her güne bi test kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy çok stresli cidden hele ki kesin olarak karar verince daha da zor olsa gerek. inşallah güzel haberini alırız bu ay. çıkıyorum ben ofisten görüşürüz öpüyorumkaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaç gündür siteye giremıyorum bende mi bir problem vardı acaba siz günlerdir yazışıyormuşsunuz...

sitede sorun vardı canım bazen girlimiyodu bazen giriliyodu neyseki düzeldii.. bu arada hamiş olan yokmu yawww :uhm: benim son 11 günüm kaldı valla şimdiden test yapmamak için zor duruyom :roflol:

sitede sorun vardı canım bazen girlimiyodu bazen giriliyodu neyseki düzeldii.. bu arada hamiş olan yokmu yawww :uhm: benim son 11 günüm kaldı valla şimdiden test yapmamak için zor duruyom :roflol:

aman canım şimdiden yapma varsada çıkmaz moralin bozulur.gününe iki gün kala ya kadar bekle . ben şu an yumurtlama dönemindeyim. inşallah güzel haberlerini alırız canım

aman canım şimdiden yapma varsada çıkmaz moralin bozulur.gününe iki gün kala ya kadar bekle . ben şu an yumurtlama dönemindeyim. inşallah güzel haberlerini alırız canım

amin canım zaten mecbur beklicem inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız hepimizin inşallahhh a.s.

bugün adet olmam lazım ama hala olmadım dayanamadım az önce test yaptım negatif çıktı püüüfff

siteye girilmiyordu ama girilirkende seni göremedim hiç. neler yapıyorsun. şu an yumurtlama dönemindeyiz ikimizde.. hadi hayırlısı beyaz gelincik

slm cnm evet bende yumurtlama dönemındeyım 2 gün önce ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı dün yıne yaptım yıne pozitif çıktı ... hayırlısı bakalım çalışmalara devam yoruldum ama günler geçseydi bir an önce ... sen neler yapıuyosun ? karışım falan denıyormuydun bu ay ? ben sadece keçiboynuzu yediriyorum ve suyunu içiyorum eşime başka bişi yapmadım bu ay .. ama her ay yumurtlama dönemınde kasık ağrılarım oılurdu bu ay olmadı neden acaba ? görüşmek üzre

canım ben incir kürüne devam ediyorum. yanlız sumaklı soğanı bir kaç kez yaptım.ya çiğ çiğ aç karına yemesi çok zor geldi.ama adetime 10 gün kala soğan suyu içmeyi düşünüyorum.suyu daha rahat olur. bu arada eşime keçi boynuzu kürü uyguluyordum. içmek istemiyordu ama ilk günler takip ediyordum bir kere dökerken yakaladım.şimdi ona pekmezini aldık bende bir şey yok deyip içmek istemiyordu ama ısrarlarıma dayanarak içti. baktım zorlanıyor pekmezini veriyorum şimdi. canım akıntıların oluyormu senin yumurtlama zamanında.. ben akıntılardan anlıyorum yumutlama zamanını. .

kızlar gebeliği en çok zorlaştıran şey çok düşünmek ve çok istemek bende 5 aydır bekliyorum ama yok aynen sizler gibi son bir haftada başlıyorum dinlemeye kendimi acaba diyorum heyecanlanıyorum en az iki tane idrar testi yapıyorum sonra da yok ya testte bir sorun vardır diyor kendimi kandırıyorum. adet olduğum gün çok üzülüyorum ama artık şuna karar verdim öyleki artık takmayacağım çünkü böyle yaparak bebek olacaksada olmuyo. öyle olacak ki adet olacağını unutup düşünmeyip birden süprizzz yapacak. dinlediğim gebelik hikayeleri hep aynı şok oldum ummadığınız anda gelecek böyle düşünerek zor... yormayın kendinizi hayatımızı yaşayalımmm....

irem74, canım soğan suyu bebeği düşürür gebelik olmaz onu yumurtlama döneminden önce yap. onunla hamiş kalamazsın lütfen bunu dikkatli araştırın. evet soğan kürü süper oluyo ama onu kullandığın ay gebeliği unut. ibrahim saraçoğlun bizzat kendi söylediği önemli bir dipnottur

canım soğan suyu bebeği düşürür gebelik olmaz onu yumurtlama döneminden önce yap. onunla hamiş kalamazsın lütfen bunu dikkatli araştırın. evet soğan kürü süper oluyo ama onu kullandığın ay gebeliği unut. ibrahim saraçoğlun bizzat kendi söylediği önemli bir dipnottur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…