arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

selam kızlar benimde 9 günüm kaldı adetime ya düşünerek olmaz deniyor ama ben sanmıyorumki düşünmeyeyim bebek düşünmeye başladığımızdan beri aklım kafam tamamen buna odaklandı iki aydır şüphe şüphe hamile gibi yaşıyorum resmen herşeyime dikkat etmeye başladım yani ben çok düşünüyorum diye hiç çocuğum olmucakmı ya ve her ay böyle işkence gibimi geçicek senağlama

jasminn öyle düşünme senin de bebişin gelicek. ama kendine başka uğraşlar bul ki o günler daha çabuk geçsin. bu kadar stres varolan bebeğe bile zarar verir. bence her ay olmucakmı diye değil de bu ay oldu bu ay kesin olacak diye o rahat psikolojiyle geçir. olmıcağına değil olacağına odaklan :1hug:

canım geçen ayda ovulaasyondan 2 günönce uzayan akıntım gelmişti bu seferde öyle oldu.. ama şimdi koyu sarı akıntım var.. cnm ben pekmezinide aldım tahınle karıştırıp yedırıyorum :) güzel oluyor ben bile yiyorum :) bu aydan çok umutluyum allah ın izniyle hayırlı haberi alcam gibi gelıyor..son 11 günüm kaldı bundan sonrası daha da stresli hayırlısı bakalım...

uyarın için teşekkürler canım şu an soğan kürü yapmıyorum ben soğanı sumakla yiyordum onuda zaten bir hafta yapabildim. soğan kürünü hamilelik olmazsa bu ay düşünüyorm. adetle başlarım muhtemelen..yumurtlama döneminde kullanılması riskli hoş kullananlar var ama ben regl döneminde kullanacağım.yinede teşekkürler..

haklısın canım ama malesef insanın elinde olmuyor işte :sm_confused: napimm günler yaklaştıkça kendime hakim olamıyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olmuştur inşallah :Saruboceq: testlerimi hazırladım bile valla ben günüme kadar test yapmadan durabilirsem bende çok büyük bir gelişme var demektir kaydirigubbakcemile3

ben dayanamadım yedi günüm var ve sabah uyanır uyanmaz testi yaptım ve negatif çıktı ağlamaktan harap oldum bu ayda olmadı bütün umudum gitti

ben dayanamadım yedi günüm var ve sabah uyanır uyanmaz testi yaptım ve negatif çıktı ağlamaktan harap oldum bu ayda olmadı bütün umudum gitti

sevgili jasmin benim de gunum 20 mayis ve bu sabah ben de test yaptim hayatimda ilk kez ve tabiki negatif cıktı.. bence birer gun arayla bekleyelim.. dikkat edersen herkes gunu gectikten sonra yapıyo ama senin ve benim gibi sabırsızlar bekleyemiyor..(affına sıgınrak soluyorum) :içelim:

hadi bakalim cesaretini ve umudunu kaybetmek yok.. insallah olacak inanıyorum ben..:Saruboceq:

bana destek olur musun sen de?:CüvCüv: yerimseniben

aynı durumdayız yani canım haklısın gerçekten çok sabırsızım ama çok moralim bozuldu negatifi görünce bazılarının beş gün öncedende çıkabiliyomuş belki o yüzden bu kadsar yıkıldım hayırlısı olsun senin kaçıncı ayın bu ay canım benim ikinci ayımdı bakalım 20 mayısa kadar neler olucak bilmiyorum çok fazlada ümitlenmek istemiyorum açıkçası tabiki sana destek olurum canım günümüzde aynıymış birlikte bekleriz bir hafta daha

Kızlarrrr herkese merhaba,
Geçen ay 20 nisanda adet oldum umarımmm bu ay olmam,1-2 mayısta yumurtam çatladı,monitör kullanıyorum..Gögüs hassasiyeti,şişlik falan yok,sık tuvalete gidiyorum...Hiç belirti olmadığından yok diye düşünüyorum...ınşallah güzel haberler paylaşırızzzz,kendimizi dinlememiz lazım amaaa ne mümkünnnn....Bu ay olmazsa gelecek ayaaa çalışırzzz di imi kızlarrr

Benimde 20 mayıs canım benim,herşey hepimiz için çok ama çok güzel olacak ben inanıyorum,ümidimizi,inancımızı kaybetmeden destekle yola devammmm....Heyecanla bekleriz,gelmezse,inatla çalışmaya devam ederiz bizde:sm_cool::sm_cool:

merhaba arkadaşlar... bende yeni katıldım aranıza, isterseniz tabi... kısaca tanıtıyım kendimi, 28 ocakta 11 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim, geçen ay tekrar denedik olmadı, bu ay inşallah hayırlısı işe bekliyoruz:) hihoyyyt

canım benimde günüm 20 mayıs bendede bir haftadır acayip göğüs ağrısı var dokununca çok acıyo normalde benim adetime üç dört gün kala olurdu bu ama bu kez daha iki hafta varken başladı bu yüzdende var diye ümitlendim baya bi bugün test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm göğüs ağrısından başkada bir şey yok zaten

aramıza hoşgeldin canım günün ne zaman inşallah kavuşursun sende tez zamanda bebeğine..

hosgeldin bebegin için cok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda tekrar bebişin olur

adetine yedi gün varsa cok erken degilmi canım ya ? bence üzülme erken yapmıssın

aramıza hoşgeldin canım günün ne zaman inşallah kavuşursun sende tez zamanda bebeğine..

teşekkür ederim, inşallah allahım isteyen herkese nasib etsin, günüm 20 mayıs diye düşünüyorum, çünkü düşükten sonra adet düzenim bozuldu malesef, geçen ay 1 hafta gecikti hormon testleri yaptık ama çok şükür normal çıktı. inaşşalh canım ya, çok istiyorum olmasın, inşallah sizlerinde umutlarunız boşpa çıkamz:1hug:

bizim bu ay daha ilk denememiz ben her zaman pozitif dusunuyorum ama sonucta Allah'in isine karisilmaz..:Saruboceq: ben de forumları okuyunca heyecanlandim ve bugun ilk testimi yaptim ama tek cizgi o kadar bariz ki kendi kendime sonradan kızdım cunku henuz cok erken.. bence en guzel sey beklemek ama moralini bozma cunku ben bozmayacagım bu ay olmazsa gelecek ay , o olmazsa ondan sonra , ondan sonra.. Dua edelim insallah olur...Gunumuz ayni bu cok guzel beraber sayariz..:1hug:

Canım bende yeni katıldım arkadaşlarıma,Allah'ım inşallah yüzümüzü güldürücek...

Bekle güzelim,gününün geçmesini bazen gün geçtikten sonra çıkabiliyor.Bi ümidimiz var yinede,olmazsada çalışıcaz gelecek aya -tatlicadiarzu-

amin canım inşallah bebek hasreti ceken herkes en kısa zmanda bu dilegine kavusur :) benim yaş ileri olunca benim işim zor hayat ıskalamaya gelmiyor hersey zamanında olmalı ben gec evlendim bu yüzdende bircok sey icin gec kaldım bakalım hayırlısı olsun ne diyelim

sevgili yaya sen de hosgeldin :) benim de son adet gunum 20 nisan'dı, jasmin ile beraber gunlerimiz 20 mayis, sen de 20 Mayis missin.. hadi bakalim insallah ugur getiririz birbirimize

bendeki belirtiler gecen hafta biraz usutmusum gibi sol yumurtaligimda bi agri oldu ama usutmedigime eminim, hafif biraz gobek şişligim var ama kilo farkı yok...arada regl agrisi gib agrim oluyo ama kasık batması falan yok yani daha dogrusu o nasıl bir agrı bilmiyorum bile .. bende gogsumde bol bol kist var zaten hep agrıyo o yuzden agrı ile ilgibi bi sey diyemicem ama biraz siskinlik var.. umarim hep beraber hamişizdir:) :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…