selam kızlar benimde 9 günüm kaldı adetime ya düşünerek olmaz deniyor ama ben sanmıyorumki düşünmeyeyim bebek düşünmeye başladığımızdan beri aklım kafam tamamen buna odaklandı iki aydır şüphe şüphe hamile gibi yaşıyorum resmen herşeyime dikkat etmeye başladım yani ben çok düşünüyorum diye hiç çocuğum olmucakmı ya ve her ay böyle işkence gibimi geçiceksenağlama
canım ben incir kürüne devam ediyorum. yanlız sumaklı soğanı bir kaç kez yaptım.ya çiğ çiğ aç karına yemesi çok zor geldi.ama adetime 10 gün kala soğan suyu içmeyi düşünüyorum.suyu daha rahat olur. bu arada eşime keçi boynuzu kürü uyguluyordum. içmek istemiyordu ama ilk günler takip ediyordum bir kere dökerken yakaladım.şimdi ona pekmezini aldık bende bir şey yok deyip içmek istemiyordu ama ısrarlarıma dayanarak içti. baktım zorlanıyor pekmezini veriyorum şimdi. canım akıntıların oluyormu senin yumurtlama zamanında.. ben akıntılardan anlıyorum yumutlama zamanını. .
irem74, canım soğan suyu bebeği düşürür gebelik olmaz onu yumurtlama döneminden önce yap. onunla hamiş kalamazsın lütfen bunu dikkatli araştırın. evet soğan kürü süper oluyo ama onu kullandığın ay gebeliği unut. ibrahim saraçoğlun bizzat kendi söylediği önemli bir dipnottur
jasminn öyle düşünme senin de bebişin gelicek. ama kendine başka uğraşlar bul ki o günler daha çabuk geçsin. bu kadar stres varolan bebeğe bile zarar verir. bence her ay olmucakmı diye değil de bu ay oldu bu ay kesin olacak diye o rahat psikolojiyle geçir. olmıcağına değil olacağına odaklan :1hug:
ben dayanamadım yedi günüm var ve sabah uyanır uyanmaz testi yaptım ve negatif çıktı ağlamaktan harap oldum bu ayda olmadı bütün umudum gitti
sevgili jasmin benim de gunum 20 mayis ve bu sabah ben de test yaptim hayatimda ilk kez ve tabiki negatif cıktı.. bence birer gun arayla bekleyelim.. dikkat edersen herkes gunu gectikten sonra yapıyo ama senin ve benim gibi sabırsızlar bekleyemiyor..(affına sıgınrak soluyorum) :içelim:
hadi bakalim cesaretini ve umudunu kaybetmek yok.. insallah olacak inanıyorum ben..:Saruboceq:
bana destek olur musun sen de?:CüvCüv: yerimseniben
sevgili jasmin benim de gunum 20 mayis ve bu sabah ben de test yaptim hayatimda ilk kez ve tabiki negatif cıktı.. bence birer gun arayla bekleyelim.. dikkat edersen herkes gunu gectikten sonra yapıyo ama senin ve benim gibi sabırsızlar bekleyemiyor..(affına sıgınrak soluyorum) :içelim:
hadi bakalim cesaretini ve umudunu kaybetmek yok.. insallah olacak inanıyorum ben..:Saruboceq:
bana destek olur musun sen de?:CüvCüv: yerimseniben
Kızlarrrr herkese merhaba,
Geçen ay 20 nisanda adet oldum umarımmm bu ay olmam,1-2 mayısta yumurtam çatladı,monitör kullanıyorum..Gögüs hassasiyeti,şişlik falan yok,sık tuvalete gidiyorum...Hiç belirti olmadığından yok diye düşünüyorum...İnşallah güzel haberler paylaşırızzzz,kendimizi dinlememiz lazım amaaa ne mümkünnnn....Bu ay olmazsa gelecek ayaaa çalışırzzz di imi kızlarrr
merhaba arkadaşlar... bende yeni katıldım aranıza, isterseniz tabi... kısaca tanıtıyım kendimi, 28 ocakta 11 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim, geçen ay tekrar denedik olmadı, bu ay inşallah hayırlısı işe bekliyoruz:) hihoyyyt
merhaba arkadaşlar... bende yeni katıldım aranıza, isterseniz tabi... kısaca tanıtıyım kendimi, 28 ocakta 11 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim, geçen ay tekrar denedik olmadı, bu ay inşallah hayırlısı işe bekliyoruz:) hihoyyyt
ben dayanamadım yedi günüm var ve sabah uyanır uyanmaz testi yaptım ve negatif çıktı ağlamaktan harap oldum bu ayda olmadı bütün umudum gitti
aramıza hoşgeldin canım günün ne zaman inşallah kavuşursun sende tez zamanda bebeğine..
aynı durumdayız yani canım haklısın gerçekten çok sabırsızım ama çok moralim bozuldu negatifi görünce bazılarının beş gün öncedende çıkabiliyomuş belki o yüzden bu kadsar yıkıldım hayırlısı olsun senin kaçıncı ayın bu ay canım benim ikinci ayımdı bakalım 20 mayısa kadar neler olucak bilmiyorum çok fazlada ümitlenmek istemiyorum açıkçası tabiki sana destek olurum canım günümüzde aynıymış birlikte bekleriz bir hafta daha
hosgeldin bebegin için cok üzüldüm canımumarım en kısa zamanda tekrar bebişin olur
teşekkkür ederim arkadaşım.. inşallah sizlerinde en yakın zamanda olur...kaydirigubbakcemile3
canım benimde günüm 20 mayıs bendede bir haftadır acayip göğüs ağrısı var dokununca çok acıyo normalde benim adetime üç dört gün kala olurdu bu ama bu kez daha iki hafta varken başladı bu yüzdende var diye ümitlendim baya bi bugün test yaptım negatif çıktı çok üzüldümgöğüs ağrısından başkada bir şey yok zaten
canım benimde günüm 20 mayıs bendede bir haftadır acayip göğüs ağrısı var dokununca çok acıyo normalde benim adetime üç dört gün kala olurdu bu ama bu kez daha iki hafta varken başladı bu yüzdende var diye ümitlendim baya bi bugün test yaptım negatif çıktı çok üzüldümgöğüs ağrısından başkada bir şey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?