sevgili yaya sen de hosgeldin :) benim de son adet gunum 20 nisan'dı, jasmin ile beraber gunlerimiz 20 mayis, sen de 20 Mayis missin.. hadi bakalim insallah ugur getiririz birbirimize
bendeki belirtiler gecen hafta biraz usutmusum gibi sol yumurtaligimda bi agri oldu ama usutmedigime eminim, hafif biraz gobek şişligim var ama kilo farkı yok...arada regl agrisi gib agrim oluyo ama kasık batması falan yok yani daha dogrusu o nasıl bir agrı bilmiyorum bile.. bende gogsumde bol bol kist var zaten hep agrıyo o yuzden agrı ile ilgibi bi sey diyemicem ama biraz siskinlik var.. umarim hep beraber hamişizdir:) :Saruboceq:
Hoşbulduk canım benim hoşbulduk,umarım güzel haberle dolu zamanlar geçiririz.Evet aynı tarihler harika,aynı heyecanı yaşıyoruz.
Bendede belirti yok 1-2 mayısta yumurtalıklarım çatladı,o günde sonra kımıl kımıl ağrılarım oldu,2 gündür hafif batmalarım car kasıklarda,özellikle dün gece nefes alıp verirken batma oldu,sık tuvalete çıkıyorum,baskı var karnıma,gögüs ağrısı falan yok...Kendimizi son güne yaklaşırken dinliyoruz galiba kızlaarrrr...
Olmazsa hakikaten üzülmeyelim hayırlı ayımızın gelmesini bekleyelim ve bol bol çalışalımmmm cankuşlarımmm...
ne bileyim canım ya bazılarının böyle bir hafta öncedende çıkıyomuş diye gaza gelip yaptım işte bilmiorum artık yine çok ümitlenmek istemiyorum çünki çok kötü hayal kırıklığı oluyor ama artık bir hafta daha beklicem mecbur kırmızılara göre hareket ederim artık
hosgeldin bebegin için cok üzüldüm canımumarım en kısa zamanda tekrar bebişin olur
adetine yedi gün varsa cok erken degilmi canım ya ? bence üzülme erken yapmıssın
amin canım amin inşallah hepimizin olur bir gün benimde günüm 20 mayıs birlikte bekleriz artık inşallah güzel haberlerimiz olurteşekkür ederim, inşallah allahım isteyen herkese nasib etsin, günüm 20 mayıs diye düşünüyorum, çünkü düşükten sonra adet düzenim bozuldu malesef, geçen ay 1 hafta gecikti hormon testleri yaptık ama çok şükür normal çıktı. inaşşalh canım ya, çok istiyorum olmasın, inşallah sizlerinde umutlarunız boşpa çıkamz:1hug:
bizim bu ay daha ilk denememiz ben her zaman pozitif dusunuyorum ama sonucta Allah'in isine karisilmaz..:Saruboceq: ben de forumları okuyunca heyecanlandim ve bugun ilk testimi yaptim ama tek cizgi o kadar bariz ki kendi kendime sonradan kızdım cunku henuz cok erken.. bence en guzel sey beklemek ama moralini bozma cunku ben bozmayacagım bu ay olmazsa gelecek ay , o olmazsa ondan sonra , ondan sonra.. Dua edelim insallah olur...Gunumuz ayni bu cok guzel beraber sayariz..:1hug:
teoride genel belirtiler var galiba hepimizde:CüvCüv: ama her sey gunumuzde ve daha sonrasinda belli olacak insallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:yazısmalarımızı takip edelim gun be gun bence, bakalim belki herkese ugurlu geldigi gibi bu listeler bize de gelir de bir an evvel bebiş haberlerimizi mujdeleriz :enbuyukkk: :Saruboceq:
bilmiyorum artık canım birde bu ay gerçekten dersimize iyi çalıştık ondanda büyük bir ümit vardı bakalım artık haftaya bugün belli olur herşey kırmızılar inş gelmezzCanım bende yeni katıldım arkadaşlarıma,Allah'ım inşallah yüzümüzü güldürücek...
Bekle güzelim,gününün geçmesini bazen gün geçtikten sonra çıkabiliyor.Bi ümidimiz var yinede,olmazsada çalışıcaz gelecek aya -tatlicadiarzu-
yaşla bir ilgisi yok bence bunun bak gülben ergene kadın kaç yaşında kaçıncı çocuğuna hamile bide ikiz yani kaydirigubbakcemile3 herşey Allaha bağlı o yaratmak isterse dilediği zaman yaratır bebişlerimizi yaş maş hepsi bahane yani canım inşallah sende kavuşursunnamin canım inşallah bebek hasreti ceken herkes en kısa zmanda bu dilegine kavusur :) benim yaş ileri olunca benim işim zor hayat ıskalamaya gelmiyor hersey zamanında olmalı ben gec evlendim bu yüzdende bircok sey icin gec kaldım bakalım hayırlısı olsun ne diyelim
benimde göğüslerim fena ağrıyor ama bu hamilelik belirtisimi bilmiorum tabi ama geçen ayda böyle kendimi dinlemiştim hiç göğüs ağrım felan olmuyodu hatta bastırıyodum iyice ağrıcakmı diye yok olmuyodu şimdi dokunamıyorum o kadar kötü buda bi ümit oldu bana yaa off inşallah olur bu ay kızlar inşallah yüzümüz güler şimdi bir hafta nasıl geçer bilmiorumsevgili yaya sen de hosgeldin :) benim de son adet gunum 20 nisan'dı, jasmin ile beraber gunlerimiz 20 mayis, sen de 20 Mayis missin.. hadi bakalim insallah ugur getiririz birbirimize
bendeki belirtiler gecen hafta biraz usutmusum gibi sol yumurtaligimda bi agri oldu ama usutmedigime eminim, hafif biraz gobek şişligim var ama kilo farkı yok...arada regl agrisi gib agrim oluyo ama kasık batması falan yok yani daha dogrusu o nasıl bir agrı bilmiyorum bile.. bende gogsumde bol bol kist var zaten hep agrıyo o yuzden agrı ile ilgibi bi sey diyemicem ama biraz siskinlik var.. umarim hep beraber hamişizdir:) :Saruboceq:
ben bu ay olmassa öyle kendimi çalışmayada şartlandırmıcam oda zor oluyo çünki görev gibi oluyoHoşbulduk canım benim hoşbulduk,umarım güzel haberle dolu zamanlar geçiririz.Evet aynı tarihler harika,aynı heyecanı yaşıyoruz.
Bendede belirti yok 1-2 mayısta yumurtalıklarım çatladı,o günde sonra kımıl kımıl ağrılarım oldu,2 gündür hafif batmalarım car kasıklarda,özellikle dün gece nefes alıp verirken batma oldu,sık tuvalete çıkıyorum,baskı var karnıma,gögüs ağrısı falan yok...Kendimizi son güne yaklaşırken dinliyoruz galiba kızlaarrrr...
Olmazsa hakikaten üzülmeyelim hayırlı ayımızın gelmesini bekleyelim ve bol bol çalışalımmmm cankuşlarımmm...
teoride genel belirtiler var galiba hepimizde:CüvCüv: ama her sey gunumuzde ve daha sonrasinda belli olacak insallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:yazısmalarımızı takip edelim gun be gun bence, bakalim belki herkese ugurlu geldigi gibi bu listeler bize de gelir de bir an evvel bebiş haberlerimizi mujdeleriz :enbuyukkk: :Saruboceq:
yaşla bir ilgisi yok bence bunun bak gülben ergene kadın kaç yaşında kaçıncı çocuğuna hamile bide ikiz yani kaydirigubbakcemile3 herşey Allaha bağlı o yaratmak isterse dilediği zaman yaratır bebişlerimizi yaş maş hepsi bahane yani canım inşallah sende kavuşursunn
amin canım:Saruboceq: inşallah sende en kısa zmanda bebişine kavusursun :Saruboceq:
amiiinnnnn :) ya gözümü kapasam açsam bir hafta geçmiş olsa keşke :roflol:
walla hakılısın canım ne zor seymiş :) internette gezinirken milletin doktorlara sordugu soruları okuyorumda o kadar sacma geliyorkibu işin bu kadar zor olacağını tahmin etseydim 2 yıldır korunmazdım:) ne zor işmiş ya... bi de bu ay keçiboynuzu ve incir le pek bi haşırneşirdik :) komik bi durumdu ama napalım umut işte...
walla hakılısın canım ne zor seymiş :) internette gezinirken milletin doktorlara sordugu soruları okuyorumda o kadar sacma geliyorki
mesela bunlar gibi :)
Merhabalar benim bir sorum olucak erkek arkadasımla bir sürtüşme yaşadık ve sonra ben hamile kalabilirim diye çok korktum fakat adet olmam gereken dönemde adetimi oldum fakat erkek arkadasım hala bu konuyla ilgili test yaptırmamı istiyor.. idrar testi yapmamı istiyor.. idrar testini adet olduktan sonramı yapmam gerekiyor ? Yoksa şuan yapsamda olur mu ?Teşekkürler
bende erkek arkadasımla sürtüşme yaşadım ama yaklasık 34 gündür regli olmadım.hamilemiyim acaba?ne yapmam gerekiyor.böyle gecikmeler normal mi?
merhaba ben erkek arkadaşımla bir sürtüşme yaşadık en son 1 şubatta adet olmuştum ve hala bugüne kadar adet olmadım sizce hamilemiyim kafayı yiyeceğim henüz test alıp yapmadım ne yapmalıyım acil yardım lütfen
iyi günler ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oldum arkadan ancak erkek arkadşım korunmadı boşalcağı anda çekti ve öyle boşaldı acaba benim hamile kalma gibi bir riskim olabilirmi arkadaşım emin olduğunu söylüyor ama ben korkuyorum hamile olmamdan adetim gelmedi 17/03/2009 da birlikte olmuştuk testi ne zaman yapmam gerekiyor kütfen yardımcı olun
pardon hanimlar bana bu konuda yardimci olacaksaniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler. kiz arkadasimla her adet olduktan sonraki 10 gun przervatifsiz yapabilecegimizi soyluyo, ama bu konuda suphem var…acaba varmidir boyle bisi adet doneminden 10 gun once ve 10 gun sonra prezervatifsiz yapabilirmiyiz.tesekkurler.
bizde erkek arkadasımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık
zevk suyunun gelmediğini söylüyor ama ben genede korkuyorum. bakireyim . gebe kalma ihtimalim varmı ? ve hamilelik testini ne zaman yapabilirim . regl olmama daha cok var ? ltfen yardmcı olun
millet sürtünmeyle hamile kalır mıyım derdinde bizde hamile kalmak için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse ya bozmıyım ağzımı:smiley-cool:
bnm yumurtlama gününden sonra sag tarafımda batma basladı sonra 10 gün kala tansiyonum düsüyodu kokular agır gelmeye bbasladı gaz vardı aksamları cok üsüyodum yemekten sonra özellikle ama geceleride ates basıyodu hele de adetime 3-4 gün kla uyku tutmuyodu cok halsizlik vardı bide bastan beri atesimi alcüyodum 36.6 dan basladı adetime 4 gün kla 37.1 oldu ve bi daha düsmedi en belirgn belirti bu atesinizi olcun adet olacaksanız düsüyo dilerim yardımcı olabilmisimdir bnde 8 ay ugrastım sükürler olsun kavustum darısı basınıza...
bnm yumurtlama gününden sonra sag tarafımda batma basladı sonra 10 gün kala tansiyonum düsüyodu kokular agır gelmeye bbasladı gaz vardı aksamları cok üsüyodum yemekten sonra özellikle ama geceleride ates basıyodu hele de adetime 3-4 gün kla uyku tutmuyodu cok halsizlik vardı bide bastan beri atesimi alcüyodum 36.6 dan basladı adetime 4 gün kla 37.1 oldu ve bi daha düsmedi en belirgn belirti bu atesinizi olcun adet olacaksanız düsüyo dilerim yardımcı olabilmisimdir bnde 8 ay ugrastım sükürler olsun kavustum darısı basınıza...
kendi kendime dedim yazayım oraya birseyler sonra vazgectim canım :roflol: bu kadar kolaysa bu kadar insan niye hergun ugrasıyorda bebiş olmuyor
evet yaa ne güzel olurduuu hihoyyytah keşke sihirli degnegimiz olsaydı dimi ne güzel olurdu delikafadulden
bende dört ay korundum bende öyle diyorum canım ya bilseydim hiç korunmazdım zaten hemen olmuyomuş sırnaşık şeybu işin bu kadar zor olacağını tahmin etseydim 2 yıldır korunmazdım:) ne zor işmiş ya... bi de bu ay keçiboynuzu ve incir le pek bi haşırneşirdik :) komik bi durumdu ama napalım umut işte...
cidden deli bu millet yaaa biz burda hamile kalabilmek için binbir hesap yapıyorum matematik problemleri gibi millet sürtüşmeyle hamile kalınabileceğini sanıyo cahellik işte sırnaşık şeywalla hakılısın canım ne zor seymiş :) internette gezinirken milletin doktorlara sordugu soruları okuyorumda o kadar sacma geliyorki
mesela bunlar gibi :)
Merhabalar benim bir sorum olucak erkek arkadasımla bir sürtüşme yaşadık ve sonra ben hamile kalabilirim diye çok korktum fakat adet olmam gereken dönemde adetimi oldum fakat erkek arkadasım hala bu konuyla ilgili test yaptırmamı istiyor.. idrar testi yapmamı istiyor.. idrar testini adet olduktan sonramı yapmam gerekiyor ? Yoksa şuan yapsamda olur mu ?Teşekkürler
bende erkek arkadasımla sürtüşme yaşadım ama yaklasık 34 gündür regli olmadım.hamilemiyim acaba?ne yapmam gerekiyor.böyle gecikmeler normal mi?
merhaba ben erkek arkadaşımla bir sürtüşme yaşadık en son 1 şubatta adet olmuştum ve hala bugüne kadar adet olmadım sizce hamilemiyim kafayı yiyeceğim henüz test alıp yapmadım ne yapmalıyım acil yardım lütfen
iyi günler ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oldum arkadan ancak erkek arkadşım korunmadı boşalcağı anda çekti ve öyle boşaldı acaba benim hamile kalma gibi bir riskim olabilirmi arkadaşım emin olduğunu söylüyor ama ben korkuyorum hamile olmamdan adetim gelmedi 17/03/2009 da birlikte olmuştuk testi ne zaman yapmam gerekiyor kütfen yardımcı olun
pardon hanimlar bana bu konuda yardimci olacaksaniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler. kiz arkadasimla her adet olduktan sonraki 10 gun przervatifsiz yapabilecegimizi soyluyo, ama bu konuda suphem var…acaba varmidir boyle bisi adet doneminden 10 gun once ve 10 gun sonra prezervatifsiz yapabilirmiyiz.tesekkurler.
bizde erkek arkadasımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık
zevk suyunun gelmediğini söylüyor ama ben genede korkuyorum. bakireyim . gebe kalma ihtimalim varmı ? ve hamilelik testini ne zaman yapabilirim . regl olmama daha cok var ? ltfen yardmcı olun
sırnaşık şey sorma, ilk denememizde 3 ay boyunca uğraştık 3. ay tuttu:asigim: 3 ay boyunca neler yaptık sonra kaybettik, şimdi 2 aydır neler deniyoruz, incir keçiboynuzu yastık koymlar falan....naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?