arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bebegini kaybetmen kötü olmus canım insan belli bir zmandan sonra ne duysa uyguluyor walla delikafadulden yinede olmayınca olmuyor işte

evet arkadaşım gerçekten kabus gibi günler geçiridim senağlama sorma ne duysam acaba işe yarar mı diyorum eşim kafa bulmaya başladı lokman hekim gibi oldun diyo kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar beklenen adet tarihiniz neydi..? kaç gün var bilirz en azından, gerçekten çok güzel moral oluyor, önceki hamileliğimde de son günleri burada arkadaşlarla heycanla paylaşmıştık. liste yapalım isterseniz, ya da listeniz var mı bilmiyorum

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

yaya ------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

kittycat --------> 20 mayıs

hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
bende uzun süredir sadece okuyorum sizleri artık aranıza katılmaya karar verdim.bende umursamayayım düşünmeyim diyorum ama başarabilene aşkolsun...
adet tarihim 15 mayıs benide ekleyin arkadaşlar... burda beklemek daha kolaymı ne...ama zor sanki bu ay eşimle ayda birkaç gün anca beraber olabiliyoruz çünkü hazirana kadar şehir dışında gbu ay yumurtlama gününe denk getirdik hayırlısı bakalım bekliyoruz...

EKAKAL ----->15 mayıs

yaya ------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

hihoyyythihoyyyt

hoşgeldin canım ekledim seni listeye evet doğru burda beklemek sanki daha kolay en azından seni en iyi anlayan senle aynı durumda olan insanlarla birlikte paylaşıyosun bekleyişini...inşallah bu bekleyişimiz hayırlı haberlerle sonuçlanır canım inş seninde bebişin olur..

EKAKAL ----->15 mayıs

yaya ------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
tesekkür ederim cnm kasık agrısı tek taraflıysa biraz daha fazla ihtimal var ilk gögüsler haber veriyo hem cok sisiyo hem el degdiremiyecegin gibi sızlıyo
neden olmasın bnm yumurtlama gününden sonra basladı belirtiler bide karnımda pıt pıt bişey atıyodu göbegimin cevresinde

merhaba kızlar bende yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim adetime daha 5 gün var biraz önce gebelik testi aldım yapsam acaba silikte olsa birşey görebilirmiyim ne diyosunuz

canım benimde senin gibi genelde sol kasığımda böyle tatlı tatlı birşey pıt pıt ediyo kızımda sağ kasığımda ağrım olmuştu hep o tarafta bişeyler olurdu şimdi hep sol kasığımda düşünmeden edemiyorum

insallah canım cok takmamak lazım biliyorum ama ben de yedigime ictigime cok dikkat ediyorum kahveyi bile kafeinsiz falan iciyorum simdiden sırnaşık şey

bu arada bu birkac mesajdan nasıl aynı anda alıntı yapıyorsunuz? ben beceremiyorum

hadi yaaa inanırmısın benimde tahmini yumurtlama günümden üç gün sonra felan başladı bu göğüs ağrım aynen dediğin gibi dokununca çok kötü acıyolar inanmıyorum ya yine bir ümit geldi içime inşallahh yaa benim hiç bir zaman bu kadar erken ağrımadı göğüslerim dediğim gibi bu kez daha iki hafta varken adetime başladı hihoyyythihoyyyt
merhaba kızlar bende yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim adetime daha 5 gün var biraz önce gebelik testi aldım yapsam acaba silikte olsa birşey görebilirmiyim ne diyosunuz

canım bence yapma benimde yedi gün var adetime ve ben bugün yaptım dayanamayıp silik bir çizgi bile çıkmadı koca bir tek çizgi çok kötü hayal kırılığı oluyor bence yapma ve adetini bekle herkes adet günü geçmeden çıkmaz diyor

canım alıntı yapın yanında mq var alıcağın ilk msjlarda onu tıklıyosun her msjınkine sonra en son alıcağın msjda alıntı yapa tıklıyorsun cevap sayfası açılıyor ve hepsindeki queto dan sonra ne yazıcaksan yazıyosun

listemiz mukemmelmis inanılır gibi degil delikafadulden

istesek bu kadar 20 Mayıs ı bir arada toplayamazdık :)))) cok hosuma gitti resmen keyiflendim moral oldu insallah hepimizzzz :CüvCüv: dir :teytey:

sagol canım tesekkurler...

listemiz mukemmelmis inanılır gibi degil delikafadulden

istesek bu kadar 20 Mayıs ı bir arada toplayamazdık :)))) cok hosuma gitti resmen keyiflendim moral oldu insallah hepimizzzz :CüvCüv: dir :teytey:

hehe evet canım bu 20 mayısta bir keramet var galiba hadi bakalım inşallah hepimize hayırlı uğurlu gelir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…