bebegini kaybetmen kötü olmus canıminsan belli bir zmandan sonra ne duysa uyguluyor walla delikafadulden yinede olmayınca olmuyor işte
bende uzun süredir sadece okuyorum sizleri artık aranıza katılmaya karar verdim.bende umursamayayım düşünmeyim diyorum ama başarabilene aşkolsun...
adet tarihim 15 mayıs benide ekleyin arkadaşlar... burda beklemek daha kolaymı ne...ama zor sanki bu ay eşimle ayda birkaç gün anca beraber olabiliyoruz çünkü hazirana kadar şehir dışında gbu ay yumurtlama gününe denk getirdik hayırlısı bakalım bekliyoruz...
tesekkür ederim cnm kasık agrısı tek taraflıysa biraz daha fazla ihtimal var ilk gögüsler haber veriyo hem cok sisiyo hem el degdiremiyecegin gibi sızlıyoevet yaa ne güzel olurduuu hihoyyyt
bende dört ay korundum bende öyle diyorum canım ya bilseydim hiç korunmazdım zaten hemen olmuyomuş sırnaşık şey
cidden deli bu millet yaaa biz burda hamile kalabilmek için binbir hesap yapıyorum matematik problemleri gibi millet sürtüşmeyle hamile kalınabileceğini sanıyo cahellik işte sırnaşık şey
hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde sadece göğüs ağrım var aradada kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyo ama adet belirtiside olabili tabi bu daha yedi günüm var ama adete iki hafta önce kala başladı bunlar acaba olabilirmiki :uhm:
çok teşekkür ederiz arkadaşım, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..:lepi:
tesekkür ederim cnm kasık agrısı tek taraflıysa biraz daha fazla ihtimal var ilk gögüsler haber veriyo hem cok sisiyo hem el degdiremiyecegin gibi sızlıyo
neden olmasın bnm yumurtlama gününden sonra basladı belirtiler bide karnımda pıt pıt bişey atıyodu göbegimin cevresinde
hadi yaaa inanırmısın benimde tahmini yumurtlama günümden üç gün sonra felan başladı bu göğüs ağrım aynen dediğin gibi dokununca çok kötü acıyolar inanmıyorum ya yine bir ümit geldi içime inşallahh yaa benim hiç bir zaman bu kadar erken ağrımadı göğüslerim dediğim gibi bu kez daha iki hafta varken adetime başladı hihoyyythihoyyyttesekkür ederim cnm kasık agrısı tek taraflıysa biraz daha fazla ihtimal var ilk gögüsler haber veriyo hem cok sisiyo hem el degdiremiyecegin gibi sızlıyo
neden olmasın bnm yumurtlama gününden sonra basladı belirtiler bide karnımda pıt pıt bişey atıyodu göbegimin cevresinde
merhaba kızlar bende yeni katıldım birşey sormak istiyorum benim adetime daha 5 gün var biraz önce gebelik testi aldım yapsam acaba silikte olsa birşey görebilirmiyim ne diyosunuz
insallah canım cok takmamak lazım biliyorum ama ben de yedigime ictigime cok dikkat ediyorum kahveyi bile kafeinsiz falan iciyorum simdiden sırnaşık şey
bu arada bu birkac mesajdan nasıl aynı anda alıntı yapıyorsunuz? ben beceremiyorum
BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI
EKAKAL ----->15 mayıs
jasminn_23 -----> 20 mayıs
shekercim -------> 20 mayıs
yaya ------> 20 mayıs
ss2302 -------> 20 mayıs
kittycat --------> 20 mayıs
hihoyyythihoyyyt
canım alıntı yapın yanında mq var alıcağın ilk msjlarda onu tıklıyosun her msjınkine sonra en son alıcağın msjda alıntı yapa tıklıyorsun cevap sayfası açılıyor ve hepsindeki queto dan sonra ne yazıcaksan yazıyosun
listemiz mukemmelmis inanılır gibi degil delikafadulden
istesek bu kadar 20 Mayıs ı bir arada toplayamazdık :)))) cok hosuma gitti resmen keyiflendim moral oldu insallah hepimizzzz :CüvCüv: dir :teytey:
sagol canım tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?