ilknurum canım adet günün 1 gün geçsin ancak o zaman anlarsın hamile olduğunu bence sakla testini şimdi harcama çıkmaz :)
selin cok dogru soluyo ilknurum ben 4 tane aldım onumde 7 gun var daha simdiden bir tanesini harcadim kaldi 3 :)) su anda negatif, cizginin yanında 2. cizgiye dair bir iz bile yok ama ben umudumu kaybetmedim.. hayal kurmak saglıga iyi gelirmis:Saruboceq:
benimde göğüslerim acayip şişti göğüslerimde ağrı var (ucunda değil ora gayet normal gibi) çok halsizleştim bürodan 5 dakka dışarı cıksam nefes alışım kalp atışlarım hızlanıyor karnımı şiş hissediyorum idrara çıkışlarım önceye oranla sıklaştı HAMİLEMİYİİİİİİM demekten kendimi alamıyorum yoksa psikolojik mi diyorum 2-3 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum.
benimde göğüslerim acayip şişti göğüslerimde ağrı var (ucunda değil ora gayet normal gibi) çok halsizleştim bürodan 5 dakka dışarı cıksam nefes alışım kalp atışlarım hızlanıyor karnımı şiş hissediyorum idrara çıkışlarım önceye oranla sıklaştı HAMİLEMİYİİİİİİM demekten kendimi alamıyorum yoksa psikolojik mi diyorum 2-3 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum.
canım ya inşallah hamilesindir ama en azından senin üç günün kalmış öğrenmene sonucu biz napak daha koca yedi gün var önümüzde asır gibi :roflol::roflol:
ben kendi çapımda bi liste yaptım bunu düzenleyin isterseniz kızlar
hehe evet yaa ne zormuş böyle şafak beklemek şimdi anlıyorum beklemenin zorluğunu ama bi bakıcaz günler su gibi geçmişş varsada inş bebiş haberimizi almış olucazz inşallaahhh yarabbim ya bu kadar kişiden en az bir kişi tutar herhalde inşallah olmazsada üzülmek ve yılmak yok (tabi bunu sölemek kolay ama ) içime bi umut daha serptiniz kızlar iyiki varsınız :enbuyukkk: :sm_cool:insallah hamilesindirrrr!! Rabbim isteyen herkese o cift cizgiyi gosterir insallah! ben baska bi topic te az da olsa idrarda bazı belirtilerin oldugunu okumustum hafif boyle kepek gibi tortular oluyomus idrarda.. sende var mi ekakal?:Saruboceq:
hakikaten oyle jasmin :)) asir gibi geliyo sayıyorum sayıyorum gecmiyo tam da kısa donem asker donusu tarihi:) safak 7... :teytey:
Harikasınnnnn sennn,ne güzel bir liste buuu Allah'ım inşallah göbüşümüz :ecrin_bebek::ecrin_bebek: dolar...İkiz Üçüzde olabilir Allah'ım :dance:
Güzel haberlerimizzz olsun bu ay,olmazsada gelecek ay yoğun günlerimiz hayırlı olsun hepimiz için yarabbimmmm....
Kızlar ayrıca,
kesinlikle eminim 1-2 gün içerisinde adet olucam,kasığımdaki bu ağrıyı gayet iyi tanıyorum.Ben gelecek ay sevindiricem sizi belki..
Hatta sevindiricem Allah'ımın izniyle neler olacak nelerrrrrrr...:jeyyar::jeyyar: süprizzzzz ,eşim korksun bendennnn...Kızlar ben kendimi iyi hissediyorum neden biliyo musunuz ben dahil hepimizin mutluluk hallerini hissedebiliyorum,bebişlerimizin çok yakınımızda olduğunu hissedebiliyorum... Güzellikler bize çok yakınnnn...:dance::dance:
benimde adetim 24-25 . günleri ama kasıklarımda hafif hafif sancılar var ve göğüsümde ağrı sık tuvalete çıkıyorum dikkat ediyorum beyaz akıntım gelmiyor 3 ay oldu doğum kontrol hapını bırakalı bu ayda korunmadım ve yumurtlama günüme denk getirdim psikolojikmi bilmiyorum heyecanla bekliyorum inş.hamileyimdir dua edin arkadaşlar :) jasmin benide yaz kafayı iyicem :)
canımsın jasmincim,
diğer tarafta arladaşıma yazdım zor şeyler atlattım,arkadaşıma yazdığımı kopyalayayım kısaca yaşadığımı paylaşayım kızlarrr...
ben çok zor günler atlattım film çektirdim,tahliller yapıldı,aşılama, tüp bebek olmadı,zor günlerdi,hiçbir problem yoktu ama olmadı,eşim sırf ben istediğimden kabul etti bütün bunları,o da kafana takma bekliyelim derdi hep...Ama şimdi bakıyorumda inat etmişim..
baktım ki,olumlu düşünmek herşeyin başı,şimdi sakinim ve inanıyorum meleğimin beni bulacağına,lütfen olumsuz olma...Kendini psikolojik olarak kötü etkileme sen vucudunu ne kadar sağlıklı tutarsan oda sana o kadar iyi cevap verir,ben bunu anladım, ama geç oldu.
Üstelik benim oturduğum yer küçük baskıda var ama gülümseyip geçiyorum eskiden kafayı yerdim geçen sene sağ komşum ve sol komşum 1 er ay arayla hamile kaldılar...Düşünseneeeee halimiiiiii,gülümse ve yola devam ettt....hadiiiiiii hepimize...
jasminn_23 canım benim adetime daha cok var ben yumurtlamayı bekliyorum dahabenim sat 29 nisandı ovulasyon testi ve ateş takibi yapıyorum keyfi nezaman gelirse ozaman oluyor son zamanlarda onun icin nezaman olurum bilemiyorum büyük ihtimalle 27 mayısda olurum aslında hic olmasa ne güzel olacakta delikafadulden ben bu forumda encok sizin sayfanızı takip ediyorum onun icin arada günüm olmasada yazıyorum birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?